Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, יום ב' 21/01/08 הוצג בערוץ 2 בחדשות פטנט חדש להגנת צבע הרכב מפני פגיעה/שריטות, שיובא זה עתה מארה"ב.

זה היה מדהים. הרכב מצופה בניילון מיוחד, באמצעות מים/סבון והניילון עמיד בצורה בלתי רגילה. הוא לא יורד(גם לא מרחיצה וכו' במכונות שטיפה) והוא מגן מכל שריטה או אבן מזדמנת שקיפצה אל גוף המכונית, לרבות שריטות מכוונות.

הציגו שריטות מכוונות שעשו לעין המצלמה על גבי פורשה ואח"כ הורידו את הנילון ו.....כלום, שום דבר לא חדר.

העלות שפורסמה גבוההההה. 150 דולר למטר.

יחד עם זאת זה נראה פטנט נהדר נגד החוליגנים שנהנים "לצייר" על מכוניות באמצעות מפתחות וכו'.

מישהו יודע איך מגיעים לבחור שיבא את השיטה ומצפה באמצעותה רכבים?

לא פרסמו בכתבה (או שלא שמתי לב) את שם העסק וכו'.

מישהו יודע?

תודה,

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

ראיתי את הכתבה

באמת טכנולוגית זה הרשים אותי.

אישית להשקיע ~500$ בציפוי כל הרכב נראה לי לא כדאי,

מה עוד שאם הציפוי ישרט זה יראה לעין כל עוד הציפוי לא יוסר.

אז לשלם כ"כ הרבה כסף בכדי שמי שקונה ממני את הרכב יהנה...לא נראה לי.

נראה לי עדיף "לתקן" שריטות קלות עם פוליש/ווקס וחומרים דומים ועם כבר הגיע הבן @#$% שישרוט עמוק אז עדיף לקחת לפחח ולסגור את זה בכמה מאות שקלים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

השאלה היא האם ההגנה היא רק נגד שריטות או גם נגד קרינת שמש ונזקי מזג האוויר.

אם לא - כל פעם שתרצה להגן על הצבע ולבצע איטום צבע תצטרך להוריד את הציפוי ולשים חדש.

משתלם? תלוי למי.

פורסם

רק לי זה היה ניראה כמו פילים של חלונות רק שהו שקוף ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...