Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מחפש לקנות את האוטו הראשון שלי יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח בדקתי כל מיני מכוניות ישנות(שנת 80) אבל אני מפחד שיתקלקל האוטו ואני יצתרך לשלם יותר מהאוטו לתיקון...

יש לכם עצות איזה מכניות לקנות מבחינת אמינות מכניכה וצריכת דלק?

עם אתה מכירים מישהו שמוכר זה יהיה מצויין...

תודה לכל העוזרים

פורסם

אם זה נוסע, ויש טסט בתוקף לשבועיים הקרובים, תגיד תודה. מעבר לזה לא אמורות להיות דרישות, או המלצות ליצרן ספציפי.

חפש במנוע החיפוש שרשורים בנושא.

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב זמן כלשהו מעבר למספר ימים, כדאי שתחכה עד שהתקציב יגדל.

בסכום הזה קשה למצוא רכב שיבטיח שקט נפשי לצד פאר, נוחות, ביצועים, אמינות ויכולת בשטח.

עצה אחרונה:

אם אתה מפחד ש"הרכב יתקלקל" - אל תקנה רכב בסכום הזה, שרק עלות הביטוח שלו גבוהה מעלות הרכישה שלו, ומילוי מיכל דלק מלא מכפיל את ערכו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סתם חופר לעצמך בור ללא תחתית.... חכה עוד קצת.. תחסוך, ואם אין ברירה אז עדיף שתשקיע במוניות מאשר להיתקע עם רכב שהעלויות עליו יעלו הרבה מעבר למה שהוא שווה ולתפוקה שהוא יתן לך.

כמו שאמר פה הבחור מעלי... חכה לתקציב של 7-9 ותהנה מרכב ברמה הרבה יותר גבוהה ולאורך זמן סביר יותר...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

אופניים,

תקלות פשוטות ולא יקרות

צריכת דלק 0

עלויות חניה 0

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

התקציב שלך באמת נמוך מדי.

אפשר למצוא כל מיני מציאות בסכום כזה - סובארו DL משנות ה80, למשל, אמינה מאוד אבל ישנה, חלודה ובגדול כבר לא ממש אנושית לנסיעה יום-יומית. פיאסטה מהמודלים הישנים, היא דוגמא נוספת.

אבל בגדול, תחסוך עוד כמה אלפי שקלים ותקנה רכב "אמיתי".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תקנה סקודה פייבוריט 94 יש מלא כאלה שמוכרים בגלל שהלך הראש מנוע ב 500 ש"ח ואז תשקיע עוד 1000 על הראש

ותקבל אוטו פשוט לא ישן ונוסע , לא מעבר לכך!!!!

ולפי דעתי סיום אל תקנה בסכומים האלה רכב

לפחות 10000 ש"ח זה המינימום ועוד 3000 בצד לתחזוקה ראשונית!!!!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום,

עכשיו, בסכום הזה אל תקנה כלום והסיבות כבר צוינו אם היה לך יותר (לפי דעתי גם 6 אלף מספיק) היתה יכול לחפש.

למה אתה צריך את הרכב? אולי אינך צריך בכלל.

פורסם

ב-2000 ש"ח אתה יכול לקנות שני לאדות,אחד ליום חול והשני לשבת,

עכשיו ברצינות איזה רכב תקנה בסכום כזה שלא יתקלקל?

יש לאדה,סיטרואן BX,סובארו שנת 80-81(אחלה אוטו בזמנו),פורד ברנדה(אם תמצא),

עזוב אותך משטויות,אתה בטח צעיר,תחסוך קצת ובסכום של 6-7 קנה דייהו רייסר שנת 94-95:lol:

פורסם

טוב אני צריך קצת להסביר את עצמי...

ההורים שלי קנו לי אוטו(גולף) רבתי איתם אז הם לקחו ל י את האוטו אני מתגייס עוד 3 חודשים לקרבי אין לי זמן להגדיל את התקציב....אני צריך אוטו ל3 חודשים הקרובים....לא איכפת לי עם הוא בטיחותי או לא אני צריך אוטו שנוסע בכביש מהיר :/

עם מישהו מכיר אנשים שמוכרים בבקשה לפנות אלי אני מזכיר עד 2000 ש"ח

תודה!!!!

עריכה - עד הגיוס, קרא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

תשלים עם ההורים וקח בחזרה את הגולף. הכי פשוט.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...