Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוקו (מי אמר אונו) אפשר למצוא כמו שאת דני דין אפשר למצוא.

והפאלקן לא קיימים במידה הזו בשילוב הדגם הזה (ZE512).

יש פאלקן אחרים, אבל לפי מה שראיתי יש להם רק פס ניקוז אחד, וזה לא מספיק טוב לדעתי, להבדיל מהדגמים החדשים בעלי 2 הפסים.

בכל אופן אני מתלבט עכשיו בין הקונטי לדאנלופ (המחיר אגב זהה).

נ.ב.

מישהו מכם שמע אי פעם על צמיגי "הולנד"?

היום שמעתי עליהם, יש מידה שמתאימה למה שאני מחפש אבל כל צמיג בסביבות ה-550 שקל. :shock:

"הולנד"!!! נו באמת! מי לא מכיר את צמיגי הולנד. זה חברה שמייצרת צמיגים כבר 13 ימים ושולטת על שוק הצמיגים בצפון ודרום תיזינבי.

גם לי הציעו קומהו, מאקסום וסאווא ב500+ ש"ח ליחידה. :shock::x

הפלקן היחיד שקיים במידע זאת הוא 326. הוא בסדר, אבל לא מעבר לכך. ניתן להסיג אותו במחיר די נמוך באותו מקום :)

P.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לברר מחיר לגבי דאנלופ SP8000\9000 ... זה אמור להיות אחלה של צמיג , מנסיון של חבר עם רכב כבד וחזק מאוד , הוא מאוד מרוצה !

צמיג נוסף , TOYO , פרוקסיס T1 , עפ"י המלצתו של גל ( 106 ) .

אם תוכל בהזמדנות לברר גם לי את המחיר אני אודה לך מאוד !! המידה שאני מחפש היא 15/195/55 או 15/195/50 .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני יכל לומר לך שהדנלופים טובים יותר מהמישלינים הירוקים שהיו לי אני לא זוכר בדיוק אבל זה היה הדגם הכי "ספורטיבי" שהסגתי באותם ימים שהיבואן סרב להביא את הפיילוטים במידה הזו.

על כל פנים עד כמה שאני יכל לומר הם לא נופלים בהרבה (אם בכלל) מהפילוטים SX המקוריים שהיו לסקסו.

לגבי האמירה שהם לא ספורטיביים אז כתוב עליהם ספורט וזה לפחות מעיד על היומרה של היצרן.

לדעתי הם ספורטיבים טובים ולא מרעישים כמו המוניטין שיצא להם. האחיזה והבלימה השתפרו פלאים מאז ששמתי אותם.

פורסם

תראה ה-SP2000 עולים 420 ליחידה.

אז ה-SP8000 לא יעלו פחות מ-500 ליחידה ואני לא הולך לרושש את עצמי לחינם.

לדעתי מיותר, ה-SP2000 לדעתי מספיקים.

תמיר האם ה-DUNLOP קשה בדפנותיו?

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

מי הציע לך את המחירים המופקעים האלה?

לפני 3 חודשים רכשתי מאנטון דנלופ 2000SP 185-60 ב270 לצמיג.

מישהו מנסה לעשות עליך קופה :idea:

פורסם

מי הציע לך את המחירים המופקעים האלה?

לפני 3 חודשים רכשתי מאנטון דנלופ 2000SP 185-60 ב270 לצמיג.

מישהו מנסה לעשות עליך קופה :idea:

אלה לא מחירים מופקעים זה חתך שונה. לפני חצי שנה במחיר שקיבלנו לרכישה של 20 צמיגים בערך אחרי סקר שווקים מאד מקיף שביצע יוגב קיבלנו רביעיית SP ב-380 ליחידה.

לגבי השאלה על הדופן אני לא בטוח למה אתה מתכוון אבל לפני הרכבה מיששנו קצת את הצמיגים השונים ושמנו לב שהדנלופים עשויים מגומי רך גמיש ודביק יותר מהאחרים.

לדנלופים אין כמעט כתף יחסית למה שראיתי על מישלין למשל אבל זה לא הורגש כחסרון בביצועים. לא ידוע לי על חולשות דופן כרוניות כמו שהיו לסדרות ישנות של מישלין (לפני הוספת העיגולים בדופן).

פורסם
האם הרכבה של 185-60-14 (שמסתבר שהחסכון ברבעיה מגיע ל500 ש"ח לפחות) על 106/סקסו תהיה בעיתית ?

להזכירכם זו המידה ש205GTI 1.6/1.9 נועלות.

ההבדל בחתך יהיה 9 מ"מ.

כן, אין מצב לקבל אישור וגם יחסי העברה יתארכו.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

היום הורכבו בפ"ת ב"צמיג ישיר" ארבע צמיגי DUNLOP SP 2000E במחיר של 1600 שקלים.

היו על הפרק גם קונטי, אבל הקונטי יותר רכים, הדפנות רכות ולפי הביקורות שקראתי ה-DUNLOP טובים יותר.

את האישורים קיבלתי במכון הרישוי בסגולה ולא בפ"ת כי שם הבוחן אמר לי שהוא לא יכול לאשר לי את הצמיגים, אבל, בטסט שלי הוא יאשר לי אותם.

אז הסתובבתי נסעתי לסגולה ושם הרב-בוחן ב-10 דקות נתן לי את האישורים.

רשמים:האחיזה עלתה בצורה דרסטית, האוטו אוחז ברמות שמקודם לא העזתי להגיע אליהן.

הירידות ליוקנעם שהיום עשיתי אותם בבוקר ב-90, היום עשיתי אותם ב-130, והיה עוד הרבה. :twisted:

בכל אופן גם המוט התחתון הורכב היום, העבודה שנעשתה עליו הייתה מדהימה.

את המוט סידר בעל מקצוע ולא בני, ועכשיו רק נותר לראות איך הוא מחזיק, והוא יחזיק.

עוד זוטה:

זוכרים שהמוט במקור לא התאים?

זוכרים שהוא גם לא התאים ל-AX והסטייה בשני הרכבים הייתה 1 ס"מ?!

אז היום אצל בני היה מוט חדש בשקית של AX. אמרתי לבני ששוה לראות אם המוט של ה-AX יתיישב בראלי, ובני שמח לבדוק.

THE SHOCK, המוט נכנס לחורים בראלי 1:1, ואם הוא נכנס מה זה אומר?!

כן, זה אומר שאין שום סטייה של 1 ס"מ, אלא אם כן יש לכם הסבר אחר.

לסיכום: הורכבו בשבועיים, מערכת בלימה חדשה+מוטות מייצבים+4 צמיגים.

סיכום 2: האחיזה וביצועי הרכב עלו ברמות מטורפות, אני ממליץ לכל אותם בעלי ראלי במידות הישנות, לעלות מידה, אתם לא תאמינו איזה שינוי תקבלו עם הצמיגים הנכונים, שינוי אדיר לטובה, באחריות :lol: .

עכשיו האוטו פחות מחליק וניתן לגלח פניות במהירות שמקודם הייתה מסתיימת לא טוב.

הנוחות נפגמה עוד יותר, אבל לדעתי מי שמחזיק ראלי לא צריך לעסוק בזוטות כמו נוחות. :lol: חוץ מזה בשביל זה יש פיזיוטרפיה.

בכל אופן אם יזדמן, ומישהו ירצה לבדוק את העניין אני מוכן לתת סיבוב, אבל ליד הנהג :twisted: , (אז מה חשבתם?!). :evil:

**זיבולי מח לגבי המוט...לא צריך**

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...