Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול לא הניע לי האוטו.(יש סטרטר והמנוע אפילו מטרטר אבל לא מניע). צלצלתי לשגריר הגיע מכונאי שיחק עם חיישן הצתה והכל הסתדר. הוא אמר שכדאי להחליף את החיישן. התקשרתח למוסך המרכזי בחיפה כדי לברר עם המחסן כמה זה עולה. אמרו לי שיש עכשיו חיישנים חדשים וצריך להחליף את הצמה של החיישן

סה"כ לא כולל עבודה ומע"מ:

חיישן - 353 ש"ח

צמה - 328 ש"ח

יש למישהו מושג אם מנסים לעבר אותי או האם יש פתרון אחר לבעייה

תודה

פורסם

היתה לי אותה בעיה

אם יש לך ידע טכני ,תקנה לבד ותחליף. רק שני ברגים :)

ועוד דבר לפני שאתה קונה. תנסה לפרק את החיישן ולנקות אותו .לפעמים מצתבר לכלוך ופיח ,וזה מה שגורם לבעיות

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

מה שהולכים לשים לך במוסך נראה בדיוק כמו בתמונה המצורפת. להחליף לבד לא קשה בתנאי שיש לך כלים בסיסיים וזמן של כשעה וחצי לחובבן המבצע זאת פעם ראשונה.

שלבים להחלפה:

אתה מפרק את החיישן הישן (2 ברגי 8 או 10 מ"מ) ומנתק אותו מהשקע.

חותך את שני החוטים שהולכים מהשקע למנוע ובמקומם מחבר את החוטים עם השקע החדש (יש לך שתי מתאמים לכך).

מתקין את החיישן החדש (2 ברגים) ומחבר אותו לשקע החדש.

הוספתי תמונות למיקום בכלליות + איך נראה החיישן החדש עם השקע.

המחיר שקיבלת סביר מה גם שאין איך להשיג את השקע החדש (את החיישן ניתן דווקא). כמו כן, המחיר כולל עבודה ?

תהנה

ליאור

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Blue TDC.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

אינך חייב להחליף חיישן, בצע ניקוי לקונקטור של חיישן ההצתה עם WD/40 .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דויד, הניקוי לא יועיל (כי הוא מראש לא מתלכלך כמעט) וגם אם כן, לזמן מוגבל מאוד. בסופו של דבר לא תהיה לו בררה אלא להחליף. לא כל דבר ניתן לתיקון ע"י ניקוי ב-WD40.

Veni Vidi Vici

פורסם

Wiking, ראה מה כתב yoskee, " הגיע מכונאי שיחק עם חיישן הצתה והכל הסתדר."

תודה לך על ההארה, "לא כל דבר ניתן לתיקון ע"י ניקוי ב-WD40."

אני לאחר 40 שנה במקצוע, "חשבתי" שכל דבר ניתן לתקן ע"י ניקוי ב-WD40, אפילו פנצ'ר בצמיג. :-P

דוד.

פורסם

לא פקפקתי בניסיונך כך שאין מה להיעלב.

במקרה הספציפי הזה יתכנו לרוב שתי תקלות:

1. החיישן שיושב על הבלוק אחרי זמן נהרס בגלל חום. מה שמשתנה הוא ההתנגדות של החיישן שמבלבלת את המחשב מנוע.

2. התקלה היותר נפוצה נוגעת לשקע החיבור - השקע מתרופף והמוליכות לא טובה, לחות נכנסת פנימה וכו'.

זו תקלה הכי ידועה בעת אי הנעה למרות שהסטרטר עובד ברנו. כל שנה, יוצא חיישן ושקע "משופרים".

החיישן והשקע החדשים כבר ברמה הרבה יותר טובה, ואנשים בחו"ל טוענים שהנ"ל אמין בהרבה מהישן.

אני החלפתי בזמנו במגאן 3 פעמים את החיישן עם השקע בזמן בעלות של 5 שנים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

נכון שהחיישן שיושב על הבלוק אחרי זמן נהרס בגלל חום. אבל אין לפסול על הסף, נסיון ניקוי החיישן והקונקטור טרם ההחלפה.

נסיון שהוכח גם בפורום כמועיל ע"י חברים שכתבו על כך. גם רפי לין המליץ לא פעם על כך, בעיקר בפיאטים.

דוד.

• תוכן חדש...