Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין מאזדה 6 ל3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מעוניינים לקנות רכב למשפחה שכוללת 2 ילדים בתקציב של 80k

אמא שלי בעלת דעות קדומות ומוכנה לקנות רק מאזדה או טויוטה , מי עדיפה ? ה-6 ה-3 או הקורולה?

האם ה6 תהיה יקרה בהרבה באחזקה ובטיפולים?

מי הכי בטוחה? (אם אפשר לדעת גם את מספר כוכבי הבטיחות של כל אחת )

מי הכי נוחה ונעימה לנסיעה?

אשמח לשמוע דעות (:

פורסם

אני חושב שה3 תתאים לכם מיכוון שאתם משפחה קטנה ואני חושב שזו סתם הוצאה מיותרת על מאזדה 6

שניהם בטוחות באותה רמה למרות שאם תחפש את הדגם המפואר של ה3 אז תקבל יותר בטיחות (אני לא חושב שתוכל לקבל יותר בטיחות בדגם הכי פשוט של ה6)

זו מאזדה אין להן נוחות נסיעה כמו של אודי אבל נוחות מספיק בשביל רכב משפחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

ה-3 מרגישה צפופה מאוחר בעוד שה-6 מרגישה מרווחת. לא בהכרח שה-6 תהיה יקרה מה-3 בטיפולים ובאחזקה כי חלק מהמכלולים בשני הדגמים זהים.

ה-6 עם מנוע 2000 מרגישה עצלה במקצת עקב משקלה, ה-3 במנוע 2000 מרגישה יותר נמרצת ומהנה וב-1600 היא זריזה אך מעט עצלה. אני חושב שביטוח ה-6 יעלה קצת יותר מה-3 מהטויוטה.

אני הייתי הולך על ה-3 מנוע 2000 (דגם האצ'בק)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה לעוזרים ,אבל לא הבנתי למה אתם ממליצים על ה3 2000 סמק מאשר על ה6 ? אם אתם אומרים שהיא יותר מרווחת (ה6)והאחזקה לא יקרה בהרבה..?

אשמח לקבל עוד דעות

פורסם

המזדה 6 היא מכונית משפחתית, מרווחת ואמינה מאוד (לא נוחה!). המזדה 3, עם כל הכבוד לאוהדיה, אינה מכונית משפחתית: היא צפופה מאוד מאחור, ודווקא הדגם החזק, אינו מתאים לנהיגה משפחתית רגועה (הוא מהנה לנהיגה קצת ספורטיבית). למרות שהיא יקרה יותר לאחזקה (דלק,ביטוח ורישוי), הייתי ממליץ לך על ה6

פורסם
המזדה 6 היא מכונית משפחתית, מרווחת ואמינה מאוד (לא נוחה!). המזדה 3, עם כל הכבוד לאוהדיה, אינה מכונית משפחתית: היא צפופה מאוד מאחור, ודווקא הדגם החזק, אינו מתאים לנהיגה משפחתית רגועה (הוא מהנה לנהיגה קצת ספורטיבית). למרות שהיא יקרה יותר לאחזקה (דלק,ביטוח ורישוי), הייתי ממליץ לך על ה6

מסכים כמעט בכל חוץ מדבר שמאוד הפריעה לי, לפי דעתי המאזדה 6 נוחה מאוד ! אנחנו יושבים 3 אנשים לא קטנים מאחורה ו2 לא קטנים מקדימה , ולא כ"כ צפוף לנו . נוח מאוד יחסית למכוניות משפחתיות רגילות אחרות , ולא נדבר על מאזדה 3 שהיא קטנה מאוד מאחור.

בנוסף מאזדה 6 נראה יותר טוב לטעמי , מנוע חזק מספק .

יש אפשרות גם לפינוקים ברכב . אותי הרכב לא איכבז , אבל זה אותי באופן אישי.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

על המזדה 6 הייתי מוותר, אלא אם מרחב הפנים הינו פרמטר חשוב עבורך.

המזדה 3 מעט צפופה מאחור, אך ניתן להסתדר עם שני ילדים (עם שלושה זו כבר בעיה).

מנסיון אישי שלי עם שני הרכבים, אני דווקא ממליץ על הקורולה, שהיא מרווחת יותר, נוחה יותר, זולה יותר לאחזקה מהמזדה (בעיקר בביטוח) וחסכונית יותר בדלק (לא בהפרש ניכר). אמנם, הקורולה פחות מהנה לנהיגה ונחשבת ליותר סולידית.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
שניהם בטוחות באותה רמה למרות שאם תחפש את הדגם המפואר של ה3 אז תקבל יותר בטיחות (אני לא חושב שתוכל לקבל יותר בטיחות בדגם הכי פשוט של ה6)

מאזדה 6 מגיעה עם 6 כריות אויר בכל רמות האבזור, רק מאזדה 3 "אקטיב" שנתון 2004-2006 היא דיאט עם 2 כריות אויר בלבד. לא הייתי מתקרב ל"אקטיב". חוץ מהדגם ושנתון שהזכרתי כל ה-3/6 עם שש כריות אויר. הדגמים של מנוע 2000 ב-3 מאובזרות גם בבקרת יציבות, גם רמות אבזור LUXURY ו-PREMIUM של מאזדה 6.

לא בהכרח שה-6 תהיה יקרה מה-3 בטיפולים ובאחזקה כי חלק מהמכלולים בשני הדגמים זהים.

שמוליק, עם כל הכבוד לך..... אני לא מכיר מכלול אחד משוטף לשני הרכבים האלה. אם כבר, 3 חולקת מספר חלפים זהים עם פוקוס ו-6 חולקת מספר חלפים עם מונדיאו. האחזקה של 6 בערך ב-50% יותר יקרה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ולמאזדה 6 שנת 2003 -2004 בדגמי הLuxury יש בקרת יציבות ? (esp)

אז לפי מה שהבנתי למשפחה בת 4 נפשות עדיף מאזדה 3? האמת שישבתי באחת והיה דיי צפוף לעומת מה שציפיתי,

עדיין לא בדקתי את המאזדה 6...

וגם לגבי האחזקה הדעות חלוקות

האם הרכבים מכילים חלפים זהים והאחזקה פחות או יותר דומה ? או שהם בכלל שונים והאחזקה ב6 יקרה באופן משמעותי יותר?

פורסם

אם אין לך חנייה פרטית ואתה גר באיזור שיש ב בעיית חנייה לך על ה3

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...