Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היה מפגש נחמד מאוד, הרבה אנשים.

היה נחמד להכיר אנשים חדשים.

היתה פאשלה עם הנרגילה שלי בהתחלה אבל סידרנו אותה .

נהנתי.

התמונה היחידה שלי מהמפגש זה תומר משתגע מהמערכת שלו ולא מבין איך האלפיין PDX 4.150 לא מעביר לטוויטרים צלילים גבוהים, יושב ומכוון אותו כל המפגש.

בסוף הבעיה סודרה.

אמיר

25012008088.jpg

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא היה נחמד מאוד, הכרתי הרבה אנשים שמאחורי הכינויים, שמעתי כמה מערכות שמאוד אהבתי, במיוחד המערכת של יעקב ודייגו שהפך מיד של פולס למשהו נפלא. ספגתי כמה דאחקות על הסאב המקצועי שלי, וזהו סך הכל היה סבבה לגמרי.

:-) just smile
פורסם

האכזבה שלי מהמפגש זה באמת שלא הצלחתי לשמוע את המערכת של דייגו.

כבוד לפולס. אחלה מיד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה על המחמאות :-) זה רק מוכיח שלא חייב להשקיע אלפי שקלים כדי שישמעו סבבה, פשוט לנצל את מה שיש לך בידיים ולכוון כמו שצריך , צעד הבא איטום בדלתות ומניעת הויברציות מהפנלים של הדלתות, איך הפולסים האלה דופקים:-)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

למרות שהייתי רוב הזמן במצב של התמוטטות עצבים על המגבר החדש שלי שלא תפקד לי (ועל זה ייפתח שרשור נפרד) ,

הייה מפגש מצויין ,

לראות זנים נכחדים כמו גל במפגש צפון חוויה שרק בנשיונל ג'אוגרפיק מכירים ,

תודה כפולה ליחיאל (ואפי) שעזרו עם הפיוז והפתרון לבעית "המגבר הסורר" ,

תודה שוב (בפעם המיליון) לגל על העזרה ,

לאבנר שלמרות שתיאורית "אין מערכות גרועות אלא רק אנשים שלא יודעים לכוון אותן" שלו אמנם לא עבדה , אבל תמיד כייף להיעזר בו ולשוחח איתו ,

ואחרון ובהחלט לא חביב -

לדייגו שסבל אותי כל הבוקר בהתקנה ועדיין היה סבלני מספיק לעבור איתי על הכיוונים והקרוס בפעם ה532,344 אחרי שהמגבר סודר - פעם הבאה , הבורקסים עליך ,

דרך-אגב אמיר , אתה חייב להפסיק לצלם אותי בפוזות מגרות , יש לי על זה זכויות יוצרים.

מקווה לראות את כולם במפגש הבא , ואשמח לתת לכולם לשמוע מה שירצו - אז תוכלו לעשות את זה חופשי .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אכן צריך שמפגשים יראו ככה יותר אנשים ויותר מוזיקה , בהחלט זנים נכחדים - אפי ממתי אתה מגיע ? אבל בכייף תהפוף את זה לקבוע :-)

*מנהלים אני מקווה שהפעם החתימה לרוחכם

Hu - 880 prs

פורסם

אני חושבת שהגיע הזמן לערוך מפגש משותף לצפון דרום ומרכז : ) :-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נשמע אחלה רעיון

Hu - 880 prs

פורסם
אני חושבת שהגיע הזמן לערוך מפגש משותף לצפון דרום ומרכז : ) :-D

ל'

אני מניח שמפגש ענק ומרוכז באיזור תל-אביב ישרת את כולם .

רק שהמקום יהיה מבודד ונוח להגעה וקדימה .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ת"א? צריך מקום שאין בוא כמעט אנשים :x קשה לי להאמין שיש כזה בת"א.

אבל בהחלט מסכים עם הרעיון של ליטל , גו מנהלים לפעול =) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין שום דבר רע בחניון רמת גן במיקום הקבוע, יש שם מקום מספיק לכולם, אולי לוודא מראש שאין שם מפגשים אחרים

מה גם שבסוף במילא אני ויחיאל נגיע באוטו אחד וזה ימצה את עניין מפגש צפון מרכז

פורסם

אם אתם רוצים להיות יותר פיירים בענייני מרחקים לאנשי הצפון המרכז לדעתי נקודת המיפגש צריכה להיות ברעננה במתחם החניות היכן שPSI עורכים את המפגש כל פעם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש במתחם מקום מוצל?

אפשר לשבת שם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...