Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש יותר בדואים מישראלים!!!

הבדואים לא פחות ישראלים ממך.

להבא תבוא למשרד הרישוי באשקלון. 10 דקות ואתה בחוץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכי טוב לבא אחרי שעות הלחץ שכולם חושבים שהם באים בבוקר וניכנסים ראשונים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכי טוב לקנות אופניים. ואז לא צריך את משרד הרישוי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הכי טוב לבוא בשעות שמוגדרות כשעות הלחץ על ידי אנשים

תשאל 5 אנשים מה השעות הכי עמוסות, אם יגידו לך דבר דומה תבוא בשעות האלו כי אז כולם חושבים שיש לחץ והם לא באים

פסיכולוגיה הפוכה מאוד

פורסם

בירוקרטיה לטוב ולרע.

ארזתי את עצמי והפק"ל שלי[בקבוק מים+ .... קססות]

ואולי באמת נכנסת בטעות לגן חיות? פעם הבאה תצא מהבית סאחי :twisted:

GOT סחוג?

פורסם

אני מודע לעובדה שרישיון לאופנוע אפשר להוציא מגיל 18,

לא כתוב שום דבר לגבי פטור מתיאוריה, וכתבתי על זה גם בפוסט הראשון, בנוסף התקשרתי, התשובה הנפוצה היתה: "אני לא יודעת תפנה למחלקת שקר כלשהו", והבינגו לא הלך, אז הייתי צריך ללכת לשם,

אם הייתי יודע שמותר לקבל פטור מגיל 18, לא הייתי מבזבז יום חופשי מבית הספר, והולך 10 קילומטר ברגל, ומצפה לנס ממשרד ממשלתי.

הייתי מחכה עוד כמה ימים, וקופץ באמצע השבוע[שלישי -> בעצת השומרים], בשעות הבוקר המוקדמות, ויוצא תוך 10 דקות עם 8):lol::-D:-P:-o ולא עם :wink::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:.

----

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

*** עידכוניישן ***

לפני כשבוע קפצתי עם האוטו[השכלתי, למרות שגם לשם הלכתי/חזרתי ברגל פעם], ל-IDdesign, מול קניון איילון,

למשרד הרישוי שם,

החנייה חינם :-), המשרד עצמו דיי גדול, והתור המקוצר, איזה תענוג,

הפעם הספקתי את כל הנ"ל[נסיעה מקרית אונו לגהה, חנייה, להחתים את הטופס ולחזור לקרית אונו{שטנדר כמעט הרג אותי} בשעה ורבע].

אבי.

----

פורסם

אגב,

ביקור בסניף הביטוח הלאומי בעפולה השבוע הותיר אותי פעור פה.

התקבלתי אצל שתי פקידות, בשני נושאים שונים. לא היה תור, הן היו חייכניות ומנסות לעזור.

יצאתי לאחר רבע שעה, שבה הספקתי לסדר דברים בשני מדורים + לשוחח עם שני מנהלי מדורים (לשבח את הפקידות).

וזה עוד לא הכל. היום שלחתי לשם פקס עם שאלה. בשעה 13:37. בשעה 14:27 התקשרה אלי פקידה עם תשובה בנושא. הייתי המום.

• תוכן חדש...