Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות עיצוב לוגו לפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ידע בפוטושופ או תוכנת עריכת תמונת אחרת, לכן עשיתי בצייר. ללוגו עשית אותו על הפתגם אין עשן בלי אש.

השני פסים שחורים אמורים להיות הפסים השחורים שתמיד נשארים על הכביש אחרי ההאצה של מכונית.

אם תירצו אני ישקיע עוד מאמץ על מנת להביא את הלוגו לרמה יותר טובה.

בהצלחה לכולם!

Carsforum.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקי מאור, אז תשנה את הטקסטורה לצורה אחידה.

לדעתי עדיף בלי הסלוגן כי זה לא מוסך אלא פורום כללי לרכב.

הפונט שהשתמשת בו לא מתאים לדעתי, תחליף אותו.

ולגבי הצבע, אי מתלבט בין הכתום לאפור זה תלוי בסוג הלוגו שרוצים- אם רוצים למשוך תשומת לב אז הכתום, אם פחות למשוך תשומת לב האפור יתאים.

Toyota Yaris TS

פורסם

נתי,

אם אני אשנה את הטקסטורה לצורה אחידה אני לא אקבל את סגנון הקארבון אותו אני רוצה..

אני יכול לעשות הכל אפור כהה כזה.. אבל קארבון הוא מעין משבצות שחור אפור, נראה אני עוד אנסה ואעדכן.

צודק.. אני נראה לי יורד מהסלוגן..אלה אם כן יקפוץ לי משהו חדש וטוב יותר (כמובן פתוח להצעות..)

לגבי הפונט למה לשנות? ניסתי כל מיני.. אפילו גרפיטי וככה אבל אני תמיד חוזר לזה בגלל שהוא מתאים הוא כאילו נמרח מהמהירות..

ובקשר לצבע,אני חושב שאני אלך על הכתום כי אנחנו כן רוצים למשוך תשומת לב (לא?) .

תודה לך..וערב טוב!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

זהו ניסיון ראשון.

בעיקרון נשארתי נאמן למקור.

יש הסבר לאלמנטים שנמצאים ברכב.

הרכב (כפי שאני מניח ששמתם לב) הוא GT40 שהוא רכב עם היסטוריה (פורום אספנות) ועם עתיד (הגרסא החדשה שיצאה לפני כמה שנים). וכמובן שהוא רכב שסדנאות שיפורים אוהבים....

השארתי בעיקרון הכל פשוט. הרכב נעשה בצורת ציור בגלל שתי הרכבים שמצויירים בלוגו של היום.

אני פתוח להצעות.

(תגידו גם אם אהבתם זאת לא בושה :)).

ערב מצוין.

נאור.

carsforum.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
זהו ניסיון ראשון.

בעיקרון נשארתי נאמן למקור.

יש הסבר לאלמנטים שנמצאים ברכב.

הרכב (כפי שאני מניח ששמתם לב) הוא GT40 שהוא רכב עם היסטוריה (פורום אספנות) ועם עתיד (הגרסא החדשה שיצאה לפני כמה שנים). וכמובן שהוא רכב שסדנאות שיפורים אוהבים....

השארתי בעיקרון הכל פשוט. הרכב נעשה בצורת ציור בגלל שתי הרכבים שמצויירים בלוגו של היום.

אני פתוח להצעות.

(תגידו גם אם אהבתם זאת לא בושה :)).

ערב מצוין.

נאור.

שיפור ניכר לטעמי *ניסיון 2* (משום מה לא יכולתי לערוך את הקודם)

carsforum.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

עוד לוגו, למי שלא מזהה את המכונית בלוגו זה פורשה 911. לקח לי המון זמן לעשות אותה.

נראה לי שצריך להשאיר את זה כמה שיותר פשוט בלי הרבה פוטושופ וכל השטויות.

1.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תרומתי הצנועה

2000478984604162077_th.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לאט לאט התחרות מתגברת :-)

תגידו מה המועד הסופי להגשה?

בהצלחה לכולם!

הכי יפה פה עד עכשיו

תוסיף קצת חיים ויהיה פגז

Toyota Yaris TS

פורסם

מעניין לראות איך מתבטא בכל לוגו שעיצבתם מה קארז פורום מסמל בעיניכם.

שמוליק שם ציור של מכונאי עומד מתחת לרכב ושני פטישים שמזכירים את הפטיש והמגל של הקומוניזם.

פוצי עיצב לוגו ברוח שנות ה70 מזכיר, דור "ילדי הפרחים" וגם הציור של הרכב ממשיך באותו קו.

פאנקי הדביק רכב שדומה לפורד ג'י טי (מוסטנג ישנה?) ועובר קו לבן.

(א)יבגני עיצב ברוח בריטית משהו, מרוצים והכיתוב למטה מסגירים, רעיון וביצוע מדהימים.

אבל נמרוד, נמרוד נשגב מבינתי.

הרגת אותי מצחוק.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

עוצב בתום לב, לא חשבתי על קומוניזם.

אני יודע ששלי לא יהיה המנצח, אולי יתן כיוון למישהו שיצליח בסוף לעצב לוגו ראוי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...