Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של lanzar סדרת optidrive ובאתר רשום שהוא 900 rms

ומונו בלוק של siera ששרשום שהוא מגיע ל 500 rms ב 2 אוהם

אני מגביר את המונו על חצי גיין והסאב משתולל האם אני יכול להגביר אותו עוד ולא לדאוג שיקרה משהו? יכול להיות שבגלל שהתיבה לא מתאימה?

בתיבה יש שתי פורטים של עיגול האורך בערך 5 סיימ

או שהסאב הגיע לשיא שלו? זה הסאב המדובר

pb030429uz6.jpg

פורסם

יש לך שני סינים שקרנים...

מציע לך לראות איך זה עובד ואז לשאול שאלות לאט לאט לא קורה נזק ... אבל אם הוא משתולל הוא מתחיל לזייף

למה להגביר עוד .... וההסקת מסקנות היא ...

בהנחה שהמונו מוציא 500 (לא מאמין) והגיין בחצי (בערך 3 וולט נגיד ) הסאב מקבל 300 RMS ומשתולל..

נתחשב בתיבה המאווררת ....

הסאב מנפיק כ 400 RMS במקרה הכי טוב ..... עד כאן חישובים .

שורה תחתונה אם הסאב זז יותר מ1.5 ס"מ החוצה בכל פעולה זה אומר שהוא פתוח וזה מספיק :)

פורסם
יש לך שני סינים שקרנים...

מציע לך לראות איך זה עובד ואז לשאול שאלות

למה?

מנהסיון הסאבים מסדרת האופטי דרייב מצויינים

אתה לא ציינת עם הסאב הוא 2 אום או 1 אום.

ואיזה מגבר זה? כמה הוא נותן ב 1 אום.

והכי חשוב. איזה תיבה. כי הסאב הזה בתיבה מתאימה ישבור את הרכב!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
למה?

מנהסיון הסאבים מסדרת האופטי דרייב מצויינים

אתה לא ציינת עם הסאב הוא 2 אום או 1 אום.

ואיזה מגבר זה? כמה הוא נותן ב 1 אום.

והכי חשוב. איזה תיבה. כי הסאב הזה בתיבה מתאימה ישבור את הרכב!

אמת .... הסאב הוא חזק מאוד ... אבל 900??????

פורסם

מתן למה אתה כל כך מופתע כן 900 RMS פעם לאנזר הייתה חברה איכותית ובעלת שם עד מתי שהעבירו את המפעלים לסין ואז השם של החברה ירד ואם אני לא טועה סדרת האופטי דרייב יצאה לפני המעבר לסין זאת אומרת שהבחור מחזיק סאב טוב

לפותח השרשור כתבת שהסאב משתולל אתה יכול להסביר את זה? האם הסאב מגיע לסוף מהלך? איזו תיבה יש לך?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
מתן למה אתה כל כך מופתע כן 900 RMS פעם לאנזר הייתה חברה איכותית ובעלת שם עד מתי שהעבירו את המפעלים לסין ואז השם של החברה ירד ואם אני לא טועה סדרת האופטי דרייב יצאה לפני המעבר לסין זאת אומרת שהבחור מחזיק סאב טוב

לפותח השרשור כתבת שהסאב משתולל אתה יכול להסביר את זה? האם הסאב מגיע לסוף מהלך? איזו תיבה יש לך?

עד לא מזמן היה לי מגבר של אופטי ....

מכיר את החברה טוב ויש לי חבר עם הסאב הרטיג' הישן .....

אתה חייב להסכים שיש להם נטיייה להגזים

פורסם

תראה מה שאמרת נכון להיום אני חושב שהציוד הישן של לאנזר עומד פחות או יותר בהצהרות שלו אבל לא נופל בעשרות אחוזים כמו הציוד החדש

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני יצלם אותו מתי שיהיה לי את הרכב בפעולה ותראו אותו עובד .

ובדרך את התיבה.

יכול להיות שתיבה קטנה והפורטים קטנים וזה חונק את הסאב אז הוא קופץ יותר מידיי כי קשה לו להוציא את האוויר?

הסאב מחובר על 2 אוהם אני חושב. עשיתי תחיבורים של הסלילים. פלוס לפלוס ואז מויצא למגבר ומינוס למינוש ואז מוציא למגבר

• תוכן חדש...