Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמה עולה הרץ הי אנרג' חדש?ויש למישהו תמונות שלהם מורכבים?

איזה מגבר לקנות להם 2 ערוצים?ב600 ככה אפשר לחרוג,

או קומפוננט אחרים שמעולים לראפ ועמידים לבאסים בערך ב 1600 אשר לחרוג

ועכשיו נישאר לי סאב ומגבר,(או מגבר 4 ערוצים ולחבר בגישור סאב)בערך סאב ב1000 ומגבר ב1000

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה כל כך לא החלטי שזה יכול לחרפן כל פעם אתה רוצה משהו אחר אתה צריך להינעל על משהו ולהגיד אוקי בזה אני רוצה להשקיע ובזה לא

הכוונה היא שאם אתה רוצה מערכת SLP אז תשקיע בסאב רציני ומגבר טוב רמקולים קצת פחות (גם ככה אתה בקושי תשמע אותם:-))

אם אתה רוצה מערכת SQ אז תשקיע בסט קומפוננט איכותי סאב איכותי ומגברים ברמה

אבל אתה רוצה משניהם וזה כמעט בלתי אפשרי להשיג בתקציב שלך ולכן אני אומר לך תשב עם עצמך ותחשוב מה הסגנון שלך ואז תבוא ותגיד לנו אוקי חברה יש לי X כסף אני רוצה להשקיע על מערכת עוצמתית/איכותית (SPL\SQ)

ועוד משהו עם כבר החלטת על סגנון ואתה מוכן להשקיע תבוא למפגשים תשמע סטאפים של אנשים ואז תהיה עוד יותר בטוח במה שאתה רוצה ומוכן להשקיע עליו

שיהיה לך בהצלחה

(נ.ב ההודעה שלך ממש לא מסודרת וקשה להבין מה הן השאלות שלך תעשה קצת סדר ונוכל לעזור לך יותר)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

איזה רכיבים יש לך כבר?!

ואתה לא צריך שני זוגות קמפוננט אחד חזק יספיק

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

לגבי קומפוננט ההיתי ממליץ של הרץ דגם היי אנרג'י באיזור ה1600 שקל

סאב ההיתי הולך על L5 12 אינץ באיזור ה1500 ללא תיבה אני מאמין באיזור ה1800 עם תיבה

מגבר לסאב יש כאן אחד למכירה של JL AUDIO מתאים בול לסאב הזה הבנאדם דורש עליו 1700 שקל

מגבר לקומפוננט ההיתי לוקח Z4200 ועושה בי אמפינג 1200 שקל

סה"כ יוצא לך 6300 בלי התקנה ובלי חיווט אבל רכיבי איכותיים וברמה גבוהה אני ההיתי מוסיף עוד קצת ומגיע ל7K ואז זה כולל חיווט איכותי והתקנה עושה לבד (הכי כיף) חבל על הכסף של ההתקנה

פורסם

עדין לא, קודם צריך לעשות בדיקת עומס ולראות איך הרכב מתמודד עם המערכת, אם אין היבהובי אורות וכדומה אז מערכת החשמל תקינה ומחזיקה יופי את המערכת, אם יש לך היבהובי אורות יש לך שתי אפשרויות או שתשים קבל בשביל לעזור קצת למצבר ברגע של "מכת באס" אוו שפשוט תחליף מצבר למצבר גדול יותר ובעל יכולות פריקה מהירות יותר, אתה יכול גם להגדיל את האלטרנטור אם אתה לא רוצה להשקיע על מצבר חדש למרות שנראה לי שאם אתה שם אלטרנטור חדש תצטרך להחליף מצבר אל תתפוס אותי במילה כי אני לא מבין בזה יותר מידי

דרך אגב לגבי ההמלצה שננתי לך למעלה אני מקווה שאתה מבין שאתה צריך לשמוע את הרכיבים ואין לשפוט על פי ההמלצה שלי כל אחד אוהב משהו אחר ולכן בדיקה ממולצת לפני קניה!

פורסם

תודה לך אורן,

אני יודע שחייבים לשמוע ליפני שקונים, זה כמו שאני יקנה נגיד מכונית בלי לראות אותה בכלל, ואז אולי אני לא יאוהב אותה,

והיי אנרג'י איכותי וחזק גם?

כי אני רוצה גם איכות וגם חוזק,

וסאב חזק גם כן,וזה רכב חדש 07 לנסר,של של אבייס,כיאילו השכרה של העבודה של אבא שלי,כל שלוש שנים מחיליפים בערך,אז עם יש בעיות נגיד עם מצבר אז יחליפו לי חינם

פורסם

אני חושב שההרץ היי אנרג'י הוא רמקול מעולה ובעל יכולות טובות וכן הוא מספיק חזק בשביל לעשות מסיבה ברכב

הסאב שהמלצתי לך עליו לא פראייר בכלל הוא סאב חזק מאוד ואיכותי

אל תבנה על זה שהם יחליפו מצבר כל פעם אל תשכח הם לא פראיירים בכלל וכמו שאני יודע אסור להרכיב לרכב ליסנג מערכת אחרי זה לא נעים לבוא איתה למסוך כי הם יכולים לעשות על זה בעיות אני במקומך בכלל לא ההיתי נוגע במערכת החשמל ברכב

מיכוון שזה רכב ליסינג ההיתי שוקל להרכיב משהו חמוד ולא מערכת עוצמתית כמו שאתה רוצה אבל זו בחירה שלך

פורסם

זה בסדר,הכל מאושר על ידי אחראי הרכבים בעבודה, וזה מאושר, יש עובד אחד שהוא התקין מערכת ואין בעיות,

תודה רבה על הזרתך,לקחתי לצומת ליבי,

פורסם

1.ואם אפשרי להגביר L7 או L5 עם המגבר הזה?

2.ועוד שאלה מסקרנת, מה זה הסאב הזה של פייל?מה ההבדל בינו לבין קיקר L ?(מרובע)

3.העם הפייל המרובע חזק ובאמת 1400 W?כמה RMS והעם הוא יורד לשתי אום או אחד?

סליחה על כל השאלות,

נ.ב:

במחיר אחד של L7 אני יכול להביא חמש פייל

4.ואם L7 יסתדר אם המגבר הזה,וגם האם L5

5.ושאלה לא כל כך קשורה, מישהו יכול לומר לי מה זה?

פורסם
1.ואם אפשרי להגביר L7 או L5 עם המגבר הזה? למה שלא תקנה מגבר יותר איכותי בפחות כסף?(מה שהצעתי לך)

2.ועוד שאלה מסקרנת, מה זה הסאב הזה של פייל?מה ההבדל בינו לבין קיקר L ?(מרובע) אני חושב שההבדל בניהם הוא בעוצמה וגם בשם של החברה

3.העם הפייל המרובע חזק ובאמת 1400 W?כמה RMS והעם הוא יורד לשתי אום או אחד? לא מצאתי נתוני RMS בלינק שנתת אני מעריך אותו באיזור ה500

סליחה על כל השאלות,

נ.ב:

במחיר אחד של L7 אני יכול להביא חמש פייל

4.ואם L7 יסתדר אם המגבר הזה,וגם האם L5 אני חושב שכן אין לי ניסיון עם החברה אבל אני חושב שהוא יעשה טוב לL7

5.ושאלה לא כל כך קשורה, מישהו יכול לומר לי מה זה? סאב בתוך תיבה בזוקה דמוי מיכל ניטרו באחד המפגשים ראיתי אצל מישהו מהפורום

תשובות באדום

• תוכן חדש...