Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מי אמר שגטס שותה דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש (בחלק מהזמן) ביונדאי אקסנט (הדגם החדש האוטומטי עם מנוע 1400), ומכיוון שהגטס הוא האח של האקסנט אני מרגיש גם כאן את צריכת הדלק הגבוהה של הרכב (כ-1:10 בנסיעה משוקללת).

הרכב דווקא די זריז, וה"זריזות" הזאת היא בעיקר ה"נכונות" שלו להוריד הילוך בקיקדאון (ללא קיקדאון התגובה די אנמית).

וזו הבעיה. המנוע די חלש, והורדות ההילוך המתבצעות כמעט בכל לחיצה בו הוא נדרש לתאוצה "סבירה", הן הגורמות לצריכת הדלק הגבוהה שלו.

אין לי בעיה עם זה, כי זה רכב ליסינג, ואני מחוייב לקילומטרים ולא לצריכת דלק, אבל לא הייתי קונה רכב כזה!

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יונדאי גטס אוטומטית,שותה דלק בצורה מטורפת נקודה!

הנתונים שנתת לא הגיוניים אלה אם כן כל הירידות ירדת בניוטרל וכ'ו.

היה כזה מעבודה,הרכב שותה ושותה ושותה(שוב מדבר על הגרסא האוטומטית) ולא מפסיק!

העניין המעצבן הוא שמילא הוא שותה,אבל הוא לא זז,אתה נותן קיק דאון והוא עושה קיק אפ,בושה למהנדסים של יונדאי בתכנון של הגטס,פאשלה רצינית.

אם העניין תוקן אז מעולה,כי בזמנו נאמר לי שיש איזושהי תביעה של לקוחות ליונדאי.

בן.

Got To love It

פורסם

בקיצור תבדוק את הצריכה ע"י שימוש בכל המיכל כיוון שמרווח הטעות שלך מאוד גבוה בבדיקה קצרה.

מספיק השוני בנפח הנוזל בין שעות הבוקר הקרות בירושלים לבין השעות החמות בשפלה כדי ליצור מצב שנסעת ואפילו "הרווחת" ליטר דלק.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מספיק השוני בנפח הנוזל בין שעות הבוקר הקרות בירושלים לבין השעות החמות בשפלה כדי ליצור מצב שנסעת ואפילו "הרווחת" ליטר דלק.

מאיפה זה הגיע? נוזל לא מתכווץ / מתפשט באחוזים משמעותיים. לראיה - תרתיח כוס מים - אם לא תתן להם להתאדות, לא תשים לב להבדלים בנפח. וזה כשמדובר על הפרש של 60 - 70 מעלות לפחות.

פורסם
זה נותן תצרוכת דלק של 31.25 ק"מ לליטר

אולי זה התכוון למיילים לגלון? :-P

ובכלל - רוצה לבדוק צריכת דלק, הנה לך שיטה. מלא טנק עד הקליק, אפס את מונה ק"מ, סע 100 ק"מ איפה שאתה תמיד נוסע, ואז גש לתחנת דלק ותמלא שוב עד הקליק, ואז תבדוק כמה נכנס לך. ואז תחשב לפי נוסחה הבאה:

אם X זה כמה דלק נכנס בתדלוק השני, אז Y=100/X, כך תדע שהאוטו עושה Y ק"מ לליטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי אתה מגזים. תמיד יש יותר גרוע. לנסוע בגטס אחרי קנגו עם 400K קמ, זה לקבל צ'ופר :) אפשר להוריד את האטמי אוזניים ולהשאיר את האקמול בבית ;-)

פורסם
מאיפה זה הגיע? נוזל לא מתכווץ / מתפשט באחוזים משמעותיים. לראיה - תרתיח כוס מים - אם לא תתן להם להתאדות, לא תשים לב להבדלים בנפח. וזה כשמדובר על הפרש של 60 - 70 מעלות לפחות.

קודם כל מדובר בבנזין ולא במים

חוץ מזה תקרא כאן - http://www.usatoday.com/news/nation/2007-07-04-hot-fuel_N.htm

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם

האם זהו הטופיק הרשמי של החבר'ה ששונאים את גטס? :)

אני באמת לא מבין מה יש לכולם,

סה"כ מכונית חמודה (לא יפה, אבל ממש חמודה) בעלת עיצוב סולידי ותג מחיר מצחיק יחסית לשנתון. בגירסה המאובזרת, היא בהחלט אופציה לא כ"כ רעה - ואל תשכחו, אני מדבר על ידנית!

לפי דעתי, רכב סטודנטים לא רע בכלל.

פורסם
לדעתי אתה מגזים. תמיד יש יותר גרוע. לנסוע בגטס אחרי קנגו עם 400K קמ, זה לקבל צ'ופר :) אפשר להוריד את האטמי אוזניים ולהשאיר את האקמול בבית ;-)

הרבה ניסיון על קנגו אין לי אבל אחרי שנה של התניידות על גטס אוטומאטית 2007 ( בפורמט משפחתי בלבד... )

אלה הן המסקנות שלי:

1) 90% מהנסיעות שלו הן ירושלים מודיעין עם צריכת דלק של 9 ק"מ לליטר.

2) אחרי 30K ק"מ הרכב הגיר של הרכב פיתח תסמין שנועד לבדוק את כישורי הנהיגה והאחיזה של הרכב

בזמן ניסיון לקיק-דאון הגיר מעביר לניוטרל במקום להוריד הילוך מה שגורם לסל"ד לעלות לשמיים,אחרי שהנהג מבין שהורדת הילוך לא תצא מזה

ועוזב את הרגל מהגז ההילוך המקורי משתלב באלימות

פורסם

ידוע שהרכב חסכוני רק מחוץ לעיר עקב יחסי העברה ארוכים.

בכל מקרה 1-30 לא תעשה, אפילו עם סובארו 700 לא עברתי את ה 1-20.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

פורסם

הרבה ניסיון על קנגו אין לי אבל אחרי שנה של התניידות על גטס אוטומאטית 2007 ( בפורמט משפחתי בלבד... )

אלה הן המסקנות שלי:

1) 90% מהנסיעות שלו הן ירושלים מודיעין עם צריכת דלק של 9 ק"מ לליטר.

2) אחרי 30K ק"מ הרכב הגיר של הרכב פיתח תסמין שנועד לבדוק את כישורי הנהיגה והאחיזה של הרכב

בזמן ניסיון לקיק-דאון הגיר מעביר לניוטרל במקום להוריד הילוך מה שגורם לסל"ד לעלות לשמיים,אחרי שהנהג מבין

שהורדת הילוך לא תצא מזה והוא עוזב את הרגל מהגז ההילוך המקורי משתלב באלימות מה שיכול לגרום איבוד שליטה

בכביש רטוב ( תופעה לא מקרית ברכב של אשתי אלא בעוד רכבים בצי אליו הוא משתייך )

3) מתלים שוברי גב מהיום הראשון.

4) בלמים מגוחכים (נעזוב שאין ABS זה כבר קשור לרמת האבזור)

4) הפלוסים שאני יכול לציין הם מרווח פנים סביר ואיכות חומרים סבירה.

לסיכום, על פניו מדובר ברכב בינוני ואחרי ניסיון של שנה מדובר ברכב גרוע שהייתי מעדיף לאכול לעצמי את היד מאשר לקנות אותו כרכב פרטי.

זו דעתי האישית בלבד מתוך ניסיוני האישי.

פורסם

"א. מעולם לא דובר על גטס ידנית בהקשר לתצרוכת דלק.

דובר על אוטומאטית - ועל זה אני יכול להעיד!

ב. אם השגת 31.25 ק"מ לליטר אני ממליץ לך לרשום את הגטס שלך לספר שיאי גינס כי מה שבטוח שברת שיא.

אדם המוצא את פגמיו שלו באחרים הוא אדם אשר הכיוון שלו הוא הרס עצמי"

זה שטויות , בירידה של 443 לכיוון מודיעין עם קלאצ' משוחרר הפונטו שלי כבר הגיעה ל49 ק"מ לליטר , זה שטויות.

פורסם

לפי מה שנימדד פה, הגטס הידנית היא עם באר נפט פנימי וגם בית זיקוק. פשוט תיקנה גטס ותתחיל למכור דלק:-)

ברצינות - גטס אחלה רכב! בעיקר לקחת אותו בליסינג תיפעולי! יש קורות פלדה! וצריכת הדלק \ שוק מכירה עתידי לא מעניינים....

אחד, שתיים לבדיקה, שומעים?

• תוכן חדש...