Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל אתה מגזים.

הוא לא חייב לך שום דבר,והוא ירשום פה מודעות מכירה,והוא לא יציין שהוא סוחר.

ואתה פשוט תשב בשקט ותקבל את העובדה הזאת,הוא לא עבר על שום כלל אז תתפוצץ.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים לב טוב טוב להערה מס' 3 בכללי פורום מכירה וקניה של האתר:

ברוכים הבאים לפורום!

1. הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג.
  2. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
  3. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי.
  4. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע (7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים).
    שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה.
    אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה(או להקפיצה), אנא המתינו שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום.
  5. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה -
    בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אי - מיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
  6. דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
  7. "פעמיים וחצי מעל המחירון .נא לא לזיין את השכל , מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח , שלא יתקשר", לרציניים בלבד.
    איך זה ? כיף , מה ?
    מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא ?
    מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.

חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.

החלטתם לפרסם כאן ? לבריאות , אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה ? בבקשה -
    פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ , מייל או טלפון , אבל מספיק עם ה"תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק
    בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X".
  8. מס' טלפון קווי יש לפרסם בשני אופנים - 0X-YYYYYYY או 0XYYYYYYY, מס' סלולרי גם כן - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY

הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.

גלישה נעימה ובהצלחה בקנייה ובמכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.

בתודה, ההנהלה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

עסק?

תיזהר שגדליה לא יעשה ממך רסק:arrow:

אם אני לא טועה,

אנחנו נמצאים בפורום יעוץ ברכישת רכב

לא זכור לי שום סעיף שאוסר על בקשת יעוץ בנוגע לרכב

כשאתה עוסק במסחר מכוניות.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אם היית קורא :shock: את ההודעות הקודמות היית מבין שמדובר על הודעות המכירה

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אומרים שסתייג לחוכמה שתיקה. לכן לא הגבתי.

אבל אני לא מבין למה יש פה משהו לאנשים נגדי .

כמה מכוניות קניתם ?

כמה בדיקות ההיתם ?

מה הוא קצה שלדה ? אתם יודעים בכלל שזו המצאה של מכוני בדיקה ישראלים ?

אז לי יש משפחה של פחחים , ודוד בארה"ב שהוא סוחר רכב שיש לו כסף לקנות פה את כל המכוניות של כל חברי הפורום .

אני האחרון שלא יעזור למישהו , הראשון שרוצה פה ספורט מוטורי .

ולכם כואב שאני סוחר רכב. למה לתת לי שם רע ? כדי שאני לא אמכור ?

אם זה עושה למישהו טוב כשלון של בן אדם , אז שיבושם לכם.

אני מחכה לתגובה שלו , אני רק יודע שכבר יומים הוא מתקשר אלי ומודה לי בלי סוף על האוטו הטוב שמכרתי לו.

ו אייל אתה בעצמך אמרת שצינתי מפני הבחור שהתקשר אלי ששלחת לי שאני סוחר , תאמין לי שיכולתי להביא אותו ,ולהגיד לו שהאוטו של אחי או מישהו , ושאני חייל ואסור לרשום עלי רכבים או להמציא לו סיפור אחר.

ואם אתה רוצה להגיד לי משהו או מה אתה חושב עלי אני מוכן להפגש איתך .

או כל אחד אחר שמעליל עלי שמועות , ללא כיסוי ,

קורס גרי

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אף אחד לא מעליל עלילות.

אלא אם כן היותך סוחר היא עלילה.

אני לא רוצה לפגוע לך בפרנסה אבל הרעיון בפורום המכירה והקניה הוא לעשות אותו שונה וסטרילי מYAD2 ושאר הלוחות.

לוח שחברי הפורום יוכלו לפרסם בו את רכביהם האישיים, ויתרונו בכך שאין בו מודעות של סוחרי רכב / מגרשי רכב / גורמים זרים אחרים למטרות רווח.

106 דביל ,לפעמים עדיף להישאר בצד ולא לצאת דביל.

רשמתי סעיף מתוך חוקי הפורום, הייתי יכול לטרוח לראות שהוא אמיתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לילה טוב!

עכשיו חזרתי מעבודה, ואני זה שקניתי מגרי את הראלי.

בהתחלה חשבתי שגרי באמת סוחר שקונה זבל. אבל אני מכיר את הבעלים הקודמים, ואני יודע מה האוטו שווה.

באתי לראות את האוטו גרי, הסביר והציג לי את הדברים שיש באוטו והציג לי רשיונות שהוא הבעלים של הרכב.

נהגתי ברכב ובאמת האוטו נשמע טוב, אמרתי לו מתי אפשר ללכת לבדיקה?! גרי אמר מתי שתירצה נסגר בכתב שגרי מתחייב במידה ויש קצה /מכת שילדה ..

האוטו נילכך למכון בדיקה בפ"ת , באוטו נבדק כל חלק אפשרי הכל מהכל (אני מחכה לסרוק ולעלות את הבדיקה)השילדה נקייה המנוע יצא תקין ותאמינו הרכב מלוקק ...

אז לכל אלה "שאומרים"שהבנאדם סוחר וקונה דברים עקומים ושבורים ולפי זה להגדיר אותו כ"סוחר זבל" זה מה שלא בסדר

אני מסכים איתכם שרוב הסוחרים באמת לא אמינים אבל בגלל זה קודם לוקחים לבדיקה אחרי זה לפחח ואז מחליטים

אגב לאוטו יש קבלות שגם נבדקו בחברה קילומטרים והכל תקין.

כיום לאחר יומים אני מאושר מאוטו ומכל רגע קטן תודה גרי...

פורסם
אתה ממש בלש!

הראלי המפורסמת לידעתך כבר אצלי כמה שבועות .

הראלי שפרסמתי זה לחבר ובדקתי בשבילו את דעתכם .

אינדקציה ואבחנה של אנשים אחרים .

ראלי זה 97 זה לא חדש 11 שנה על הכביש זה לא חדש חד משמעי .

על הראלי היתה משאבת דלק מוגדלת .

שמשה יכולה להתנפץ מהמון סיבות .

ולא בהכרח מתאונה .

תודה לכולם בהצלחה לכולם .

והנה היא מפורסמת...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1565967#post1565967

של חבר הא?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דיי הזוי המודעות האלה של ה-106 ראלי למינהם שדורשים עליהם מחירים כאלה בלתי הגיוניים בעליל,

מה גם עוד עם קצה שילדה, אבל זו רק דעתי.

• תוכן חדש...