Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה מיני ידניות 40-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אם הפולו היא אופציה אז אתה יכול להכניס לרשימה גם את האיביזה 1.6 100כ"ס.

היא חזקה מספיק, די חסכונית, לא נתקלנו בבעית אמינות איתה ויש גם גירסת 3 דלתות מאובזרת

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שימוש נכון בהגה, הכוונה למשל לא להחזיק למשך זמן את ההגה מסובב לצד אחד עד הסוף. זה לא בריא לכל הגה כוח ככלל, ולחשמלי בפרט.

לגבי אותם רכבים, גם לי לא יצא לראות אותם, אפילו לא את המודעות שאתה מדבר עליהם. אבל אני מכיר את רמת הביקוש שיש לרכב, וזה ההסבר היחיד שעולה בדעתי.

לגבי המנוע, כמו שאמרתי - אין שום בעיית התחממות. אם כבר אז להפך...

פורסם

לפי caveman, קלאץ' עולה 1700 ש"ח, גם זול מאוד יחסית למתחרים, שליש מהמחיר!

לגבי ההגה, לאמי יש ספייס שנת 01' שעברה 140K, נקנתה מחברת השכרה, לא נתקלתי בבעיה כזאת. לשכנה שלי שהיא גם חברה של אמי הייתה ספייס עד לפני חודש שנת 03, אני טיפלתי ברכב, לא היו שום בעיות עם ההגה.

חום מנוע, ההפך, הפונטו HGT בחורף נוטה לא להתחמם בכביש מהיר למשל, היא הגיעה לארץ בגרסה לארצות חמות עם רדיאטור ומאווררים מגודלים. כמובן כדי לשמור על ראש מנוע יש להשתמש בנוזל יעודי של פיאט, פארפלו.

הבעייה שהרבה מנועים הוחלפו/שופצו נבעה מקריעתה של רצועת הטיימינג, לפי מה שהבנתי היה פגם בגלגל שיניים שהיה עשוי מפלסטיק, היה נשחק ושיניו היו מתחדדות, דבר אשר היה קורע את הרצועה, פיאט איתרה את התקלה והגלגל הוחלף.

פורסם

התייחסות לכמה דברים:

1. חום מנוע- קראתי על הבעיה בכמה מקומות והנה דוגמא לאחד: http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=3251&SubjectID=189

רוני מהפורום כתב את הכתבה ונאמר בה שהוא נעזר בחברי הפורום.

2. פיליפ, עם כל הכבוד, 3 דוגמאות או אפילו 10 עדיין לא מוכיחות כי לא קיימת בעיה. בכל אופן, אני מניח שכבר שמעת עליה וזו בעיה די ידועה בעקבות מצב CITY .

3. קוף שלג - נאמר כאן מספר לא קטן של פעמים שהרכב סובל מחוסר שוק, אומנם נאמר שאין לכך שום הסבר הגיוני, אך זה מה שקורה בפועל.

למען ההגינות, ראיתי HGT עם נתונים מעולים (יד ראשונה וקילומטראז' די נמוך) שנמכרה תוך כמה ימים, אך זה היה די יוצא דופן.

פורסם

אתה יודע מה המקורות של הכתבה הזו? אנשים מהפורום הזה, שאין להם כל נסיון עם הרכב וששמעו שמועות עליו ומעבירים הלאה.

אם אתה רוצה להתייחס לכתבה מסויימת כאל פסוקי תורה אז שיהיה לך לבריאות. יש לך כאן 3 אנשים שבבעלותם הרכב המדובר ושלושתם נתנו לך את חוות דעתם מנסיונם. תחשוב מה שבא לך.

אני סיימתי להגיב בשרשור הזה.

פורסם

הי,

את בעית ההגה אני מכיר מגוף ראשון- יום אחד תוך כדי חניה הלך לי ההגה.

במוסך מורשה רצו לא פחות מ7K בעבור הגה חדש- לא הסכמתי.

שבוע הרכב ישב בצד עד שנמצא לו הגה מפירוק- 2600 ש"ח כולל עבודה וכיוון פרונט.

בכללי במשך השנתיים שהרכב היה אצלי לא היו בעיות מיוחדות ולמרות הבעיה הנ"ל הרכב היה אמין וההוצאות תחזוקה שלו קטנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה יודע מה המקורות של הכתבה הזו? אנשים מהפורום הזה, שאין להם כל נסיון עם הרכב וששמעו שמועות עליו ומעבירים הלאה.

אם אתה רוצה להתייחס לכתבה מסויימת כאל פסוקי תורה אז שיהיה לך לבריאות. יש לך כאן 3 אנשים שבבעלותם הרכב המדובר ושלושתם נתנו לך את חוות דעתם מנסיונם. תחשוב מה שבא לך.

אני סיימתי להגיב בשרשור הזה.

אל תחשוב שתוקפים אותך.

אני כרגע מעוניין ביפנית אוטומטית והיחידה שגרמה לי לפזול, בינתיים, זו ה-HGT.

הכתבה הייתה רק מקור אחד ממספר מקורות, שטוענים את אותה הטענה.

אתה רוצה לבוא בתלונות, לך לרוני :)

• תוכן חדש...