Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי פג'ו 205 "חדשה".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נאלצתי למכור את הפורד פוקוס שלי (מסיבות לא קשורות לרכב עצמו שאין טעם לפרט פה).

אז חיפשתי רכב יד 2 ,ומצאתי איכשהו פג'ו 205 יד ראשונה מאשה מבוגרת מאד שעשתה רק 33,000 ק"מ מקוריים.

הרכב טופל כל שנה במוסך "מרום הצמרת " בת"א ויש לי את כל ההיסטוריה של הטיפולים.

כל השנים הרכב תודלק באוקטן 98. בנוסף יש לרכב 4 צמיגים חדשים ומצבר חדש.

הרכב הוא משנת 95,מנוע 1100 ידני. המחיר שקניתי אותו הוא 8750 ש"ח ויש השקעה קטנה של בערך 1100 שקל על:

תפוח ידית הילוכים מקורי חדש - 90 ש"ח ,ואקום גז +מילוי גז - 290 ש"ח ,

רדיו דיסק קנווד + 4 רמקולים קנווד (מצאתי יד 2 כמעט חדשים עם אחריות של ניופאן - 750 ש"ח כולל התקנה.)

מבחינת ישור קו מכני,פשוט אין מה לעשות. הרכב טופל כל השנים כמו שצריך רק במורשה פג'ו.

לגבי הצבע,הרכב כוסה כל הזמן בכיסוי לבן והוא צופה לפני כמה שנים בציפוי טפלון מיוחד. (צבע מקורי).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה מוצאים דברים כאלו?

ואם כל מה שרשמת לא היה מספיק, עוד הרכב תודלק ב 98 וצופה בציפוי טפלון אחרי שכוסה כל השנים.:shock2:

אם זה היה מנוע 1400, הייתי מציע לך עליה יותר ממה ששילמת.

בכל מקרה תתחדש!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תתחדש. :-)

אני הייתי מציע לך לבדוק מתי פעם אחרונה בוצע טיימינג והחלפת שאר הרצועות, כולל טיפולי שמנים, ובדיקת מצב הצמיגים. לרוב אנשים שנוסעים מעט הם בגישה של "האוטו נוסע מעט, לכן אין בלאי ולא צריך טיימינג כל 60 אלף".

אגב אין טעם שגם אתה תתדלק ב98, זה מיותר וסתם גורם לחור בכיס, אתה בשקט יכול לתדלק 95, סע לשלום, המפתחות בפנים. :)

ROOONEEYY

פורסם

בשנת2002 קרא לי חבר טוב אשר עבד בזמנו ביונדאי חיפה ואמר לי להגיע במיידי לסוכנות, הגיעה זקנה אשר רצתה לעשות טרייד אין עם האקסנט שלה , ולקנות אקסנט חדשה..

כמובן שקניתי את הרכב (לזוגתי..) , הרכב הנידון היה אקסנט מודל 99 מדגם LS, הרכב היה עם פחות מ 17,000 ק"מ מאומתים על השעון..

שולם מחירון על הרכב (57K).., הרכב שירת את זוגתי בנאמנות עד מאי 2007, ונמכר לאחי עם ...35,000 ק"מ על השעון..

כך שאצלנו הסיפור עובר במשפחה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בהחלט נדיר!! תתחדש!

אבל שם לב לדבר הבא,

לפני כמה ימים פורסם ביד 2 מודעה שנראתה לי אמינה למדי,

850 T5 (אני חושב שנת 97') עשתה 15 אלף קילומטר על הכביש, האוטו כמובן יד ראשונה ונראה חדש מהניילונים.

עמרי.

פורסם

תודה לכולם,באמת מציאה.

בנוגע לטיפולים - הרכב טופל כל שנה (יש לי את כל הקבלות על כל הטיפולים) ועשו לו טיימינג לאחרונה לפני שנה וחצי.

וטיפול אחרון שכלל החלפת מסננים ושמנים היה ביוני 07 . הרכב טופל רק במוסך "מרום הצמרת" בת"א.

הצמיגים והמצבר הוחלפו חודש לפני המכירה, ויש אחריות שנתיים על המצבר.

ובנוגע לדלק - כמובן שאני לא יתדלק באוקטן 98 ,הדלק מספיק יקר ואני לא מטורף עד כדי כך, שיסתפק בנטול עופרת 95. :wink:

ההתרשמות מהרכב עצמו : מצויין לעיר ,שיוצאים מהעיר מרגישים שקשה למנוע לעבור את ה110-120 קמ"ש.

נסיעה נוחה וחלקה עד 110 קמ"ש.רכב יציב, היגוי טוב ונוקשה במידה טובה. חסכוני מאוד בצריכת דלק.

פורסם

וואו נדיר ביותר, אשכה אחד למיליון.

שעבדתי פעם בפז היה לי לקוח קבוע עם איסוזו טרופר שנת 98 קצרה יפהיפיה כמובן יד ראשונה עשתה בזמנו לפני שנתיים רק 27 אלף בפעם האחרונה שראיתי אותה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...