Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגתי ולא ישבתי. אבל לא אמרתי שהוא אוטו לא טוב. יכול להיות שהוא מצויין.

רק ציינתי שעם המנוע העצום שלו - הוא הולך להיות בולע דלק מטורף. ועם מחירי הדלק היום (והעובדה שהם, בד"כ, רק עולים) - זה חסרון די גדול.

לא כולם מחפשים רכב שמאיץ ל100 יותר מהר מX5 (אני מבטיח לך שנתון כזה או אחר, בגדר הסביר, לא כזה משנה לרוב האנשים)

בינתיים אףאחד לא יודע מה יהיה המחיר, דלק דיברו על סביבות ה200 אלף ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דלק מוטורס מתכוונים להביא לארץ את האדג' של השוק האמריקאי.

הקוגה עוד לא יצא לשוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עכשיו ישנה התלבטות נוספת שעלתה לא מזמן והיא רכישת פולקסווגן טיגואן, שאמור כמו שהבנתי להגיע אלינו בתחילת חודש אפריל

אני לא יודע יותר מידי פרטים על הרכב אבל מה שקראתי הרכב נראה די מבטיח.( מצד אחד אני מקבל את הג'טה שאני כלכך אוהב ומרוצה ממנה, ומצד שני אני מקבל גם רכב 4x4 שאני לא יודע עליו יותר מידי פרטים והאם הוא מוצלח בכלל.)

אשמח לשמוע עצות ותגובות ואודה לכם מאד אם תעזרו לי לגבש החלטה.

תודה ויום טוב רועי!

היי רועי , היום אחרי יום הדרכות ארוך ומעניין יש המון פרטים על הטיגואן והוא בהחלט מבטיח!

הוא מגיע ב3 רמות גימור כאשר המחיר יתחיל ב205000 ש"ח (לגרסת הבנזין והוא מאוד מאובזר ביחס לאחרות..).

קצת נתונים כללים:

הרכב יגיע עם מנוע 2.0 TSI 170כ"ס עם מומנט של 28.6\1700-4200 סל"ד (נתון מדהים אגב..).

גיר 6 הילוכים טיפ'

בטיחות - זכה בLEVEL הכי גבוה שאי פעם קיבל רכב בסגמנט הזה (כמובן 5 כוכבי ריסוק אבל עם הנתונים הכי גבוהים אי פעם בסגמנט..)

מגיע לישראל רק בגרסת ה4X4 !

מעבר לזה כל שאלה בנושא הטיגואן (רמות גימור ומחירים) תענה בשמחה.

גילוי נאות - הנני נציג מכירות VW סניף מרכז ולכן אשמח לפרט ולשתף .

אין בהודעה זאת המלצה או ניסיון מכירה !

שיהיה בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
zilomer

פותח השרשור, שלושת הרכבים שציינת הם אחלה של רכבים.

אנחנו לא הלכנו על היונדאי מ2 סיבות.

1- צריכת דלק נוראית שנגרמת ע"י 2 גורמים:

א. מנוע 2.7 ליטר בנזין ישן ובזבזני במיוחד (רק 170 כ"ס!)-185 כ"ס.

ב. תיבת הילוכים מיושנת בעלת 4 הילוכים קדמיים בלבד.-עדיף מאשר גיר רציף שאמינותו נטולה בספק ובעלטה.

2- הגודל הע-צ-ו-ם שלו. שבשבילנו פשוט היה גדול מידי (בגודל שלו כבר היה עדיף לקנות לנד-קרוזר).-מי שאמר שגודל גדול הוא חיסרון??:-)

בכל מקרה, מנסיעת מבחן על דגם הבנזין, הסנטה-פה הוא אוטו נחמד מאוד. הוא משייט כמו אוטו אמריקאי ואתה מרגיש כמו ספינה. האוטו ממש לא ביצועיסטי ודי עצלן על הכביש.-תעשה סיבוב איתי ותבין שהוא ממש לא עצלן.מדובר על מנוע 6 צלינדר עוצמתי.

החיסרון הגדול של הרכב של דיסקבר הוא עלויות הביטוח ואת זה שכחת לציין ידידי.

.

.....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני חייב לציין גם צריכת הדלק של הסנטה פה ממש לא גדולה-מדובר על 13 ליטר ל100 ק"מ שזה ליטר דלק ל7.70 ק"מ בנסיעה עירונית.

אז דיסקבר בבקשה לא לדבר שטויות....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לפותח השרשור:

אתה רוצה רכב בעל יכולת עבירות טובה בשטח.

למטרה זו צריך רכב עם הילוך כוח.

לכל הדוגמאות שנתת (כולל הפורסטר ששמו הועלה) אין הילוך כוח.

חשוב על אפשרויות אחרות, או וותר בעניין יכולת העבירות.

בברכה.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

כל הרכבים שצוינו באשכול הראשון שפתחת לא שווים בערכם הריאלי אפילו 100 אלף שקל , בתקציב כמו שלך אפשר לקחת גרנד שירוקי לארדו שנת 2007 ביבוא אישי שתעלה לך בסביבות 180000 שקל וישאר לך כסף לקנות לכל הילדים טרקטורונים.

פורסם
כל הרכבים שצוינו באשכול הראשון שפתחת לא שווים בערכם הריאלי אפילו 100 אלף שקל , בתקציב כמו שלך אפשר לקחת גרנד שירוקי לארדו שנת 2007 ביבוא אישי שתעלה לך בסביבות 180000 שקל וישאר לך כסף לקנות לכל הילדים טרקטורונים.

רכב מזעזע . לא להתקרב. איכות הרכבה אמריקאית במיטבה (ולא במובן החיובי), בעיות אמינות מאוד קשות (מכיר 3 שהלך להם

המנוע אחרי פחות משנה) ויבואן מאוד לא נחמד שעוד יותר לא נחמד ללקוחות יבוא אישי (החל מ5000 ש"ח עבור חתימה על האישור וכמובן במהלך הטיפולים וכל השאר.. פשוט יחס של "כבשה שחורה".)

Lexus CT200H

פורסם
רכב מזעזע . לא להתקרב. איכות הרכבה אמריקאית במיטבה (ולא במובן החיובי), בעיות אמינות מאוד קשות (מכיר 3 שהלך להם

המנוע אחרי פחות משנה) ויבואן מאוד לא נחמד שעוד יותר לא נחמד ללקוחות יבוא אישי (החל מ5000 ש"ח עבור חתימה על האישור וכמובן במהלך הטיפולים וכל השאר.. פשוט יחס של "כבשה שחורה".)

מאיפה הקישקוש הזה הגיע?

ג'יפ מצויין עם מנוע חזק ואיכותי (לא זה שהיבואן מביא מאוסטריה) שמגיע עם חבילות איבזור מיוחדות במחיר כזה (גם אחרי ששילמת 5000 שקל ליבואן) זה מציאה, ועוד לחשוב שהיבואן מוכר אחד חדש ערום ב-350K.

אז אולי הטויטה ראב 4 בשבילך הוא מעולה אבל בשבילי זה לא באמת ג'יפ.

• תוכן חדש...