Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מי אמר שגטס שותה דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך כחודש שכרתי 3 רכבים, באותם תנאי נסיעה(עיר + חוץ + מהירות), ןמאחר ואני שוקל רכישת רכב חדש בחנתי את צריכת הדלק הממוצעת:

פיאט פונטו ידנית- 1:15.

ניסן מיקרה אוטומטית- 1:12.5

גטס ידנית- 1:11.5

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם העניין תוקן אז מעולה,כי בזמנו נאמר לי שיש איזושהי תביעה של לקוחות ליונדאי.

בן.

הוגשה בעבר תביעה יצוגית נגד יונדאי בטענה שהפער בין נתוני היצרן לצריכת הדלק בפועל הוא גדול.

יש לציין כי התביעה בוטלה .

לאחר פשרה שהושגה שבה מהנדס הרכב דוד נמרי בחן כמה רכבים אוטומטיים קטנים מהקטגוריה של הגטס והגיע למסקנה ברורה וחד משמעית שאומרת שאכן הגטס לא חסכונית במיוחד אבל נמצאת במקום טוב באמצע.לא כזאת קטסטרופה כמו שמתארים כל מתלהמי הפורומים למיניהם ובעלי הרגל הכבדה שנוסעים ברכבי ליסינג.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

ההשוואה המצורפת של צריכת דלק ברכבי חברת "מטריקס" פורסמה ב"הארץ" ב 23.8.2006

ניתן לראות שרכבי יונדאי "מצטינים" בפער גדול בין צריכת הדלק לפי היצרן ובין הצריכה בפועל.

יהודה

arez060823-fuel-consum-real-vs-formal.jpg

פורסם

מוכר??? אני קונה מיד ובאה עם כסף מזומן , ללא בדיקה ללא דיבורים משלם 5 מעל המחירון ותשאיר את הרדיו דיסק בבית.

יש לי רק דרישה אחת

התחייבות לצריכת דלק כזו מחוץ לעיר..:-)

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

נראה לי שהטבלה קצת לא אובייקטיבית. הייתכן שאין בשנת 2007 רכבים שצורכים פחות מ1:10 ?

הגם מה, מזדה 3 צורכת יותר ממזדה 6 הכבדה, המגושמת ובעלת נפח המנוע הגדול יותר?

ס'איז שמעקט מיר נישט...

פורסם

אתה מבין?

מאזדה 3, כשלוחצים עליה (ובליסינג תמיד לוחצים עליה) צורכת 9.6, מעניין כמה היא צורכת כשנוסעים לאט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני בהחלט מסכים, נהיגת ליסינג שונה בהרבה מובנים מנהיגת ברכב בבעלות פרטית, בעיקר בלחיצה על הדוושות!

אתה מבין?

מאזדה 3, כשלוחצים עליה (ובליסינג תמיד לוחצים עליה) צורכת 9.6, מעניין כמה היא צורכת כשנוסעים לאט?

אחד, שתיים לבדיקה, שומעים?

פורסם
אתה מבין?

אני לא יודע על מה אתה מדבר , מאזדה 3 כשלא לוחצים אותה , עם 2 נהגים מבוגרים בתנועה עירונית עושה 1-8 בלחץ.

אתם פשוט נוסעים בה מחוץ לעיר יותר מדי

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...