Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה דעתכם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להביא *** להביא = לרכוש *** סיאט איביזה בינתיים מחפש שנתון 95-99 מה אתם אומרים על הדגם הזה ועל השנה של האוטו יש איזה שהם בעיות ספציפיות לאוטו הזה?

איך היחס דלק שלו אני מדבר על 1400 סמ"ק מישהו יודע מה הממוצע שלו בעיר ומחוץ לעיר?

תודה מראש

פורסם

לי היה איביזה 99 1600 סמ"ק.

לא חושב שכדאי לך לקחת את ה 1400, הוא חלש ולא כיפי.

כמובן אני מדבר על ידני.

צריכת דלק מעולה...

לא היו בעיות מיוחדות חוץ ממשאבת דלק.

תשיג לך 1600 במצב שמור, ידני, שים לו צמיגים רחבים (המקסימום שאפשר לפי היצרן, אני לא זוכר את המידה, ואל תשכח לשנות ברשיון), ההבדל באחיזה בין הרחבים למקוריים הוא עצום.

תהנה

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
לי היה איביזה 99 1600 סמ"ק.

לא חושב שכדאי לך לקחת את ה 1400, הוא חלש ולא כיפי.

כמובן אני מדבר על ידני.

על סמך מה אתה קובע שה1400 "חלש ולא כיפי"?

כבעליה המרוצה של איביזה 98 1400 סמ"ק אני יכול להעיד שהרכב סוחב נהדר.. עולה מצויין את הדרך לירושלים.. את דרך פרויד בחיפה.. ובכלל ההרגשה היא שהאוטו כלל לא מתאמץ בעליות.. גם לא עם 4 נוסעים.

אין ספק שה1600 יסחוב טוב יותר בעליות.. אבל ה1400 עומד גם הוא בכבוד בעליות ארצנו

• תוכן חדש...