Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיכום הוא 540 ש"ח כולל מע"מ, אישית נראה לי קצת מוגזם, ותודה שאין טיימינג באוטו הזה אלא שרשרת.

אלה המחירים במוסכים המורשים של סוזוקי . אבל יש לי חדשות בשבילך: אתה לא חייב לטפל במוסך מורשה. כל מוסך שיש לו רשיון יכול להחליף שמן ופילטר בהרבה פחות מזה בלי לפגוע באחריות.

פורסם

בחורך אני לא אראה עכשיו איזה מסננים יש שם

בכל אופן, חנן אם מה שאתה אומר היה נכון, אז כל הטיפולים האלה היו דומים במחירם, ולא ככה המצב.

לצורך העניין טיפול דומה למה שנעשה היום בסוזוקי, עולה פי 2 למזדה 6, והרי מה ההבדל? הרי שמים שם את אותם החלקים, אבל מזדה 6 זה רכב "יוקרתי" יותר מהסוויפט ולכן מזדה מרשים לעצמם לגבות יותר כסף על השמן או על המסננים. 300 ש"ח מסנן למזגן זה נשמע לך תקין? לי זה נשמע ביזיון אבל ככה עולה פילטר מזגן של מזדה 6.

ואם תרצה השוואה יותר טובה, אז לפני מזדה 6 היה לנו לנטיס 1800, שם הטיפולים עלו סביב 700 ש"ח, בטיפול הראשון של המזדה 6 הינו בהלם ושאלנו מה פשר המחיר המופרז (מעל אלף ש"ח טיפול) ואז קיבלנו תשובה אחת, "מזדה 6 זה המרצדס של מזדה והמחיר בהתאם" מאז הבנתי שזה לא משנה באמת אם החלפים ששמים לך ברכב זהים לרכב מסוג אחר, חשוב הדגם שלך ובהתאם לזה דופקים אותך.

ואני יודע את זה טוב מאוד עם פיג'ו 106 GTI שהכל עולה לי כפול מאשר ל-106 אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אלה המחירים במוסכים המורשים של סוזוקי . אבל יש לי חדשות בשבילך: אתה לא חייב לטפל במוסך מורשה. כל מוסך שיש לו רשיון יכול להחליף שמן ופילטר בהרבה פחות מזה בלי לפגוע באחריות.

אני יודע שאני לא חייב לטפל במורשה יבואן, אבל כשאמא שלי קנתה את האוטו, כלקח מהמזדה 6 שהיתה לפני, היא שאלה מה עלות הטיפולים הרגילים, נאמר לנו 400 ש"ח ועם זה אין לנו בעיה לחיות, אבל כשזה 540 ש"ח ובחשבונית אתה רואה ששמים לך זבל באוטו ומושכים לך את זמן הטיפול כדי להוציא לך מהכיס שעתון שלם, זה כבר מרתיח!

in the face

with a chair

פורסם

מה, תמתח אותנו עוד הרבה עד שנדע אם מסנן מקורי של סוזוקי אכן עולה 35 ש"ח?

אני מהמר שלא. נראה לי מיותר לעשות דיון שלם מבלי שניתנה כאן עובדה פשוטה, אבל כנראה שיותר נוח להקליד בפורום מלקפוץ לרכב עם פנס :-)

פורסם

חנן מחר אני אבדוק, השאלה היא איך אני מזהה אם זה מקורי או לא, יש כיתוב מסויים שידוע לך שצריך להיות שם?

אני לא יודע איזו חברה מייצרת לסוזוקי את הפילטר אויר והפילטר שמן.

in the face

with a chair

פורסם

אצלי שמו מקורי

יש מקום שאני יכול לבדוק שם מה גודל הצלחות בלמים בסוויפט?

אני רוצה לקנות בעצמי ולהרכיב במוסך אחר אז אני צריך לדעת מה הגודל כדי לקנות צלחות מתאימות

in the face

with a chair

• תוכן חדש...