Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הכנסתי את הסוויפט (אוטו בן שנה) של אמא שלי לטיפול 15 אלף.

החשבון נראה לי מנופח משהו בשביל מה שהתבצע ורציתי את דעתכם.

שמן מנוע חצי סינטטי, 185 ש"ח. איזה שמן הם שמים שעולה ככה? גם לא כתוב כמות ליטרים

פילטר שמן 35 ש"ח, נראה תקין בהחלט

פילטר אויר 70 ש"ח, סביר.

עבודה, 1.1 שעות עבודה 190 ש"ח. הם עובדים לאט בכוונה או שסתם העובדים שם איטיים? נראה לי יותר מידי זמן.

ובסוף נבדקו גם הברקסים, האוטו היום עם 16 אלף ק"מ, ב 20 אלף ק"מ צריך לבוא לבדוק כי המצב לא משהו, ששאלתי איך יכול להיות, אמרו לי ש-20 אלף ק"מ זה ממוצע של ברקסים. רק לי זה נראה מוזר מידי? האוטו לא ננהג בצורה אגרסיבית.

הסיכום הוא 540 ש"ח כולל מע"מ, אישית נראה לי קצת מוגזם, ותודה שאין טיימינג באוטו הזה אלא שרשרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אל תגיד תודה , גם שרשרת טיימיניג מחליפים (אין דבר שמחזיק לנצח).

תקין או לא, איזה ברירה יש לך? האוטו בן שנה , עוד באחריות. אתה חייב לטפל במורשה כדי שהיא תישאר. אולי כדאי לבדוק במורשים אחרים אם יש כאלה בסביבה שלך.

השמן יחסית יקר, אבל מעבר לזה, אני לא רואה משהו חריג פה.

540 כולל מע"מ זה לא מחיר חריג כ"כ מטיפול כזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כמה נקודות:

- חייבים לרשום לך כמה שמן שמו , ואיזה סוג.

- פילטר שמן ב35 ש"ח ? נראה לי זה סיני ,מקורי יעלה משהו כזה בחנות אולי , לא במוסך שצריך להרויח על החלק.

- החיוב ע"פ זמן הוא ע"פ הוראות היצרן , לכל עבודה רשום בספר כמה זמן היא לוקחת וע"פ זה מחייבים את הלקוח.

- 20 אלף לברקסים זה ממש מעט , אצלי בכריזמה,שידוע שהוא "אוכל" ברקסים הם מחזיקים כבר יותר מ 30 אלף,הבעלים הקודם שם אותם.

- בקשר לאחריות - אתה לא חייב לטפל במורשה יבואן בשביל לשמור על האחריות , מורשה משרד התחבורה יספיק.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

כתוב איזה שם של שמן של סוזוקי משהו וכתוב צמיגות, לא כתוב באמת מי הייצרן של השמן וגם לא כתוב כמות.

פילטר שמן דווקא זה מחיר סביר, גם אצלי בפיג'ו פילטר שמן מקורי עולה סביב35 שקלים.

זמן עבודה אני יודע שנקבע לעבודות גדולות כמו הורדת גיר ודברים מהסוג הזה, לא משהו כמו טיפול 15 אלף.

בקשר לברקסים נראה לי שהם שמים ברקסים כמו שהיו פעם בטויוטה, כאלה שנגמרים אחרי ק"מ נמוך, רק שבניגוד לטויוטה הם לא מודים בבעיה וזה גורם לי לחשוב שהם בכוונה שמים ברקסים כאלה.

in the face

with a chair

פורסם
פילטר שמן 35 ש"ח, נראה תקין בהחלט

פילטר אויר 70 ש"ח, סביר.

דווקא הסעיפים האלה נראים לך תקינים? הם היחידים שמעידים על טיפול ברמה ירודה שעושה שימוש בחלקים לא מקוריים (אלא אם כן תצליח להפתיע אותי ולספר לי שאלו מחירים של חלקים מקוריים) .

פורסם

המחירים האלה דומים למה שעולה בפיג'ו שלי מקורי באריזה של פיג'ו, למה שבסוזוקי זה יעלה יותר?

הטיפול לסוזוקי נעשה במוסך מורשה יבואן של סוזוקי וקרייזלר

in the face

with a chair

פורסם

המחיר סביר ביותר.

טיפול בצ'מפיון עולה יותר יקר.

לגבי הברקסים,זה משתנה מרכב לרכב. אני מניח שהאוטו אוטומטי,לא צריך לקרוע את האוטו כדי לקרוע את הברקסים.

יש רכבים שגם אחרי 15K צריכים להחליף ויש כאלה ב30-40.

Got To love It

פורסם
דווקא הסעיפים האלה נראים לך תקינים? הם היחידים שמעידים על טיפול ברמה ירודה שעושה שימוש בחלקים לא מקוריים (אלא אם כן תצליח להפתיע אותי ולספר לי שאלו מחירים של חלקים מקוריים) .

אצלי באלפא מחיר של פילטר שמן פחות מ 50 ש"ח והפילט אויר עולה 70 מקוריים שנרכשים במוסך מורשה (הלואי שהפילטרים היו מעידים על מחיר של שאר החלקים :evil:).

פורסם

כנ"ל אצלי (ואני מדבר על ACDELCO!). כנראה חנן כמו רבים, התרגל למחירים גבוהים, שכאשר הוא שומע מחיר סביר למשהו, זה נראה לא הגיוני. אכן, רק בישראל , אתה מצפה שידפקו אותך, ומתפלא כשלא.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האוטו מבלה לרוב בנסיעות מחוץ לעיר ומעבר לזה המנוע לא ענק והאוטו לא כבד, אין סיבה שיגמרו הברקסים מהר כלכך אלא אם שמו רפידו מגיר של לוח בבית ספר.

בקיצור, פעם ראשונה ואחרונה שאני מכניס לבית סוזוקי.

וכנראה שהטיפול הבא יעשה במקום אחר עם חלקים שאני אקנה, ואולי גם הברקסים יעשו במקום אחר למען ברקסים מסוג אחר שיחזיקו מעמד יותר זמן (לוקאס).

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקום שבו הייתי שילמתי על מסנן שמן להיילקס 180 ש"ח ומסנן אוויר 340 ש"ח.

לדייהטסו גרנד מוב זה יוצא 90 ש"ח ו110 ש"ח בהתאמה.

דופקים אותי? אולי. נראה לי מוזר שכולם ידפקו אותי, ועוד ידעו לעשות את זה עם מחירים אחידים. כולם מרימים טלפון אחד לשני ומספרים להם כמה לגבות כשחנן מגיע?

אם לסוזוקי זה 35 ו70 בהתאמה וזה באמת מקורי, אז נשאר לי לקנא בכם שהרווחתם.

אגב, עוד לא קראתי שתומר כתב שמדובר באמת במסננים מקוריים עם כיתוב של סוזוקי שהוא ראה במו עיניו. אני עדיין מפקפק בזה.

פורסם

לתומר- פתח מכסה מנוע ותראה איזה פילטר הרכיבו לך - הכי פשוט.8)

חזור לדווח.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

חנן, אני לא רוצה לעשות הכללות, אבל חלקים וחלפים לרכבים מסחריים יהיו לרוב יותר יקרים מלפרטיות לא?

אלו רכבי עבודה, והחלפים בטח צריכים להיות יותר חזקים ועמידים, מה שדורש תכנון נכון יותר. אולי זה מעלה את מחירם?

אתה לא מצפה שפילטר להיילקס יהיה אותו מחיר כמו פילטר של סוזוקי (או ג'סטי-לצורך העניין) ?

• תוכן חדש...