Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יניב אני מתאר לעצמי שאתה מתעצבן מזה שלא עונים לך, אבל יש סיבה לזה שלא עונים לך. המלצנו לך כאן על פריטים שונים והראנו לך את החסרונות וההיתרנות של אותם פריטים, אבל כמו שאמרתי לך כבר אתה לא החלטי ואתה לא יודע מה אתה רוצה מהמערכת שלך והמלצתי לך לבוא למפגשים לראות להתרשם ואולי ככה להיות יותר בטוח בעצמך.

אני חושב שאם תעבור ותקרא שוב את השרשור הזה אתה תצליח להבין אותו ואולי בסופו של דבר לגבש דעה ולקנות מערכת.

לגבי השאלה שלך ישנם התראות על ציוד מזוייף של פוקל בדגמי הK2P ואולי זה אחד הסטים המזוייפים ולכן המחיר שלו כזה.

לפי סגנון המוזיקה שאתה אוהב אני ההיתי לוקח את ההי אנרג'י, הפוקל לא מתאים לסגנון כזה. למרות שאני חושב שכל סט מתאים לכול סגנון מוזיקה בעזרת כיוון נכון.

בכל אופן תשקול את מה שאמרתי לך ואל תראה בהודעה זו פוגעת או מזלזלת חלילה אני רוצה לעזור לך ובאמת רוצה שתהנה מהמערכת שלך אבל אתה חייב להיות שלם עם ההחלטות שלך.

שיהיה לך לילה טוב

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...