Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב !

אז כאמור כמו בכותרת אנחנו מעונינים ברכישת רכב 4x4 למשפחה.

הדרישות שלנו מהרכב זה שיהיה מרווח (שמאחורה יוכלו לשבת 2 מבוגרים בכיף)

שיראה טוב, שאיכות ההרכבה והחומרים יהיו בצורה טובה ולא יהיה קרקושים מיותרים,

חשובה מאד הבטיחות( שבדגם יהיה esp, וכמה שיותר כריות אויר), וגם שיכולת השטח שלו תיהיה סבירה (אני לא מצפה להאמר, אבל שיוכל לסוע בשבילים, ויהיה ניתן לרדת איתו לים בלי לשקוע שמאחוריו מחובר אופנוע ים).הרכב יהיה חייב להיות אם מנוע בנזין וגיר אוטומט.

הרכבים שחשבנו עליהם הם:

1. מיצובישי אאוטלאנדר החדש.

2.יונדאי סנטה פה.

3.טויוטה ראב 4.

יש לציין שאת הרכבים הנ"ל אנו מתכוונים לרכוש בגרסה הכי מפוארת שלהם,

כיום יש לנו בבית פולקסווגן ג'טה, בעלת מנוע 2000 שאנחנו מאד מרוצים ממנה ואם זה תלוי בי היא גם לא הייתה מתחלפת,

מבחינית כל הרכבים הנ"ל שהצגתי אני יודע שהם יהוו ירידת מדרגה מבחינת מנוע,ביצועים, הרכבה ואיכות החומרים לעומת הג'טה.

עכשיו ישנה התלבטות נוספת שעלתה לא מזמן והיא רכישת פולקסווגן טיגואן, שאמור כמו שהבנתי להגיע אלינו בתחילת חודש אפריל

אני לא יודע יותר מידי פרטים על הרכב אבל מה שקראתי הרכב נראה די מבטיח.( מצד אחד אני מקבל את הג'טה שאני כלכך אוהב ומרוצה ממנה, ומצד שני אני מקבל גם רכב 4x4 שאני לא יודע עליו יותר מידי פרטים והאם הוא מוצלח בכלל.)

אשמח לשמוע עצות ותגובות ואודה לכם מאד אם תעזרו לי לגבש החלטה.

תודה ויום טוב רועי!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני הייתי בוחר בטויוטה ראב 4.

מכונית יפייפיה, מאובזרת ובטוחה במחיר מצחיק המתחיל ב 185K לדגם ה GLI הכולל 9 כריות אויר ואיבזור בסיסי

ונגמר בחיר של 218K הכולל איבזור בטיחותי מושלם של 9 כריות אויר, מערכת בקרת יציבות (ESP), מערכת ABS, ASR ו EBD

איבזור עשיר הכולל סאן רוף, מזגן בקרת אקלים, מערכת שמע מתקדת, ציפויי עור להגה ולידית ההילוכים, חישוקי סגסוגת (מגנזיום) ועוד...

בקטגורית צריכת הדלק הראב 4 נותן רושם טוב ביחס למכוניות הנוספות שאתה מציג

מומלץ!

שלומי.

פורסם

תראה בקשר לגיפים שציינת

הם לא כלכך ג'יפים הם יותר רכב פרטי גבוה ..

אם תרצה ג'יפ אז יש לך אפשרויות אחרות ..

שאותם אני יותר אוהב כמובן כמו : טויוטה לנד קרוזר רגיל ואת הלנד קורזר 100 החדש שהוא הלנד קרוזר האמריקאי

ניסן טרנו

מיצובישי קינג החדש

וכד'

השאלה אם אתה מחפש אוטו חדש מהחברה או שאתה מוכן להתפשר על יד 2

בין מה שרשמת אני הכי אהבתי את ה סנטה פה למרות שהוא לא ג'יפ

אם יהיו לך שאלות אתה מוזמן לשאול

יש לי קצת ניסיון אם ג'יפים למרות שאני צעיר חח

להורי יש שני גיפים אחד לנד קורוזר 2004 ואחד ניסן טרנו 2003

והם החליפו כמה וכמה גיפים חח ....

פורסם
תראה בקשר לגיפים שציינת

הם לא כלכך ג'יפים הם יותר רכב פרטי גבוה ..

אם תרצה ג'יפ אז יש לך אפשרויות אחרות ..

שאותם אני יותר אוהב כמובן כמו : טויוטה לנד קרוזר רגיל ואת הלנד קורזר 100 החדש שהוא הלנד קרוזר האמריקאי

ניסן טרנו

מיצובישי קינג החדש

וכד'

השאלה אם אתה מחפש אוטו חדש מהחברה או שאתה מוכן להתפשר על יד 2

בין מה שרשמת אני הכי אהבתי את ה סנטה פה למרות שהוא לא ג'יפ

אם יהיו לך שאלות אתה מוזמן לשאול

יש לי קצת ניסיון אם ג'יפים למרות שאני צעיר חח

להורי יש שני גיפים אחד לנד קורוזר 2004 ואחד ניסן טרנו 2003

והם החליפו כמה וכמה גיפים חח ....

זה לנד קרוזר 200, המחליף של ה 100

שלומי.

פורסם
זה לנד קרוזר 200, המחליף של ה 100

וזה משנה כי???? בתקציב הנל הוא קצת רחוק מלהיות מציאותי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אוקי משהו ששחכתי לצין זה שהרכב יהיה חייב להיות חדש מהחברה,

כיום יש לנו מודל 2007 בבית ולא נראה לי לנכון לרדת ממנו.

בקשר לטויוטה הרכב נראה מאד מאובזר, וגם המחיר מאד מפתה, אבל מה שמרתיע אותנו זה הצורה שלו שלא כלכך אהבנו,וגם המנוע שם לא נראה חזק במיוחד.

לגבי שאר הגיפים שהבחור הציע, אנחנו יותר בכיון של רכב כבישביל והרכבים שהצעת נכנסים לקטגוריה אחרת, מה גם שהם יקרים יותר ולא נוכל לרכוש כאלה מיד ראשונה ,כמו כן יהיה קשה עוד יותר להשיג אותם אם מנוע בנזין.

יש מישהו אולי שהיה חושב אחרת, והולך אם הלב כמוני ומחכה לטיגואן למרות שעדיין לא ידוע עליו יותר מידי?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לומר לך ת'אמת

במקומך הייתי קצת מחפש והולך על פאג'רו 2007 יד שניה

או לנד קרוזר גם 2007 יד שניה או אולי מישהו מוכר ותיפול על מציאה אלו כבר באמת ג'יפים מרווחים שתהנה מהם

אני מכיר את הג'יפים האלה טוב ותאמין לי הם הדבר הרחוק מלאכזב למרות שהייתי הולך על הלנד קרוזר.

כי שאר הג'יפים שציינת בהתחלה הם בוא נגיד לא כל כך ג'יפים.

תראה ביד 2 יש כמה שתאהב אותם וגם מנועי בנזין חזקים לא תתאכזב.

פורסם

טוב הבחור שציטט אותי אתה טועהה לגמרהה

ה100 הוא הלנד קרוזר החדש הוא לא מחליף של הישן הוא ''האמריקאי'' בנזין ושונה לגמרה מהלנד קרוזר ''הישן''

הישן הוא 75 אם אני לא טועה

ובמקום הישן יוצאת צורה חדשה כנראה ב2009 וביינתיים הסוכנות לא מספקת פרטים רק אומרת שיהיה צורה חדשה

ועכשיו בקשר לרכישה

הרכב שאתה מעוניין בו הוא ממש לא לשטח וגם בקושי לים מה שאתה גם צריך לקחת איתו אופנוע ים

אני עדין חושב שחוץ מיופי אין במיני ג'יפים האלה שום דבר חוץ מהיופי והמחיר הזה ממש לא מוצדק

אם אתה חושש מהמנוע של הלנד קרוזר אז אין לך מה לחשוש מנוע חזק אמין ופשוט מעולה

לאבא שלי יש את הלנד קרוזר כמו שאמרתי ויוצא לי מידי פעם לנהוג עליו הוא כלכך כיף לנהיגה יציב מאוד ופשוטט כיף לנהוג עליו

בהצלחה

פורסם

zilomer - הלנד קרוזר V8 שמוכרים בארץ הוא 200. לא 100 ולא 75.

הצורה שיש עכשיו היא צורה חדשה שיצאה ב2007 (אם כי לא ידוע לי אם זה דגם חדשה לגמרי או מתיחת פנים).

בכל מקרה, אנחנו גם ככה התרחקנו בערך פי 2 מהתקציב של הבחור.

אנחנו היינו לפני כמה חודשים בסיטואציה דומה. לא רצינו ג'יפ אמיתי אלה משהו יותר עירוני ומתורבת.

בחנו את כל המועמדים שפותח האשכול ציין. את הבחירה שעשינו אפשר לראות בחתימה שלי (רמז: אאוטלנדר LIMITED כסופה).

פותח השרשור, שלושת הרכבים שציינת הם אחלה של רכבים.

אנחנו לא הלכנו על היונדאי מ2 סיבות.

1- צריכת דלק נוראית שנגרמת ע"י 2 גורמים:

א. מנוע 2.7 ליטר בנזין ישן ובזבזני במיוחד (רק 170 כ"ס!)

ב. תיבת הילוכים מיושנת בעלת 4 הילוכים קדמיים בלבד.

2- הגודל הע-צ-ו-ם שלו. שבשבילנו פשוט היה גדול מידי (בגודל שלו כבר היה עדיף לקנות לנד-קרוזר).

בכל מקרה, מנסיעת מבחן על דגם הבנזין, הסנטה-פה הוא אוטו נחמד מאוד. הוא משייט כמו אוטו אמריקאי ואתה מרגיש כמו ספינה. האוטו ממש לא ביצועיסטי ודי עצלן על הכביש.

לגבי הטויוטה - האוטו נחמד. המנוע ממש לא חלש והדוושת גז מגיבה בצורה מאוד חדה ומהירה.

אנחנו בהחלט שקלנו את הטויוטה בחיוב, בעיקר בגלל השירות המצויין של היבואן והסחירות המצויינת שלו.

בסוף לא קנינו אותו מ2 סיבות אחרות,

הראשונה, שהוא בכל זאת היה קטן מידי ויחסית מיושן לעומת מתחריו (הוא לא הציג שום חידוש ו/או תוספות מיוחדות). מה גם שהוא ההכי קטן מכולם ולא מציע שורה שלישית של מושבים.

השניה זמני אספקה נוראיים!

קרוב לחצי שנה, ואין בכלל התחייבות. אתה רק נכנסת לרשימת המתנה ובמידה ומישהו יבטל תקבל את האוטו שלו, משמע אתה גם אל יכול לבחור צבע!

או שתיכנס לרשימת המתנה של 300+ לקוחות, וכאשר ידעו כמה רכבים יש במשלוח שאחרי המשלוח הבא, אז יקראו ללקוחות הרשומים לפי הסדר שיבחרו צבע ורמת איבזור. מרגע הבחירה האוטו יגיע תוך 3 חודשים.

כמובן שאתה צריך לשים בזמן הזה מקדמה של 5 אלף ש"ח. שתוחזר במידה ותבטל את ההזמנה.

אנחנו לא היינו מוכנים לחכות למעלה מחצי שנה לאוטו ולכן הנושא ירד מהפרק.

על הפורסטר של סובארו בכלל לא הסתכלנו בידיעה שתוך כמה חודשים מוצג דגם חדש, ולמרות ההנחה של ה5 אלף שקל שמקבלים בסובארו,

לקנות רכב ממש בסוף הדגם שלו זה לא לעניין לדעתנו.

המיצובישי אאוטלנדר היה אחלה של אופציה. הוא גם היה הכי חדש מכולם,

גם בעל תיבת הילוכים רציפה, גם בעל מנוע 2.4 שמפיק את אותו כ"ס של ה2.7 מבית יונדאי

וגם הוא הציע המון המון חידושים וגאדג'טים, כולל מסך מגע עם GPS, מצלמת רוורס, KEYLESS ENTRY ועוד..

בנוסף, הם נתנו שם בזמנו הנחת 5K ש"ח בשל מבצע השקה. אמא עשתה נסיעת מבחן ובסיומה החליטה שזה הרכב והזמינה.

היום, כחודשיים אחרי שקיבלנו אותו, יש לנו רכב שבחים עליו. ועל השירות של מיצובישי שהיה נהדר!

אחרי שקיבלנו אותו התחילו להתפרסם עליו ביקורות בעיתונות הרכב בארץ. מסתבר שלא רק אנחנו חשבנו שהוא אחלה של בחירה.

החסרון העיקרי שהצליחו למצוא בו הוא המחיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פורד אדג' אופציה מאוד טובה.

אבל אני הייתי בודק גם את הדודג' נייטרו.

ניראית מאוד טוב, לא יקרה, ולפי מה שראיתי גם מאובזרת.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לאדג', אם אני לא טועה, יש מנוע 3.6 או 3.8 ליטר בנזין.

עם מחירי הדלק בארץ - זה אחד החסרונות הגדולים שלו (אותו חסרון שיש גם לאקספלורר, ובגללו אנחנו בקושי רואים אותו על הכבישים).

הניטרו, לטעמי, אכזבה גדולה. סתם רכב מנופח עם איכות פנים מזעזעת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נהגת בו? ישבת בו?

דווקא בתערוכת לוס אנג'לס די התרשמתי ממנו.

הפורד אדג' יוצע עם מנוע V6 בנפח 3.5 עם 265 כוחות סוס, גיר 6 הילוכים.

נתוני האצה לא פורסמו, אבל באתר העולמי של פורד מתפארים בזה שהוא יותר מהיר מBMW X5, השאלה לאיזה מנוע הם מתכוונים.

במחיר שהוא ימכר כאן, לפי דעתי זאת עסקה טובה מואד.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...