Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אבא שלי רוצה לרכוש למשפחה דייהטסו אפלאוז גיר ידני שנת 99 מצאנו אחת עם 80 אלף קילומטר יד שניה השאלה שלי האם כדאי לרכוש את הרכב? מחיפוש בפורומים ראיתי שיש לבדוק שהשתמשו במים ירוקים כי המנוע מאלומיניום ורגיש מאוד. האם הרכב הזה אמין? מה צריכת הדלק שלו? האם הוא זריז? ראיתי שהרבה אומרים שהדגם של 97 יותר טוב האם יש ממש הבדל משמעותי בדגמים? תודה רבה לעוזרים

פורסם

דבר ראשון - הרכב אמין בצורה מדהימה.

יש הרבה רכבים עם מנוע אלומיניום וגם בהם צריך להשתמש במים ירוקים , בכל מקרה עדיף תמיד ובכל רכב.

צריכת דלק - סביר להניח שהממוצע יהיה סביב ה 1-12/13

אכן הדגם הקודם היה יותר טוב ( מנסיון של 5 שנים ) .

הדגם שאתה מדבר עליו הוא נסיון של דייהטסו לתת לרכב לוק יוקרתי עם דיפוני "עץ" ו "כרום".

בפועל התוצאה נראית על גבול הגיכוך , חומרים זולים , רעשי פלסטיקים מכל מקום ונוחות נסיעה איומה,

אשר בדגם הקודם הייתה סבירה בהחלט.

בכל מקרה , שני הדגמים מאוד ספרטניים , עם התנהגות כביש נוראית , בטיחות עוד יותר נוראית , איכות עוד יותר נוראית,

אבל סוסי עבודה.

הדגם הקודם עם הילוכים ארוכים כאורך הגלות ( 140 על 3000 סל"ד ) , אבל ביחד עם משקל קל ביותר

מאיץ ל 100 ב 9.8 שניות ( לפחות בתחילת חייו ).

הדגם החדש יותר כבד ולדעתי שינו קצת את הגיר - מה שאני זוכר ממנו ממש טוב הוא שהתאכזבתי מאוד ביחס לדגם הקודם.

כל מה שכתבתי מתייחס לדגם האוטומט , על הידני לא היה לי כל כך נסיון.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

שלום לך!

כאחד שבעבר היה בעליו של אפלאוז 91' וכרגע בעל אפלאוז 99' (שניהם ידני) אומר לך שמה שנכון הוא שאיכות הבניה בתוך האוטו בדגמים קודמים היה יותר טוב, פחות רעידות ופלסיק יותר עמיד אבל חוץ מזה שני הרכבים הם אמינים להפליא, הדגמים הידניים של האפלאוז (כל השנים) להבדיל מהאוטומט (שהוא יחסית "עגלה") הם חזקים וזריזים מאוד. מה שהכי מפליא הוא היכולת של האפלאוז בעליות, האוטו סוחב בהילוך חמישי עליות שהרבה רכבים 1.6 לא מסוגלים לסחוב.

לגבי המים אומר לך שאפלאוז הוא באמת עדין למי ברז רבל מצד שני לדעתי בן אדם ששם מי ברז בכל רכב שהוא אינו דואג יותר מדי לרכבו ויש להסתקל על רכבו ב10 עיניים לפני לקנותו.

החלפים הם לא יקרים במיוחד אבל המוסכים המורשים לא יודעים לטפל ברכב זה, כמה וכמה פעמים ניגשתי למוסך מורשה אחר ונעלצתי לחזור כי העבודה נעשתה בחוסר מקצועיות ברמה מגעילה. (יכול להיות שזה תקף לעוד מוסכים של חברות אחרות)

עד שפשוט התחלתי לאפל באוטו בעצמי.

יתרון נוסף באוטו זה הוא מזגן מאוד חזק.

ישנו גם חסרון, הבולמי זעזועים המקוריים באפלאוז הם בעלי אורך חיים קצר מאוד והאוטו מהר מאוד ניהיה רך מדיי ונמוך, את זה אפשר להרגיש בעיקר כשהאוטו עמוס. בנוסף אינו סובל מצטים שאינם מקוריים (המקוריים 200 שח).

הרכב "אוכל" (אצלי) בערך 13 ק"מ לליטר.

הבטיחות באוטו היא באמת לא משהו בעיקר היציבות. והנוכות לא משהו בגלל הרעשים מבחוץ (בידוד רעש לא טוב בכלל)

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

ברשותי אפלאוז 1993 אוטומט. כמו שאמרו כבר , אמינות מופלגת גם כאשר הרכב עתיק - בתשע שנים שאצלי ראה מוסך רק בטיפולי 10000 ק"מ ופעם אחת החלפתי טיימינג.וזהו.

הרכב זריז בצורה מפתיעה וסוחב טוב מאוד בעליות של חיפה. הדגם שלי קרבורטור ולא הזרקה - די אכזרי בדלק , אחד לשמונה תשע בנסיעה רגועה וללא עמידה בפקקים (בקרוב נעשה שיפוץ קרבורטור). כמובן שידני עדיף , גם בגלל הדלק.

קילומטרז 80000 קצת חשוד אז תבדוק היסטוריית טיפולים במוסכים . יד שניה זה טוב ויעזור לוודא את התחזוקה .

אם מצאת אקזמפלר טוב לך על זה. תמורה טובה ביחס למחיר.

יש מבחר גדול מאוד בלוחות אז תהיה סבלני ומצא משהו טוב , וגם תוכל להוריד במחיר כי ההיצע גדול.

• תוכן חדש...