Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בסאןרוף שהוא בקושי יורד וממש מתאמץ ולעיתים גם נתקע כשאני מוריד אותו(להיכנס לכיס),ובנוגע להעלאה שלו גם כן ישנה בעיה הוא עולה ומתאמץ (נאמר לי שזה בעיה בגומייה ואני גם רואה שהיא כביכול "נדבקת" לפח),במאזדה אמרו לנסות לשים ווזלין וזה יעזור וזה אני יודע ממכוניות קודמות שאני הייתי שם ווזלין למנוע ייבוש של הגומיות ושמירה על אורח החיים יש עוד משהו לעשות זה חדש ולא קרה לי אף פעם.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

מניסיוני עם חומרי סיכוך/שימון, אף שאינם תוקפים גומי, הפתרון הנ"ל איננו ראוי, אולי לזמן מאוד מוגבל, גם זה בספק.

יש לאתר את הבעיה ולטפל בה, כך למשל, משהו במערכת שזז או השתנה, הדבר נכון לגבי המנגנון, ו/או הגומי .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום,

יש לי בעיה בסאןרוף שהוא בקושי יורד וממש מתאמץ ולעיתים גם נתקע כשאני מוריד אותו(להיכנס לכיס),ובנוגע להעלאה שלו גם כן ישנה בעיה הוא עולה ומתאמץ (נאמר לי שזה בעיה בגומייה ואני גם רואה שהיא כביכול "נדבקת" לפח),במאזדה אמרו לנסות לשים ווזלין וזה יעזור וזה אני יודע ממכוניות קודמות שאני הייתי שם ווזלין למנוע ייבוש של הגומיות ושמירה על אורח החיים יש עוד משהו לעשות זה חדש ולא קרה לי אף פעם.

שלום !

שום חומר סיכה לא יעזור לך במצב זה.

הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה במאזדה 3 שלי , אחרי אין ספור ביקורים במוסך ונסיונות לאתר את הבעיה ,הפתרון הסופי שעזר הוא - להחליף את הגומיה.

הנ"ל נעשה באחריות היצרן ומדובר על עניין של 10 דק' עבודה.

אם אתה מאזור צפון - אני יכול להפנות אותך למוסך שיטפל בך בדרך מצויינת.

בברכה .

נ.ב. אם יש עוד שאלות - [email protected]

פורסם

גם חומרי סיכה ימשכו יותר אבק ולכלוך מה שיקשה עוד יותר על תנועת החלון. לא זכור לי בלנטיס הקודמת (בדגמים עם החלון בגג) היו בעיות.

מעניין

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מי אמר שהוא עדיין באחריות ?

פותח האשכול לא ציין את שנת הרכב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
גם חומרי סיכה ימשכו יותר אבק ולכלוך מה שיקשה עוד יותר על תנועת החלון.

ספריי סיליקון יעודי איננו מבוסס על שמן, כך שאיננו מושך לכלוך או אבק.

20031021140800.gif

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מושך גם מושך...

אני ממליץ שלא לעשות שימוש בספריי הנ"ל במקרה הזה, ובכלל במקרים שבהם הספריי הוא בסמוך לחלונות/מראות,

מאחר והוא מלכלך אותם מאד (על אחת כמה וכמה שנצבר עליהם לכלוך) והעסק הופך לקשה לניקוי.

לדעתי האפשרות הנכונה ביותר היא להחליף הגומיה, כפי שהומלץ לך במוסך.

אפי

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

נסהספריי כמו שהציעו לך אם לא יעזור פנה למוסך שוב.

להחליף את הגומייה אני חושב שזה לא זול.

הספרי לא יקר ככה ששווה לנסות.

אגב אתה מוזמן לבקר בפורום מאזדה ספיד ולהתייעץ גם שם (בחתימה שלי)

תהנה זה מועדון טוב מאוד.

פורסם

טוב אז ככה חברים באמת שהווזלין עוזר אך לזמן מוגבל ואם כבר הוא שומר את הגומייה במצב הנוכחי שלה(מאוד מעניין איך ולמה זה קרה כשכן הגומייה לא יבשה),משהו זז גם לא נראה לי אך יכול להיות שכן (וגומייה עולה בחברה 300-500 ש"ח לערך),אני כבר אובד עצות בגלל שלדוד שלי עם גולף גיטיאיי 2001 הגומייה יבשה מאוד וזה לא מונע מהסאןרוף לפעול כראוי ואין נזילות והרכב הקודם שלי היה מאזדה 323 2.0 שנת 2002 וגם שם לא היו בעיות מיוחדות עם הסאן רוף למרות שהגומייה הייתה די יבשה.

אולי זה בגלל שאני לא משתמש בסאןרוף הרבה אלא לעתים רחוקות (פעם בשבוע,פעמיים מקסימום)

הרכב אינו באחריות יצרן סוף 2005 על הכביש.מה לעשות?

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

נסה ללחוץ על מחלקת השירות. אולי יצליח. רק תחשוב טוב טוב, איך אתה מדבר, מה אתה אומר ולמי בדיוק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...