Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל חגיגות 18[כמעט] שנות קיום,

החלטתי לצאת ברגל למשרד הרישוי בפתח תקווה עם מחשבה של "אין לי כוח לפקקים" "שייחנקו בגהה" "לך תמצא חנייה"

להוציא פטור מתיאוריה לרישיון A1.

ארזתי את עצמי והפק"ל שלי[בקבוק מים + תעודת זהות, רישיונות ושאר קססות] ויצאתי לפתח תקווה ב-9 בבוקר{טעות ראשונה},

בדרך הלוך היו מחזות נעימים[תאונות מימין, קטנוע מחליק משמאל],

ולאחר שעה ו-23 דקות, הגעתי למשרד, ממול, יש תור איטי, להלן, כל מה שאפשרי לעשות במשרד רישוי,

ומשמאלי, יש תור מהיר, כמה מהיר? מספר 273 הופיע על הלוח ואני שלפתי מספר 344{טעות שנייה}

עממה, לאחר שעתיים של צעקות: "אני הייתי קודם" "המספר לא נכון אתה קורא אותו הפוך" "מה זה אני ארביץ לך" ועוד מאות משפטים נפלאים, הגיע המספר המיוחל,

עם חיוך ענק[ממש ענק] ניגשתי לפקידה,

נתקלתי בייצור ולא בפקידה,

גוף אדם ממין נקבה, עם זקן ושפם,

היא התחילה לקשקש על כמה דפים וחיפשה הוראות של מה עושים,

באה, חתמה על הטופס הירוק, הנ"ל פטור מתיאוריה לרישיון נהיגה A1,

אך אבוי, תאריך הלידה שלי הוא ה-25/01/90{שאגב, מתנות יתקבלו במזומן בשמחה מחר}

ולכן צריך להתקשר לפקידה אחד מעליה, שענתה לה אני לא יודעת, ועוד כמה טלפונים, שעיקר השיחה היה: "אני לא יודעת, תנסי אצל X", בסוף היא כנראה עשתה ממוצע בין התשובות והחליטה:

"צטערת, אתה עוד לא בן 18", לקחה לורד בגודל כף היד שלי, וקישקשה על הפטור מתיאוריה :roll::roll::roll:

לנסות לדבר איתה, זה כמו לנסות לדבר עם קיר,

אז פניתי לאחד המאבטחים[שאותם יש לציין לטובה, הם עושים עבודת קודש, ולדעתי, צריך להחליף בינהם לבין הפקידות] וביקשתי לדבר עם המנהלת,

הם רשמו את השם שלי על התור "הנסתר" למנהלת[הייתי מספר 5] אבל איכשהו אחד מהם התבלבל והכניס אותי ישר,

ואז,

נשבע לכם, נפלתי על נשמה טובה,

קודם כל, כוס תה[למרות שאני טיפוס של שוקו] ושאר מטעמים, כי אחרי הכל היא קיבלה איזה 150 טלפונים בדקה וצריך להעסיק אותי[ואין לי הפרעות קשב וריכוז],

באה, העלתה את רישיון הנהיגה במחשב, ומסתבר שמותר להוציא רישיון על אופנוע בגיל 18[באמא שלך?], וכל הניסיונות לשכנע אותה שאני בא מרחוק ונשבר לי הגב עוד בהלוך הביאו לתשובה של, גם אם אני חותמת לך על הטופס, הבוחן שיקבל אותו יפסול אותו כי החתימה ניתנה לפני 18.

אז עם אכזבה גדולה ממשרד הרישוי, יצאתי עם כמה מסקנות:

• אין עם מי לדבר שם חוץ מהמנהלת[שקוראים לה רקפת]
  • כשאתם יוצאים למשרד הרישוי, תגיעו יום קודם, עם שק שינה
  • כשאתם בתוך משרד הרישוי, קחו את שני המספרים, גם למהיר וגם לאיטי, לפעמים האיטי יותר מהר מהמהיר
  • תתקשרו קודם ל-*5678 ותעשו בינגו בין התשובות שיינתנו לכם, כי מהבינגו בשיחה שלי יצא שאני צריך ללכת למשרד הרישוי כדי לבדוק.
  • בחיים אל תגיעו למשרד הרישוי, אם יש לכם עובד שהוא בפיקודכם, תשלחו אותו, תשלחו את החמות, תשלחו אפילו את הילד, לא לבוא לשם, גן חיות.

ואת הדרך חזור, עשיתי שוב ברגל, שאז, נגלה לעייני מחזה נהדר:

יום טוב,

אבי קינן

DSC00525.jpg

----

פורסם

מדי פעם יוצא לי ללכת לדואר שצמוד למשרד הרישוי, אכן גן חיות בהתהוותו מה שהולך שם.

איך שאומרים - מומלץ להימנע.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה צריך להבין שאין לה שיקול דעת כאן. אם כתוב 18 גם אם תבוא שעה לפני היא לא יכולה לחתום לך כי זה יכול לעלות לה במקום העבודה שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה הקטע ללכת יום לפני שיש לך 18

מצטער אבל זה טעות שלך ודווקא אותו יצור לפחות עבד לפי הכללים שניתנו לו.

לך מחר ותספר לנו איך היה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קבל טיפ שיחסוך לך ימבה זמן ועצבים. סע למשרד הרישוי בחולון. מליון אנשים בתור אבל חצי מליון פקידות שנותנות שרות.

ארז רונן

פורסם

כשניגשת לפקידה באותו רגע באמת לא היית בן 18. מה הקטע?

אז בסדר, מתנהל שם גן חיות, אבל זה ממש לא קשור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף לחוות הדעת השליליות שהועלו כאן בנוגע למשרד הרישוי בפ"ת. עשיתי את התאוריה שלי שם לפני אי-אלו שנים ושם העצם "גן חיות" לא עושה צדק עם מה שמתנהל שם. דבר חיובי אחד אני כן זוכר משם: היו להם פוסטרים יפים של מכוניות מירוץ על הקירות, חבל שהם 'מתבזבזים' שם.

בנוגע לתמונה:

רואים שזה פוטושופ- נהגי מוניות לא מעורבים בתאונות.:-)

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
מכל הסיפור הארוך והדי משעשע, למען האמת, קיימת מסקנה אחת ברורה: מגיעים רבע שעה לפני שהסניף נפתח.

אוייי כמה שזה נכון...

ברוב משרדי הממשלה , ב6 וחצי - 7 , אתה לבד עם עוד 2 אנשים בתור -ב7 ורבע כבר יש 200 איש ושלא נדבר על 8...

פ"ת?

רחובות?

על מה אתם בוכים? הייתם פעם במשרד הרישוי בבאר שבע?

יש יותר בדואים מישראלים!!!

חלקם אחלה , אבל לרובם לא הייתי רוצה להתקרב בכלל!

פורסם

דווקא בחיפה לא כזה גרוע. אם אתה מגיע מוקדם אז מטפלים מהר.

הפקידות לא דוגמניות אבל מסבירות טוב.

אני יצאתי מרוצה

תמיד תנסו באמצע שבוע הכי רגוע.

פורסם

ידידי הצעיר... זה יכול ללמד אותך לקח חשוב להמשך החיים ולתחומים אחרים בחיינו כמובן.

אל תנסה להתחכם עם המערכת.. מדוע הלכת לפני שהיה לך 18? חשבת שבגלל חיוך יפה "יעבירו" את זה ולא יתעסקו בקטנות?

בגדול על מנת למנוע עוגמת נפש מצידך ובזבוז זמן מיותר ויקר בעתיד וכמובן עצבים מיותרים שעולים בבריאות,נסה להתחכם(במיוחד עם משרדים ממשלתיים אבל זה נכון לכל העסקים)כמה שפחות-לך לפי החוקים בלי לסטות ימינה ושמאלה וכמובן מה שמגיע לך או מה שצריך להעשות,תתעקש עליו.

בהצלחה.

פורסם

מנסיוני הדל , יום רביעי הכי טוב.

יום כזה שתמיד בלחץ בעבודה אצל רוב האנשים , אבל לא מספיק סופ"ש או תחילת שבוע כדי להבריז...

• תוכן חדש...