Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לואיס המילטון ב- Top Gear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר שלא להצליח עם זמן הקפה כמו שהוא דפק שם.

על רטוב, 3 עשיריות השנייה איטי יותר מהסטיג , שהיה 3 שניות מהיר יותר משאר הנהגים?

תארו לכם איך היה נוהג אם היה על יבש!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כיום נראה שהוא הנהג המהיר ביותר בפורמולה היום, שלא מפחד לשים את נפשו בכפו ולנהוג וגם לעקוף בדיוק כמו פעם.

מקווה לראות אותו קוטף את הפירות השנה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מדהים, פשוט מדהים. באמת ובתמים לא ציפיתי לכזה זמן הקפה. אין ספק שהילד הוא באמת משהו מיוחד. תחשבו על זה- הוא עוד לא בן 22!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מדהים, פשוט מדהים. באמת ובתמים לא ציפיתי לכזה זמן הקפה. אין ספק שהילד הוא באמת משהו מיוחד. תחשבו על זה- הוא עוד לא בן 22!

זה ממש מעצבן!!!:evil:

גם לטבלה בגיל הזה בערך...

אוף, איפה הם ואיפה אני (ואתם:-D)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
על רטוב, 3 עשיריות השנייה איטי יותר מהסטיג , שהיה 3 שניות מהיר יותר משאר הנהגים?

הסטיג לא היה מהיר ב-3 שניות משאר הנהגים - רק ממארק וובר שנהג על מסלול רטוב.

בחור חביב מאוד המילטון - אם הוא ישאר צנוע ולא ירים את האף למעלה, נכון לנו אלוף נערץ מאוד!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הכי מעניין שבכל הכותרות שראיתי היה "המילטון הפסיד לסטיג" כאשר בפועל הוא כנראה קרע לו את הצורה.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אחלה גבר המילטון, צנוע ולא משחק אותה כמו אלונסו שרק עושה פוזות. למרות שאני אוהד פרארי, אני מאחל הצלחה להמילטון, בהחלט נראה שיש לו את זה, ולאלונסו אני מאחל שיגיע לטורו רוסו ושיסיים אחרון. :twisted:

ROOONEEYY

פורסם
אחלה גבר המילטון, צנוע ולא משחק אותה כמו אלונסו שרק עושה פוזות. למרות שאני אוהד פרארי, אני מאחל הצלחה להמילטון, בהחלט נראה שיש לו את זה, ולאלונסו אני מאחל שיגיע לטורו רוסו ושיסיים אחרון. :twisted:

:mm_yeah: צודק.

פורסם

לדעתי המילטון נהג לא פחות טוב מאלונסו

ובניגוד לספרדי לו יש קבוצה מבוססת עם מכונית מוכחת שצריך לשפר ולהתאים לתקנות של 2008

המכונית של רנו פשוט לא הראתה העונה שום יכולת שאין ב-RedBull או ב-Williams Toyota

ששתיהן קבוצות פרטיות ולא כמו רנו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...