Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב יותר טוב ?קיקר L7 או פיוניר 3000W ?

הקיקר מוציא 750RMS והפיוניר 1000RMS הוא 3000W הקיקר 1500W

מה יותר חזק? ועם איזה מונו לקנות לו עד 1600 שקל

פורסם

תודה, כי זה לי נישמע הגיוני, 1500 ו 3000 ,

עכשיו אני מחכה למונו שמישהו יענה,

ועם אני צריך לעשות משהו במערכת החשמל,לשדרג אותה או משהו?כי אני רוצה לקנות גם מגבר שני ערוצים לקומפוננט או 4 ולהוסיף מאחורה עוד רמקולים,אז צריך לעשות משהו?

מדובר על מיצובישי לנסר 07

פורסם

לדעתי הפיוניר חזק יותר. מהL7.

תמיר

פורסם

הפיוניר יהיה חזק יותר מהL7,

בשני המקרים הסאב לא מי יודע מה מוזיקלי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא שווה לך להוסיף עוד אלמנט ולרדת קצת בעוצמה? כלומר לקחת שני cvr בתיבה האורגנלית שלהם יעלו לך באזור ה1500 בזמן שL7 אחד עולה 1800 וזה בלי תיבה..!

ומה גם ששני האלמנטים יותר חזקים (800RMS) ואתה יכול לנצל את מגבר המונושלך יותר טוב

תחשוב על זה מידי פעם טובים השנים מן האחד!(אני מסתכל על זה כחשיבה כלכלית ולא פוזה או משהו)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יום טוב , לגבי 2 cvr זה סב שהו לא שווה ל7 והו גם לא מדויק הוא רק מפציץ את האוטו אתה לא תהנה מהמוזיקה לדעתי ל7 זה כבר רמה שזה .

JDM..

פורסם
הפיוניר יהיה חזק יותר מהL7,

בשני המקרים הסאב לא מי יודע מה מוזיקלי :)

יש לי L7 ברכב בתיבה אטומה והוא מוסיקלי מאוד .

עדיף בכל קנה מידה על פיוניר , מדוייק יותר מהCVR ללא ספק.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מי מכם כאן שמע בכלל את הפיונייר המדובר עם תיבה נכונה והגברה נכונה?

אני לא.. :shock:

שמעתי את הL7 בהרבה וריאציות - ויש לי מסקנה אחת:

לסגור אותו ב30 ליטר אטומה, ולתת לו איזה 500 -600 רמס ואז הוא "מנגן".

פורסם

אני לא חושב שמי ששם L7 ברכב שלו מחפש דיוק אלא עוצמה נטו ושני הסאבים האלה יודעים לחפור טוב יותר מהL7 ומה גם הוא צריך הגברה יהיה לו יותר קל למצוא מגבר לשניהם

לפותח הת'רד ברור הפיוניר יותר חזק מוצהר עליו 1000 RMS ועל הקיקר מוצהר 750RMS כל זה לא משנה מיכוון שפיוניר זה לא סאב זה סתם רמקול שעושה רעש בלי קשר למוזיקה הצעה שלי תתרחק מפיוניר כמו מאש סאב שלא שווה כסף

בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אם אתה מנסה לחסוך אז קח את הCVR בתיבה האורנגלית שלהם יעלה לך פחות מL7 אחד

אם אתה מחפש קצת יותר איכות ומוכן להשקיע קצת יותר אז הL7 יהיה יותר טוב

לגבי מונו לא יודע מה איתך אני מכור למגברים של רוקפורד ולך ההמלצה שלי היא ROCKFORD 1000.1 bd

מגבר מפלצת (אני לא מזמן התחדשתי לי באחד כזה והוא פשוט קולע בידיוק למטרה שלי) ב4 אום נותן 500 rms

ובשני אום נותן 1000rms וכמו שידוע לך רוקפורד בחיים לא נותנים את מה שמוצהר אלא לפחות 10% יותר!

אני לא מאמין שתמצא מגבר כזה חדש במחיר שאתה מחפש (700 שקל נכון?!) אבל אני מאמין שאם תגדיל קצת את התקציב אז תוכל למצוא אחד יד שניה במצב טוב

שיהיה לך בהצלחה

פורסם
אני לא חושב שמי ששם L7 ברכב שלו מחפש דיוק אלא עוצמה נטו ושני הסאבים האלה יודעים לחפור טוב יותר מהL7 ומה גם הוא צריך הגברה יהיה לו יותר קל למצוא מגבר לשניהם

לפותח הת'רד ברור הפיוניר יותר חזק מוצהר עליו 1000 RMS ועל הקיקר מוצהר 750RMS כל זה לא משנה מיכוון שפיוניר זה לא סאב זה סתם רמקול שעושה רעש בלי קשר למוזיקה הצעה שלי תתרחק מפיוניר כמו מאש סאב שלא שווה כסף

בהצלחה

אז? מה. עם הוא 750W RMS. וזה 1000W RMS?

ומה קורה עם נצילות? תיבה? רזוננס? תידרי תגובה?

וL7 בתיבה אטומה. (נפח כמו של דר אורליק.) הסאב פשוט מנגן יפה.

וL7 זה סאב לא רק לחפירות. בכיוון נכון.. ותיבה טובה והגברה איכותית. יהיה סאב מצויין. (מדוייק. חזק. נמוך. מהיר. ובעיקר פאנצי)

נ.ב.

כמובן מדוייק יותר מהפיוניכס הזה.

אז תפסיק לחפור שטויות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אז? מה. עם הוא 750W RMS. וזה 1000W RMS?

ומה קורה עם נצילות? תיבה? רזוננס? תידרי תגובה?

וL7 בתיבה אטומה. (נפח כמו של דר אורליק.) הסאב פשוט מנגן יפה.

וL7 זה סאב לא רק לחפירות. בכיוון נכון.. ותיבה טובה והגברה איכותית. יהיה סאב מצויין.

אז תפסיק לחפור שטויות

חוץ מזה, אלי אני חושב שסאב L7 גם מדויק יותר.

• תוכן חדש...