Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות עיצוב לוגו לפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, קבלו ח"ח על ההשקעה היצרתית שלכם.

לטעמי הלוגו הנוכחי יפה מאוד וכ"כ מזוהה עם הפורום, שיהיה חבל לשנותו.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה יפה.. התחרות הגיעה למקומות חדשים.. :wink: אני באמת שמח לראות שיש עוד חבר'ה שמשקיעים! קבלו ח"ח!

אז החלטתי שהגיע הזמן לקאמבק.. והנה תגובתי לכל הלוגוים החדשים: (כמובן אחרי שעות של נסיונות)

http://www.zix.co.il/images/z-1140769092.gif

* בתמונה הנ"ל רקע התמונה אינו לבן אלה שקוף ודף האינטרנט הוא לבן (זאת מכיוון שבמידה ויזכה לככב בראש דפי האתר יראו מאחורי הלוגו את הרקע האפור שיש כרגע - דבר זה יאפשר ללוגו להשתלב יפה יותר באתר מבלי לבלוט בתוך מסגרת מסוימת. בדיוק כמו שהוא משתלב ללא מסגרת בדף האינטרנט הלבן)

אם תשימו לב הפעם "אנשי הקארבון" נצבעו בצורה אחידה.

אז כמובן, גם הפעם כל תיקון/שינוי וכו' יתקבלו בברכה!

מאור.

האם הבנתי נכון וגם אני אקבל כובע וחולצה?! :lol: יאפי יאפ!!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

הלוגו גם צריך להתאים לצבע הכחול של הפורום ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כרגע אני ניסתי כן להתאים אותו..

אבל זה לא אחד החוקים בתחרות הלוגו, כך שאתה לא חייב להתיחס לזה.

בטח עד שתהיה תחרות עיצוב לאתר כולו :lol:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

הינה לוגו חדש שהכנתי,

עשיתי רק שיפור ללוגו הישן, שלדעתי מייצג בצורה הכי טובה את CARS FORUM

וממש הפך לסמל של הפורום.

ביגלל שאני מסכים עם אלו שאמרו שהכי טוב זה הסמל הישן,

הינה הסמל המודרני והמחודש:

מה דעתכם?

(אפשר לעשות גם בלי הגלגל)

*אם תשימו לב, האיכות של הפרארי, קצת ירודה מזו של הפורשה, ממש כמו בסימלון הישן

(לא בכוונה אבל :lol:)

ועבור כל המעצבים,

הינה אתר שיכול לעזור לכם בתמונות טובות ללוגואים שלכם,

http://www.shutterstock.com/language.nl/cat.mhtml?searchterm=tires

4 original logo.jpg

4 new logo.jpg

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

יבגני, פעם מישהו חכם נתן לי עצה ואמר שזו עצה יותר לעתיד מאשר ללוגואים...

"תנסה לעשות לוגו אחד מאוד מושקע, מאשר 10 ברמה יחסית נמוכה, יצאו לך אחלה של לוגואים. יבגני."

:wink:

אז אני מחזיר את הכדור אליך.. עזוב שטויות האחרונים היו ממש יפים (אלה עם הקו חציה ובלי הקו..)

אהה ויבגני,תודה רבה על האתר! נראה ממש טוב! בטוח שיעזור אם לא עכשיו אז בעתיד.

וכל מי שרצה את האתר של הרכבים ה"מעוותים":

http://www.duck-design.com

!JBL

פורסם

סתם רעיון בקטנה..... למען האמת לא ילך טוב כל כך על חולצה (וסביר להניח לא יעבור את מבחן הפקס

אבל יכול להיות רלוונטי לאתר אינטרנט, ובעת הדפסה על חולצה או דף אפשר לעשות מה שעושים אתרים אחרים עם לוגואים כאלה ופשוט להשמיט את העיצוב שבתוך האותיות (להשאיר את הפונט נטו. עדיין יזוהה היטב וקל להדפסה על מוצרים)

try1.jpg

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הלוגו האחרון של Maor Shahar והלפני אחרון של Ivgeni הם הכי מוצלחים לדעתי!

נו טוב, גם אני עיצבתי לוגו, לא הכי צעקני אבל בכל זאת ..:wink:

carsforum.JPG

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אני חושב שהלוגו הראשון (והאחרון) של ביגבאג2 הכי מצחיק! נראה לי אפילו יותר משל נימרוד.. :lol:

אין, קרעת אותי ביגבאג!! :wink: אולי רק הייתי מכבה את האורות של ההרכב.. (שלא יגמר המצבר) אבל הפונט קטלני! אני חייב כזה..

!JBL

• תוכן חדש...