Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי פג'ו 205 "חדשה".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - תתחדש! מברוק על המציאה.

בסופו של דבר הכל עניין של סבלנות או מזל.

זה לא קרבורטור בכלל שהיא תודלקה ב-98 ואתה מתדלק ב-95?! :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתחדש על הרכב. איזו שנה הפיג'ו?!

הרכב הוא משנת 95
:idea:

כוח סוס, מה הקשר בין זה שהיא קרב' לבין סוג הדלק? גם אצלי יש קרב' ואני מתדלק 95.

ROOONEEYY

פורסם

הקשר הוא בשרוכים של הנעליים :)

ועכשיו ברצינות:

קרבורטור זקוק ל"עופרת", מישהו הסביר לי פעם שהיא מנקה את המערכת, אין לי מושג עד כמה זה נכון.

אבל, שים לב:

יש סיכוי שצריך בכל זאת 95, כדוגמאת הסיטרואן 1400 שהיה לי, עם קרבורטור אבל ממיר קטליטי, שעלול להדפק מאוקטן 96.

כדי לדעת מה סוג הדלק המומלץ ביותר לרכב, מומלץ לפנות לידידנו המלומד צביקה.

תתחדש ותהנה מהרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עופרת - בעבר היה צורך כזה. היום? שים מה שהיצרן ממליץ.

היצרן ממליץ 95? שמים 95.

אגב, מציאה מטורפת לחלוטין. קילומטרז' מילא, אבל המצב החיצוני? נהדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

העופרת לא מנקה את המערכת, במנועים ישנים היה צורך בעופרת, או אשלגן שהחליף אותה, בשביל תושבות השסתומים אם אני לא טועה, ברגע שפתרו את הבעיה הזו, ניתן היה לתדלק נטול עופרת גם במנועי קרבורטור, נדמה לי ברכבים ממודל 88.

96 מזיק לממיר, ולכן ברכב מוזרק לא מתדלקים אותו.

למוצא המציאה ופותח השרשור הרכב ממודל 95- מוזרק.

אגב, הגיר שלה 4 או 5 הילוכים?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

קרבורטור זקוק ל"עופרת", מישהו הסביר לי פעם שהיא מנקה את המערכת, אין לי מושג עד כמה זה נכון.

זה לא נכון בכלל. קרבורטור לא זקוק לעופרת.

העופרת הייתה נחוצה לשימון תושבות השסתומים במנועים ישנים.

בערך משנת 1985 כל היצרנים עברו לראשי מנוע עם תושבות שסתומים מחוזקות, ומנועים כאלו יכולים לעבוד על נטול עופרת

אבל, שים לב:

יש סיכוי שצריך בכל זאת 95 בוודאי, זה מודל 1995, כלומר עם הזרקת דלק וממיר

כדוגמאת הסיטרואן 1400 שהיה לי, עם קרבורטור אבל ממיר קטליטי, שעלול להדפק מאוקטן 96.

לא הייתה ZX עם קרבורטור וממיר קטליטי

לפותח השירשור, תתחדש.

לגבי מספר ההילוכים - בשנת 97 היו בוודאות 5 הילוכים גם בגירסת 1100 סמ"ק, אני כמעט בטוח שגם בשנת 95 היו 5 הילוכים.

פורסם

:shock: :shock: :shock: אני לא מאמין שהיא מכרה את האוטו במחיר המגוכח הזה !!!

אני "עוקב" אחר הרכב הזה כבר שנתיים (כל שנה נכנס למוסך לטסט וטיפול שנתי עם עוד כמה מאוד קילומטרים יותר מהטיפול הקודם) ועדיין לא מאמין שהגברת מכרה את המציאה הזו במחיר הזה.

מיותר לציין שהצבע מקורי והאוטו חדש לחלוטין בכל רמ"ח איבריו. תראו מה קורה מתחת למכסה המנוע ואז תראו מה זה אוטו ח-ד-ש.

תתחדש !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איפה מוצאים דברים כאלו?

ואם כל מה שרשמת לא היה מספיק, עוד הרכב תודלק ב 98 וצופה בציפוי טפלון אחרי שכוסה כל השנים.:shock2:

אם זה היה מנוע 1400, הייתי מציע לך עליה יותר ממה ששילמת.

בכל מקרה תתחדש!

והוא גם באמת היה מוכר לך.. :roll:

פורסם

יוגב מנסים, לא כולם מאבדים תקווה כמוך.:?

ולגבי מה שאיציק רשם על מה שקורה מתחת למכסה המנוע, האם זו תהיה חוצפה לבקש תמונה של האיזור?

מעניין אם למנוע 1100 יש את אותן המחלות כמו ל 1400.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

:shock: :shock: :shock: אני לא מאמין שהיא מכרה את האוטו במחיר המגוכח הזה !!!

האם לגברת קראו יהודית במקרה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
בהחלט נדיר!! תתחדש!

אבל שם לב לדבר הבא,

לפני כמה ימים פורסם ביד 2 מודעה שנראתה לי אמינה למדי,

850 T5 (אני חושב שנת 97') עשתה 15 אלף קילומטר על הכביש, האוטו כמובן יד ראשונה ונראה חדש מהניילונים.

עמרי.

נכון, וגם נסיתי להתקשר לבן אדם מספר פעמים, אבל משום מה יש בעיה בקו שלו.

מוזר.:wink:

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תתחדש,מזכיר לי לפני 3 שנים כשאני רכשתי את הרכב הראשון שלי ,מצאתי גם פג'ו 205 יד 1 מאישה מבוגרת [סבתא גיזעית כזו] הרכב ניקנה כשהמונה שלו הראה 104K והרכב היה מבציר 92,מדובר על 205 1.1 "קולורליין" אדומה מדהימה עם צבע מקורי ללא תאונות ותעוד טיפולים מלא ממוסך צמרת שבחיפה,הרכב כלל מזגן ושולם עליו מחירון משוקלל לאחר שעבר בדיקה מקיפה במוסך של אח של אבי[שולמו 8K ] הרכב נימכר לפני שנה וחצי לידידה שלמדה שיכבה מתחתיי וכיום אני רואה אותו המון פעמים,מאז לצערי הבחורה "נישקה" איתה כמה טמבונים ודאגה לקימורי פח וגרודי צבע.

אני מתרגש כל פעם מחדש שאני רואה אותה כי פשוט היה לי הכבוד והעונג להעביר איתה כימעט שנתיים כרכב הראשון שלי שהיה פעמיים באילת והמון בצפון ושימש אותי נאמנה לכל אורך הדרך עם 0 תקלות!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...