Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU עד 700ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את הhu שלי Pioneer DEH-2850.

ראיתי כמה דגמים:

PIONEER DEH-4500

SONY CDX GT360

CADENCE CR750i

ALPINE CDE9870

האם אתם ממליצים על אחד מהם במיוחד או על משהו שלא נתקלתי בו..

תודה! :wink:

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

אני שמעתי אצל חבר רמקולים של קנווד הסדרה החזקה 450W 90 RMS בתוך פיאט פונטו בלי הגברה עבדו על רדיו דיסק פיוניר 2950 (דגם אחד חדש יותרמשלך) ואני יגיד לך את האמת שמעו אצלו באס חזק וטוב כאילו יש סאב קטן באוטו בעיני רמקול טוב אבל בטוח יש יותר טובים חכה לעוד תגובות

קישור לרמקולים אם אתה מעוניין:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411295

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מה אתה מחפש ברדיו דיסק?

האם אתה מחבר אליו מגברים? או שהרמקולים מחוברים ישירות לרדיו דיסק?

איזה פונקציות אתה רוצה ברדיו דיסק?

תצוגה או איכות?

פורסם

יש לי גם רמקולים 6X9 חזקים... 460W של פיוניר 5WAY.. ומגבר של JBL POWER80.2

שמחובר אליהם ואל סאב JBL 8" שמותקן בתוך האוטו :-D.. ת'אמת שהבאס באוטו מצוין... (לטעמי) הוא מדויק מאוד ולא מרוח כזה..

בכל אופן לא ממש הבנתי... אתה ממליץ על הפיוניר...?

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

סליחה טעיתי אני דיברתי על רמקולים ואתה בכלל דיברת על מערכת

תראה בתקציב כזה נמוך אולי שווה לך לחפש ביד שניה אולי יש שמה איזה מכשיר איכותי יותר

ואם אתה לא מוכן ליד שניה אז נראה לי שהפיוניר 2950 הוא מכשיר שיתן תמורה נאה למחיר שלו אני לא ימליץ לך על הסידרה שלוש של פיוניר מיכוון ששאלתי כמה מתקינים לגבי רדיו דיסק כזה (בישביל חבר) ואמרו לי שהוא לא מוצלח אמרו שיש לו קצת בעיות אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל בכל אופן זה מה שאמרו לי

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

כן אני מחבר אליו מגבר.. אולי עדיף יותר מיציאה אחת לשם שדרוג בעתיד..

אני מעוניין בכניסת AUX כי יש לי מסך נגיעה שיכול להתחבר אליו..

כל האפשרות לשליטה בסאב ושלט רצויה גם.. וכמובן איכות (קצת חשוב יותר מעוצמה בשבילי)

אין לי כל צורך בתצוגה רצינית.. אני לא אשב לראות סרט על המסך של הרדיו דיסק.. :)

אבל שתהיה ברורה לקריאה ולראיה גם ביום.

אני נמנע כרגע ממוצרי יד שניה מכיוון שכנראה אוכל לקבל הנחה של 12% מהמחיר הנמוך ביותר שאמצא באיטנרנט..

את ההתקנה אעשה בעצמי.

!JBL

פורסם

אם כך אז יש לך את שני הדגמים האלה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506283

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506280

תבדוק כמה אתה יכול לקבל אותם אחרי ההנחה שלך

פורסם

קצת יקרים לי מדי.. :oops: אבל מה כל כך טוב בהם יותר מאלה שהצעתי? שווה לחסוך עוד בשבילם?

!JBL

פורסם

הפיוניר שהצעת קצת מיושן האלפיין סדרה נמוכה ולמרות שזה אלפיין עדין לא משתלם בסכום כזה אתה יכול לקבל מערכת טובה יותר של חברה אחרת (כלומר מסדרה גבוה יותר) לגבי הסוני אני אישית לא ממליץ היה לי ניסיון מר איתם (אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית אני מדבר על החברה עצמה אולי הם השתנו מהפעם האחרונה שנתקלתי בהם)

ולגבי קדנס אני לא מכיר אז אין לי ביקורת עליו

אני חושב שכן שווה הם מכשירים די טובים

פורסם

"אני חושב שכן שווה הם מכשירים די טובים"

מה לדוגמא יש בהם שבמכשירים ההם אין? והאם זה משמעותי?

ואם בכל זאת.. עדיף את האלפין מאשר את הפיוניר? שלי היום אני יודע שמיושן.. אבל גם ה4950? הוא יחסית חדש.. לא?

"בסכום כזה אתה יכול לקבל מערכת טובה יותר של חברה אחרת (כלומר מסדרה גבוה יותר) "

איזה לדוגמא? איזה חברה אחרת?

!JBL

פורסם

אני סתם לוקח איזו סיטואציה

נניח באלפיין אתה תקבל רדיו דיסק עם יציאה אחת למגבר במחיר של 1000 שקל

באותו מחיר אתה תוכל לקבל רדיו דיסק עם שלוש יציאות למגבר של פיוניר

אתה צריך להסתכל על יחס תמורה למחיר ובתמורה למחיר הפיוניר עדיף הבנת איך שהו?

תראה הצעת בהודעה הראשונה שלך פיוניר 4500 שזהו דגם ישן של הסדרה ה4 של פיוניר לעומת זאת עכשיו הזכרת את הדגם 4950 שהוא הדגם החדש של הסדרה ה4 של פיוניר שדרך אגב גם הוא מתאים לך:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574126

ההבדלים בין שלושת הדגמים של הפיוניר שהבאתי לך הם כל מיני פיצ'רים שמוסיפים להם לדרגת הסדרה למשל מבין שלושתם הסדרה 6 הכי מתקדם מבחינת כיוונים וכל השאר ככה זה בכל חברה ישנם כמה דגמים של מכשירים מהפשוטים ביותר עד למתוחכמים ביותר

מקווה שהצלחת להבין אותי כי אני בעצמי קצת הסתבכתי

פורסם

זה בסדר דווקא אני הבנתי אותך...

קודם כל התכוונתי בהתחלה ל4950... טעות שלי.. :)

אז נראה לי שאני אקנה אותו.. תודה על העזרה :)

!JBL

פורסם
לטעמי ברמות המחירים האלו הHU הכי טובים זה הפאנאנסוניק , או ה5301 או ה5401 (שעדיף כי יש לו יציאה יותר חזקה )

+1 בטווח המחירים האלה פאנסוניק נותנים תמורה מלאה.

ולגבי סוני, הם לא השתנו מפעם. אוליי רק הסדרות הכי גבוהות שלהם וגם שם קשה לי להאמין, בקצת לא לגעת. אני את שלי מעיף ברגע שיהיה לי טיפת כסף לרכוש חדש.

:-) just smile
  • תוכן חדש...