Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות עיצוב לוגו לפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חפוזון שעשיתי..

לשיפוטכם.

carsforum8.jpg

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הסגנון של הרעיון של מאור הכי יפה / רציני/ יכול לקלוע למטרה.

רק את הרכב כדאי להחליף למשהו יותר כללי .

בכלל הרבה פה הולכים חזק על הרכבים הספורטיביים או אפקט המהירות שהם לא היחידים בפורום ,לכן כדאי לדעתי לשים רכב קלאסי ספורטיבי ,אבל לא רכב על (כמו למבורגיני) משהו כמו מוס ישנה ,או צללית לא מוגדרת של רכב.

לגבי סולגן ,אולי אפשר לכתוב "רכב מ1885 ועד בכלל..."(אפשר להוסיף בלוגו שנתקעה למעצב המקלדת)

אני לא חושב שמשוטט אקראי חובב אספנות יכנס לכל הלוגואים מרוחי המהירות ,עם שעון סל"ד על הקצה ,וכדומה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לוגו חדש לפורום.

זה יותר לוגו לעלה ירוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אומי,קודם כל תודה. אתה מתכוון ללוגו האחרון? אם כן אני אנסה.. אני אעבוד על משהו ואני אעדכן.. נראה איך יצא.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

גילוי נאות:

הלוגו של הלוחית רישוי אינה מקורית וכבר מוכרת לי כבר מלפני שלוש ארבע שנים, לפני ארבע שנים היתם מוצאים בתוך הלוחית מספר איסיקיו. אז זה לא ממש מייחד או מבדיל אותנו כקהילה מוטורית גדולה כך שאפשר להוריד את הלוחית מהרשימה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מתכוון לרעיון הכללי, אולי דווקא אפשר לקחת את הרעיון של הרכב והאופנוע ולשים רכב ספורט ורכב אספנות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא יאמן.

יש כאן כמה הצעות ממש מקצועיות, יהיה מאוד קשה לבחור.

שלומי, הוצאת לאויר כמה כשרונות של ממש.

אבל לא אמרת שבשרשור הזה תהיינה רק הצעות ולא תגובות?

(ואם כבר מגיבים אז לכל המציעים, לדעתי אסור שהלוגו יהיה מזוהה עם דגם מסוים של רכב או יצרן מסוים.)

סחטיין עליקום!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

שלום אנשים

הנה לוגו שאני חושב שקולע למטרה .

ואחריו למי שיש תוכנה טובה כי לי אין זה יכול להיות רעיון מדהים פשוט לימצוא תמונה של שעון ובמקום כל סיפרה להשים תמונה של מה שהפורום מציע למשל : רכבים , אופנועים , אביזרים ........

ובתמונה עם הרכב התלוי בטוח אישה נהגה ברכב :lol: גם אם הייתי מנסה לעשות את זה לא הייתי מצליח.

נ.ב.

יש לי ערכה של דלתות למבורגיני בפורום למכירה למי שמעוניין.

untitled51.jpg

untitled12.jpg

1234567.jpg

פורסם

מגניב העניין הזה עם השעון דני .

איפה שברולט אה ? גזעני ? קיצר זה לא כ"כ מתאים , יש הרבה סוגים של מכוניות.

ממש קרעת אותי עם המכונית התלויה , גם אני לא הייתי מצליח לעשות את זה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם תסתכל טוב - תוכל לשים לב שזה צד שמאל של מכונית אם אתה מסתכל עליה מלפנים...

אתה יכול לזהות לפחות פנס, מראת צד...

• תוכן חדש...