Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך 7-9 K להשקיע לטובת שדרוג לא הייתי מפוצץ את הסכום הזה על הד-יוניט.

הייתי משקיע באיזור 3K על הרדיודיסק במכשיר בסגנון האלפיין CDA9887או דגם דומה של קלריון לדוגמא. (במידה ואתה קונה בארץ , מחול סביר להניח שזה יהיה זול יותר).

את שאר התקציב הייתי משקיע בשדרוג שאר הרכיבים כמו סט קדמי , סאב , מגבר הוספת איטום במידה ואין וכו. שני הדברים האלו יתנו לך שיפור משמעותי ושמיע בסאונד .

לדעתי האישית , להשקיע בהד-יוניט ברמה גבוהה יותר הוא לא בהכרח הבחירה הנכונה מבחינת סדר עדיפויות.

ההבדל בין מכשיר טוב למעולה , בעלות יכול להיות כמה אלפים , ובשמיעה הוא יהיה קטן יחסית ויבוא לידי ביטוי רק עם שאר המערכת שלך מכילה רכיבים ברמה מעולה. כל עוד אין לך כוונה לשדרג הכל בכמה רמות אין טעם לקפוץ מעל הפופיק בעניין ההד-יוניט.

אתה רוצה איכות בלתי מתפשרת , לא תשיג אותה בארץ .

עם כסף כזה עדיף לייבא לבד , לא מסובך כל כך , הייתי הולך על McIntosh MX406 ( פלוס מינוס 850$ )

אין ספק בכלל שהמקינטוש מכשיר מעולה. אבל לא הייתי הולך עליו במקרה הזה בדיוק מהסיבות שכתבתי למעלה בהודעה שלי.

מעבר לכך , אם קונים מכשיר בסגנון הזה אתה "נתקע" בלי כל הפיצרים של הסאונד שאין מה לעשות , צריך אותם. מכשיר כזה מתאים למערכות מאוד מסוימות בסט אפים מאוד מסוימים שמתוכננים מראש. זה מכשיר מעולה , אבל החיים איתו לא קלים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני עכשיו החלפתי HU מקורי .

נסעתי כמה ימים עם 9887R ,כמה ימים עם נקמיצ'י 500 שלא כל כך הבנתי מה הסיפור שלו ואיך מכוונים איתו , התקנתי גם את הדאבל דין של אלפיין 202 הדגם אם אני לא טועה .

ובסוף לקחתי JVC AVX 800 האח של זוכה EISA 2006 ה 706

המסקנות שלי הן: הסאנוד הכי טוב מתקבל מה9887R מכישר מעולה ונוח לתפעול . הסיבה של קניתי היא שאין הרבה הבדל בין הסאונד שלו לJVC דאבל דין . והJVC ממש נוח לתפעול כמובן עם הרבה פיצ'רים האפשריים .(פחות מהאלפיין).

לגביי הדאבל דין של אלפיין הוא ממש לא משהו . הוא חלש ולא מוציא סאונד יפה לדעתי כמובן .

אם אתה רוצה דאבל דין שיהיה יפה ברכב ונוח .

יש אקליפס ב9K (לא שמעתי אז אין לי חוות דעת )

קלריון ב 7K מעולה !

וJVC ב6.5 מעולה !

אם CD זה מה שמעניין אותך ה9887R אחד הטובים ששמעתי , מחיר סביר כ3K

פורסם
אם יש לך 7-9 K להשקיע לטובת שדרוג לא הייתי מפוצץ את הסכום הזה על הד-יוניט.

הייתי משקיע באיזור 3K על הרדיודיסק במכשיר בסגנון האלפיין CDA9887או דגם דומה של קלריון לדוגמא. (במידה ואתה קונה בארץ , מחול סביר להניח שזה יהיה זול יותר).

את שאר התקציב הייתי משקיע בשדרוג שאר הרכיבים כמו סט קדמי , סאב , מגבר הוספת איטום במידה ואין וכו מאוד ממליץ, תתקין ותבין את המשמעות וההבדל. שני הדברים האלו יתנו לך שיפור משמעותי ושמיע בסאונד .

לדעתי האישית , להשקיע בהד-יוניט ברמה גבוהה יותר הוא לא בהכרח הבחירה הנכונה מבחינת סדר עדיפויות.

ההבדל בין מכשיר טוב למעולה , בעלות יכול להיות כמה אלפים , ובשמיעה הוא יהיה קטן יחסית ויבוא לידי ביטוי רק עם שאר המערכת שלך מכילה רכיבים ברמה מעולה. כל עוד אין לך כוונה לשדרג הכל בכמה רמות אין טעם לקפוץ מעל הפופיק בעניין ההד-יוניט. זה התשובה המספקת ביותר בשרשור הזה ובכמה וכמה בנושאים רבים.

אין ספק בכלל שהמקינטוש מכשיר מעולה. אבל לא הייתי הולך עליו במקרה הזה בדיוק מהסיבות שכתבתי למעלה בהודעה שלי.

מעבר לכך , אם קונים מכשיר בסגנון הזה אתה "נתקע" בלי כל הפיצרים של הסאונד שאין מה לעשות , צריך אותם יש לך תשובות מספקות ביותר המנהל :-D. מכשיר כזה מתאים למערכות מאוד מסוימות בסט אפים מאוד מסוימים שמתוכננים מראש. זה מכשיר מעולה , אבל החיים איתו לא קלים.

אני מציע שתקח את דברי עופר ברצינות, כי זה התשובה המספקת ביותר לגבי רכישת הד יונט ב9K

פורסם

וואוו, וואו, לא נסחפנו? 7K על HU כשא הקומפוננט שלך הוא הרץ אנרג'י?! ממש לא.

ויופי. הוא רשם שיש לו אודיוסון, אז מה??! אולי זה דגם ממש חלש ואי אפשר להוציא ממנו הגברה יותר מידי ראויה?

ישר לזור מכשירים של אקליפס ב-7 K מקינטוש, סתכלו קצת על הפרטים של המערכת.

אני הייתי בהחלט חושב על אפשרות סבירה שהיא ה9887 של אלפיין. בהגזמות אקליפס 7100, וזהו באמת בהגזמות.

כי יש מה לשפר לפני שמחליפים את הHU .

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...