Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב, עד 15K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, התקציב שלי הוא 15K, צריך לשמור גם לביטוח ועוד כסף שיהיה בצד בשביל ישור קו ודברים דומים.

מה שחשוב לי ברכב שהוא יהיה חסכוני בטירוף, אמין, ידני אוטומט - לא משנה לי בכלל, ושיהיה לו פוטנציאל לשיפורים חיצוניים כגון ג'אנטים, קסנון וכ'ו

חשבתי על אונו\פונטו\205

מה אתם אומרים? איזה רכב יענה לי על הדרישות הנ"ל?

תודה מראש לעוזרים.:mm_yeah:

פורסם

תוריד בערך 3000 לביטוח(חובה+ ג), 2000-3000 ישור קו,אז התקציב שנשאר זה 9-10K פונטו טובה לא תמצא במחיר הנ"ל אז רד ממנה למרות שזה הרכב המומלץ מהשלושה או שתוסיף 3000 ש"ח ותקנה פונטו.

בין ה 205 לאונו מה שתמצא במצב טוב יותר תיקח. האמינות של הנ"ל תהיה תלויה בבעלים קודמים, מנועי ה 1.4 מספקים למכוניות אך גם חסכוניים. לדעתי האונו נראת טוב יותר במיוחד מבפנים (כל אחד והטעם שלו) אך ללא ספק שהפזיו תהיה נוחה יותר ומהנה יותר לנהיגה.

פורסם

פונטו דור ראשון. יש לך 15, ובנוסף לביטוח ויישור קו?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני חושב שלא הבנתם אותי, כנראה בגלל הניסוח...

היישור קו והביטוח זה לא כולל את ה15K..

ותודה על התגובות, אני מניח שעכשיו יהיה יותר קל להמליץ.

פורסם

רנו קליאו ידנית דגם ALIZE שנת 97-98 מנוע 1400-רכב נוח ,חיסכוני ואמין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ברוך השם אין תלונות בינתים , טפו טפו טפו

כמה קילומטרים עשית עליה עד כה?

אפשרי בכלל למצוא אחת שלא עברה יד ראשונה מתעללת (מונית/ממשלתי) או עם חצי מיליון קילומטרים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רנו קליאו ידנית דגם ALIZE שנת 97-98 מנוע 1400-רכב נוח ,חיסכוני ואמין.

אתה יכול בבקשה לפרט בין הדגם שכתבת "ALIZE" לבין שאר הדגמים? אם יש בכלל...

תודה מראש:-)

פורסם
אתה יכול בבקשה לפרט בין הדגם שכתבת "ALIZE" לבין שאר הדגמים? אם יש בכלל...

תודה מראש:-)

זה שם של דגם עם מנוע 1400 סמ"ק.

קיים גם מנוע 1800 סמ"ק- מאותם השנים גם בתקציב שלך

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=407&FromYear=1997&UntilYear=1998&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&Page=2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני שבוע הבא כנראה הולך לראות סובארו לגאסי של חבר של אבא שלי..

מה אתם אומרים על האוטו? אוטו אמין? שותה דלק? הוא ממש שמור ולא עבר הרבה קילומטרים.

פורסם
כמה קילומטרים עשית עליה עד כה?

אפשרי בכלל למצוא אחת שלא עברה יד ראשונה מתעללת (מונית/ממשלתי) או עם חצי מיליון קילומטרים?

אני עשיתי ב 3 שבועות כבר 1000 ק"מ.

היא יד שלישית עם 316K ק"מ על השעון, יד ראשונה בחור מחומש, יד שנייה קולגה שאצלו היא היתה רכב עבודה ומשפחה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...