Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מורכב אצלי באוטו מגבק קראנץ' 100.4 וסאב של קיקר סי12, אליהם 2 רמקולים 6*9 מאחורה על המגש על קנווד, וHU של פיוניר 1900MP.

את המערכת הזו הרכבתי לבד עם חבר לפי ההוראות של המגבר, לא שרפנו כלום ובשביל הרכבה ראשונה באמת יצא חבל על הזמן, המערכת עבדה במשך 4 ימים לא היו שום רעשים ושום בעיות עד אתמול:

אתמול רציתי להעביר את המיקום של ה6*9 מן המגש האחורי -> אל המושב האחורי של האוטו יש שם בצדדים (דפנות הרכב) חורים להרכיב 6*9 עם כיסוי מיוחד (הרכב מיצובישי קולט).

העברתי את הרמקולים, (ועטפתי באיזולירבנד את הקטבים של הרמקול כדי שלא יגעו בפח וייווצר קצר) חיברתי עם ברגים לפח הפנימי והכל עבד יפה רק שהייתה בעיה שהייתי מגביר כמעט עד מקס' המימברנה של ה6*9 הייתה נוגעת בכיסוי של הדיפון ועושה רעשים כי הכיסוי היה קרוב כנראה, אז החלטתי להוציא אותם ולהחזיר חזרה אל המגש האחורי.

במהלך ההוצאה של אחד הרמקולים פתאום שמעתי שהמערכת נכבית וכמו "בום" קטן מהסאב, והמערכת נדלקה שוב, כיביתי אותה.

שהעברתי את 2 הרמקולים חזרה למגש מאחורה הכל עבד מצוין, בלי חירחורים ובלי שום דבר (אוטו לא מונע).

כאשר רציתי לנסוע כמה דקות אחריי הנעתי את האוטו, הHU עומד על 0 ווליום פתאום אני שומע סוג של "פייייייייי" וככל שאני לוחץ על הגז - הרעש מתגבר (כולל מאוררים שנכנסים לפעולה, הפעלת אורות וכדומה).

מחיפוש שעשיתי בפורום (ועשיתי חיפוש ענק), לתופעה קוראים "יללת אלטרנטור", הבנתי שהפתרון זה או להכניס לשם קבל שיסנן את הרעשים , או למצוא אדמה יותר טובה, את האדמה של המגבר חיברתי לחור באמבטיית בגאג' ליד הגלגל הרזרווי עם בורג שטוח, ואת אדמת הרדיו דיסק כבר מחובר לאיזה קיר-ברזל ליד הרדיאטור הפנימי עם בורג.

יש למישהו פתרון אחר? אולי מיקום אחר באוטו שזה יעבוד? אין סיבה שאחרי 4 ימים והעברת רמקולים ממקום אחד לשני פתאום זה יופיע , ועוד שאלה: האם מסוכן לנסוע עם הרעשים האלה או שבנסיעה לא להפעיל בכלל את המערכת?

**הכבל RCA מצוין, לא קרוע ועובד טוב מאד(הרי בלי להניע הכל עובד פיקס).

** הכבל RCA עובר במרכז הרכב מתחת לקונסולת רצפה ויוצא מהמושב האחורי, כל השאר החיבורים עוברים מצד ימין של הרכב (רמקולים /REMOTE)

תודה, וסליחה עם ארוך,

אוהד.

פורסם

תיקח חוט נחושת או חוט מוליך אחר, תלפף אותו מסביב ליציאה של הRCA מהמכשיר. שזה אומר - ליציאה יש חור קטן באמצע, וחלק כסוף מסביב החלק הכסוף מסביב זה המינוס אז אתה צריך ללפף את המינוס ולחבר אותו למכשיר עצמו לגוף של המכשיר .

פורסם

הכבלים של הרמקולים מורחקים, הם עוברים בצד הרכב, וכמו שאמרתי הRCA עובר במרכז הרכב מתחת לכל השטיחים ויוצא מתחת למושב, הכבל של הּ+ מהמצבר גם עובר במרכז הרכב במרחק של איזה 10 ס"מ מהRCA.

אני ינסה עוד מעט לחבר את המינוס של הHU בRCA ל גוף הHU, יש עוד הצעות חוץ מזה?

האם יש קשר לשינוי מיקום הרמקולים ושהיה בום קטן כנראה אולי קצר לשניה?

תודה,

אוהד.

פורסם

יש מצב שאולי אם היה לך קצר אז הוא דפק לך את ה"בלוק" בהד יוניט, המסנן רעשים הלך. והוא מסנן את הרעשים שהולכים מההד יוניט אל היציאות של ה RCA

פורסם

אנשים תותחים פה אחד אחד!

ניסיתי את הדבר שאמרו לי המשתמשים "עתיד" ו"tehnikx": לחבר חוט למינוס של הRCA שיושב ברדיו-דיסק, אל גוף הרדיו-דיסק, עובד בלי אפילו טיפה אחת של רעש.

תודה לכל מי שענה.

אוהד.

פורסם

אוקיי צודק - טעות שלי, אתה הצעת את הפיתרון ראשון ואני מודה שלא שמתי לב,

אז תודה גם לRomanX התותח שהציל אותי מלשלם כ100 שקל על בדיקה למתקין מחר.

לילה טוב לכולם

אוהד.

פורסם

רק מעניין אותי דבר אחד,

למה זה קרה?

שהתקנתי את המגבר והסאב, לא היו שום בעיות עם ה"יללת אלטרנטור" והייתי עם אותו רדיו דיסק של פיוניר, רק ששינתי את המיקום של הרמקולים - הבעיה הזו הופיעה.

יש למישהו מושג למה או איך?

אוהד.

פורסם

בעיקרון הבעיה הידועה בפיוניר היא כזאת שקיימת זליגת הארקה על הארקה של הRCA, במצב הזה בעצם רכיבים אחרים מושכים מעט הארקה מהלינק של הRCA וגורמים לנתק\שריפה של רכיב שם, הפתרון פשוט - מה שביצעת,

אבל זאת הערכה - במאה אחוז אין לדעת, רק דבר אחד עובדתי, זה קורה המון בפיונירים

• תוכן חדש...