Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד:

DSCF0164.jpg

DSCF0165.jpg

DSCF0166.jpg

DSCF0167.jpg

DSCF0168.jpg

DSCF0169.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה מהן נראות ברות שיקום

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
מהכרותך עם העיר הזאת אתה לא מכיר אותה בכלל והאיזור הספציפי הזה שאתה מדבר עליו הוא רחוב החשמונאים בו יושבת יחידת המשטרה הירוקה, סיירות המשטרה ללכידת מקרי עבריינות (וגניבת רכבים בתוכם) ומה לא, אני מחזיק 5 כלי רכב אספניים +אופנוע ויכול לספר לך שגניבת הרכבים בעיר שואפת לאפס!!!אז אל תבלבל במח.

הרכב שייך למכר שקורא לעצמו אספן ולמעשה הינו מוציא לפועל של השמדת רכבי אספנות. לפני למעלה משנה סיפר לי כי שלח את הרכב לפחחות צבע אצל בני דודינו, ועכשיו יוצא לי לראות איזו עבודה נפלאה עשו לו......

אני מניח שאפגוש אותו שוב, רק שבפעם הבאה אני ישתדל לנער אותו קצת ולנסות להשיג לו קליינט למי שמעוניין ברכב...

הוא התכוון לדודג' הכחולה תכלת בטיבה במוסך מרצדס לשעבר.

לא גנוב ולא עמאיאת!!

שייך לבעלים של המוסך.

ממש ממול אם שמת לב יש תחנת משטרה אה?:x

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

פורד טאונוס סטיישן, שנת 80.

עומדת בחניית בניין בכפר סבא.

מצב חיצוני נראה טוב מאוד, אין הרבה קורי עכביש, ויש אוויר בצמיגים. נראה כאילו לא עמד הרבה זמן..

לגבי מיקום מדויק לפנות אליי בפרטי.

פורסם

אז ככה..

האוטובוס הצהוב שבצילום מוכר לכולם מצומת תל נוף .

כמו כן באחד התמונות נראה אוטובוס לשעבר של דן (מרכב "ווספה"? \ "גמבו") אשמח לקבל מספר פנימי שלו במידה ותיהיה שם (מספר פנימי אמור להופיע בכל הצדדים של האוטובוס ) או מספר רישוי (אמור להופיע בתוך האוטובוס מעל הדלת האחורית או הקדמית או בחלק הקדמי מעל הנהג) לגבי רכב לא מזוהה בצבע חום ללא פנסים מקדימה האם מדובר בטלבוט סולרה?

אכן אוסף מרשים מאד של ענתיקות תמיד כיף לראות אותם

ועוד:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

למי ששאל לגבי המשאיות של חברת חשמל: הן נמצאות בחוות חפציבה, סמוך לחדרה. הכניסה דרך כביש 4, בערך מול הכניסה לאזור התעשייה של חדרה (צומת אליאנס).

פורסם
OK. זה מגיע.

זה מה שקלטה המצלמה של הכתבינו, שיצאו לשטח לעשות תחקיר על המיקרים המזעזעים של ההתעללות בענתיקות החסרות ישע!:-) :

זה (באדום) מאד מעניין

DSCF0138.jpg

HFturbo

פורסם

נראה כמו מוסטנג מסוף שנות ה70. ממש כואב הלב לראות את המכוניות האלה במצבם. למה הבעלים לא מוכר אותם לברזל לפחות יצא לו משהו .בסוף הוא יקבל דוח על ליכלוך הסביבה

פורסם
נראה כמו מוסטנג מסוף שנות ה70. ממש כואב הלב לראות את המכוניות האלה במצבם. למה הבעלים לא מוכר אותם לברזל לפחות יצא לו משהו .בסוף הוא יקבל דוח על ליכלוך הסביבה

כל הרכבים נמצאים בתוך חצר פרטית

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
עידן וצביקה, יש מצב שאתם מתכוונים לסרט של תמיר גל "שלום סיגל" שהקשיש ההוא כינה את הרכב "פיירוז" ?

לפי הכינוי, אכן מדובר בסרט הזה. תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אין שם מוסטנגים... והבעלים, ככל הנראה, רוצה איי-פעם לשפץ משהו מזה... וכן- כל, אבל כל מה שצולם- נימצא בשטחים פרטיים. וזה לא באותו המקום- אלה בכמה מקומות, ובמושבים שונים. אני מצטער- התיבה שלי מלאה, אז לא קיבלתי חלק מהשאלות, כנראה- אני עובד על הניקוי שלה... ועוד תמונות- ההמשך:

DSCF0170.jpg

DSCF0172.jpg

DSCF0174.jpg

DSCF0175.jpg

DSCF0176.jpg

DSCF0177.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הוא התכוון לדודג' הכחולה תכלת בטיבה במוסך מרצדס לשעבר.

לא גנוב ולא עמאיאת!!

שייך לבעלים של המוסך.

ממש ממול אם שמת לב יש תחנת משטרה אה?:x

לא יודע איך הסקתי שהוא מתכוון לאיזור מגורי(אני חייב להפסיק ללעוס שאטה),וצביקה מחילה ממך.

לגבי הדודג' כפי שכבר הזכרתי אותו חבר בעל הרכב טען ששלח אותה לפחחות שם,ואני כבר מחכה לפגוש אותו כדי לנסות

להבין למה הוא גומר אותה לאיטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...