Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כבר פרסמו את זה לפני..

מיני מיינור צהובה וישנה נראתה מעלה אבק היום בנתניה. מספר רישוי מתחיל ב41 למי שזה אומר משהו.

הרכב נמצא בחניית בניין מקורה (קומה ראשונה היא על עמודים)

אני לא יודע אם מותר וראוי לפרסם את הכתובת המדוייקת, אמסור עוד פרטים בה"פ.

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה בנצרת קורבט לבנה מדהימה

אבל היה לה משום מה מספר של 7 ספרות של ייבוא אישי 61-***-*9...אבל כיתוב של רכב אספנות

לא הספקתי לצלם כי זה היה תוך כדי נסיעה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה בסדר, אם תתעדכן טיפה תגלה שהתחילו לתת לרכבי אספנות מיובאים מספרים רגילים כמו של מכוניות מדינה לשעבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היום היתה לי הפתעה אמיתית! בריסטול ישנה עם מספר ישראלי בן 5 ספרות ורדיו תדירן !!!

אה, היית בחצר של הכטמן , אספן ותיק וה SM והבריסטול שלו מוכרות היטב בקרב אספנים ותיקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בראש העין

רנו שאני לא זוכר את הדגם שלה + ואודי 100 קופה, אין לי מושג אם הם למכירה.

DSC00065.JPG

DSC00066.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

במיגרש A.V הכניסה לראשון יש מרצדס יפהפיה עם גג שמש, הבנתי שהיא לא למכירה אבל לכו תדעו.

DSC00060.JPG

DSC00061.JPG

DSC00062.JPG

פורסם

השבוע ניגנבו מהמגרש הנ"ל (A.V) 30 מכוניות בלילה אחד. ואיש לא ראה ולא שמע .

במיגרש A.V הכניסה לראשון יש מרצדס יפהפיה עם גג שמש, הבנתי שהיא לא למכירה אבל לכו תדעו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בראש העין

אופיר! קודם כל זאת אאודי GT ולא 100 קופה.

חוץ מזה איך אתה לא מודיע לי עליה????

פרטים בבקשה!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אופיר! קודם כל זאת אאודי GT ולא 100 קופה.

חוץ מזה איך אתה לא מודיע לי עליה????

פרטים בבקשה!

כיוון שאני לא יודע מה שם הרחוב אז אם אתה בראש העין הרחוב הראשי ניקרא "רחוב שבזי" על הרחוב הזה יש בית ספר שניקרא רמב"ם, הרכב נימצא ברחוב מאחורי הבית ספר.

פורסם
בראש העין

רנו 12

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

דודג' דארט ללא מספר רישוי במצב מניח את הדעת בכניסה לעיר טייבה שבשרון במגרש עפר סמוך למוסך מורשה מרצדס. את השתקפותו של עבדכם הנאמן ניתן לראות באחת התמונות.

דודג דארט 001_resize.jpg

דודג דארט 004_resize.jpg

דודג דארט 006_resize.jpg

דודג דארט 009_resize.jpg

דודג דארט 008_resize.jpg

דודג דארט 002_resize.jpg

ארז רונן

פורסם

אני לא בטוח, אבל נראה לי, שזאת הדודג', שהייתה פעם בת-ימית, ועמדה זמן-מה ברחוב החשמונאים, בין היתר! כואב לי לראות אותה ככה! אולי בכלל גנבו אותה?

ובעניין אחר: אם מישהו רוצה קורטינה MK4 (לא 5- 4!!!) סטיישן- הצילו אותה מהר, כי היא עומדת ללא מספרים במיגרש הברזל בצומת הירקונים בפ"ת- המיגרש שמאחורי המסעדה, כשפונים מכביש 5 לפ"ת, ישר פונים ימינה לשביל העפר ואחרי כמה עשרות מטרים המיגרש. האוטו נראה במצב ממש טב- ללא מכות וחלודה בכלל, כואב הלב לראות אותו ללא מספרים במיגרש הברזל! התמונות יהיו מחר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קצת משל חברת חשמל

שלום שטנגה

המשאיות של חברת חשמל ממש יפות איפה זה נמצא בדיוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...