Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WRC - ראלי בריטניה - נרדמתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, האירוע האחרון בעונה. לואב או גרונהולם, מתח היסטרי - ואיפה השרשור?

אז אני מתכבד, אולי שעתיים לפני הסיום:

לואב עולה כמוביל, 6 נקודות הפרש לטובתו, לאחר שחצי עונה הוא זינב בגרונהולם. כל מה שהוא צריך לעשות זה לסיים במקום חמישי או עם עד 6 נקודות פחות מהפיני. הוא נוסע רגוע ובטוח (בטח קשה לו עם זה מאוד) ונמצא כרגע במקום השלישי, אחרי גרונהולם (שגם הוא קצת נזהר - חייב את הנקודות) והירבונן שמוביל את הראלי.

הסיפור המעניין כרגע היה דווקא ביום הראשון - שני נהגי סטובארט פורד, לאטוולה וסולברג, סבלו מבעיית ראות. לסולברג התקלקל החימום והוא לא ראה כלום מהשמשה בגלל האדים, וללאטוולה הלכו המגבים והוא סבל מגורל דומה. לאטוולה איבד כ-10 דקות ומיד אחרי זה פצח בסדרת נצחונות בסטייג'ים - להראות לכולם מה הוא באמת יודע לעשות. מעניין אם הוא באמת יהיה הנהג הבא של פורד... (להזכירכם - הוא רק בן 23!)

אבל נעזוב את זה. עוד מעט הכרזה רשמית על האלוף!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאוד מקווה שבדרך נס כלשהי, לואב יסיים שישי, וגרונהולם ראשון.ומי שיגיד שהעסק סגור, ולואב הוא אלוף, כנראה שכח שפה, הכל יכול לקרות.נ.ב. יש סיכוי שלואב יאט את הקצב כדי שגרונהולם יקח אליפות?אם אני זוכר נכון קולין מקריי ז"ל עצר לפני קו הסיום כדי לאפשר למתחרה אחר לזכות (או שלא היה כדבר הזה)?

פורסם

למה שלואב יתן את האליפות ?

הוא זכאי לה לפחות כמו גרונהולם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יעצור? נו באמת.

הסטייג' האחרון מתקיים ברגעים אלו. אם לואב לא יעוץ מהשביל ברגע האחרון, האליפות סגורה. פעם רביעית גלידה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לואב כנראה יזכה וישווה את סדרת ההישגים של טומי מקינן

ההימור הבא לשנה הבאה.

מי נוהג עבור פורד?

מי נוהג עבור סוזוקי?

מי נוהג עבור קרונוס?

מי נוהג עבור סוברו?

מה דעתכם?

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

פורד - הירבונן צריך להפוך לשחקן ראשי, לטעמי. הוא היחיד עם הניסיון והיכולת לעמוד מול לואב (אם כי הוא צריך שיפור מסוים - במרבית המקרים הוא עדיין מסיים מאחורי האלוף). לאטוולה הוכיח בראלי הזה ובחלק מהקודמים שיש לו קצב מצוין, אבל אולי הוא עדיין צעיר מדי. בכל מקרה הוא מועמד טוב לנהוג עבור הקבוצה הראשית של פורד.

בסובארו הייתי מהמר שלא מספיק מרוצים מכריס אטקינסון. הוא מהיר מאוד אבל ממש לא עקבי. השאלה היא אם יהיה להם האומץ להחליף אותו במישהו אחר, או שהם מרגישים מחויבים להתמיד איתו עד שיצליח.

לסוזוקי יש מבחר גדול של נהגים אפשריים, ומעניין על מי היא תהמר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הימור שלי

דובל יתפוס כסא,גרדמייסטר תופס כסא,לטבלה? אולי ימתין עוד שנה,הירבונן עם כל הכבוד לא מגיע לרמה של לואב.

אבל הוא ינהג בפורד,

אל קסימי בגלל הכסף,תזכרו את השמות מיקלסון,ווילקס,

סיכום העונה בראלי עולמי מוצ"ש

שבוע טוב

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

צר לי חברים שלא הגבתי עד עכשיו, פשוט הייתי באילת על חשבון העבודה...:-D

מישל!!! איפה אתה לעזאזל?

מזל טוב ללואב על ניצחון רביעי מדהים, לדעתי בשנה הבאה הוא ישבור את כל השיאים באליפות חמישית.

גרונהולם לצערו לא עומד בלחץ כמו לואב ובגלל זה הוא לא סיים את שני המירוצים הקודמים, חבל.

איפה חוגגים את סיום אחת העונות המותחות והמעניינות שהיו בכל הזמנים?

מישהו ירים את הכפפה?

דובי, איך היה הטריאטלון? נתת לכולם בראש?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני חושב שיש סיכוי לא רע לראות את אחיו הצעיר של פטר, נוהג בקבוצת פורד.ישנו עוד נהג שיכול להתחרת בביצועיו של לואב, אך אני בספק אם יחליט לחזור לזירה, אבל אם יחליט לחזור, מרקו מרטין בהחלט יהיה יריב שקול ללואב.

פורסם

הלוואי שמרקו מרטין יחזור...אבל כנראה הטראומה גדולה עליו...

מישהו יודע מה מעשיו בימים אלו?

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

שמועות מספרות על דברים אחרים:

סולברג בספק ישאר בסובארו ויתכן מעבר לפורד.

דובאל הוא עוד מועמד לפורד אולי רק לאספלט.

הירובנן ישאר.

לאטבלה - עוד לא בקבוצה הרשמית.

גרונהלם יחזור לפינלנד ואולי לעוד מירוץ עפר מהיר אחד או שניים.

פורד חמה מאוד ובעיקר עשירה (גם תמיכה של אבו-דאבי וגם מכירות מצויינות של M-ספורט לפוקוס WRC לנהגים פרטיים)

סיטרואן תכניס C4 כנראה לקרונוס?

סובארו לא ממש בכיוון

סוזוקי הציעו חוזה לטוני גידמייסטר. נהג שני לא ברור

העיקר שיהיה מעניין :lol:

ועכשיו פגרה של חודשיים :-(

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

מעט היסטוריה של העונה החולפת

זלמן !!!!!!!!!!

אני מבין את התסכול שלך כשפעם אחר פעם מצפים למהפך וזה לא מגיע !

מה לא ברור ? יש לך או לאחרים ספק לגבי עליונותו של לאוב ?

מה הוא עוד צריך להוכיח כדי שתוכל להשלים עם המציאות הקשה ? אתה רוצה שיחליף את שמו לסולברג? או לחילופין את מוצאו לפיני ??

הלוואי שהיו מתחלפים במכוניות כדי לפתור לך את דילמה......

דובי

כמנהל הפורום הגיע זמן שתקרא אותו לסדר או לחילופין תוציא לו צהוב כהה !!!!!!!!!!!!!!!

זלמן ! קח את זה בקלות, בסך הכל נהג מבריק !

בידידות

מישל

---------------------------------------------------------------------------------------------

אני מבין ממה שנכתב במהלך הדיון המכובד שכבר הסיכומים (כמעט) נעשו והאליפות כבר הובטחה ובסך הכל ממתינים לתוצאות הרשמיות מהנהלת ה-WRC !!

אני מאמין ששום דבר לא נקבע, וכי הדרך לאליפות עוד רחוקה והצרפתי ( ההודעה נערכה על ידי - דובי )עדיין לא הרים ידיים והלחץ ,כעת עבר לגרונהולם ,והמאסטרו פנוי להצגת הכשרון שלו , ולתת פינאלה כמו שרק הוא יודע !!

אני יודע שזה קצת יומרני ותיכף רוני יציג תחזית שונה, אבל הכשרון והניסיון של לאוב, נותן לי תקווה שהוא הולך להתפוצץ על מסלול

ויתן הצגה שלא תשכח !

מישל

--------------------------------------------------------------------------------------------

זלמן

מה כל כך מעניין מה עשו , עושים ,יעשו סוברו ?

העיקר והחשוב והמעניין זה מה קרה ,קורה ויקרה עד סוף העונה !

האים המאסטרו יהיה או לא יהיה אלוף ????

מי זה פטר סולברג בכלל ?

כיום הוא נהג ברמה ב' !!

מה לעשות ?

ALLEZ SEBASTIEN "

michel

--------------------------------------------------------------------------------------------

לסלי !

מה שחשוב ששנינו יודעים מה טיבו של לאוב ביחס לאחרים, הרי הוא מעל לכולם בכמה דרגות ואם הוא לא יזכה באליפות

זה בגלל שדובי ניחס אותו, ברור !!!

בקשר לאליפות-נקווה שהנאחס יעבור לגרונהולם הפעם לשם איזון וכך לאוב יחזור למקומו הטבעי !!

אני מאמין שהוא מסוגל לזה ללא "עזרתו" של דובי !! :lol::lol::lol:

מישל

----------------------------------------------------------------------------------------

שבוע טוב

ובכן המאסטרו קרוב מתמיד לנצח בקורסיקה ונקווה לנס קטן ולנאחס של גרונהולם כך שסורדו יוכל לקפוץ למקום שני שיעזור

ללאוב לקראת ההובלה באליפות !

אני עדיין רוצה להאמין גם בלי עזרה של סורדו לאוב יקח את עצמו לידיים ויחולל המהפך המיוחל במירוצים שנותרו,על אף שהם לא ראלי אספלט!(אינשאללה)

מישל

----------------------------------------------------------------------------------------------

שבת שלום

הלחץ,הלחץ ועוד פעם הלחץ !!!

מ-3 המירוצים שנותרו !!!!!!!

אני בכל מקרה מהמר על ניצחון ללאוב ועוד אליפות מתוקה (כפי שהמרתי עוד מזמן ) לאחר שנה מטורפת !!

"ALLEZ SEBASTIEN"

לסלי - איפה חוגגים ??

מישל

נ.ב. שמעתם על אחד שקוראים לו זלמן (ממשפחת סולברג) ??????

מה כל הספקולציות האלה ????

את מי זה מעניין ???

הגדול מכולם בכל הזמנים !!!

!!!!!!!! " ALLEZ SEBASTIEN"

פורסם

ראלי GB היה לא רק הסיום אלא גם השיא של העונה מבחינתי.

כל הכבוד להירבונן הבחור תותח אמיתי, ביום הראשון של הסופשבוע הזה נשארתי המום מול המסך למראה הפער שהוא פתח.

האם יש לסוזוקי איזשהו סיכוי להיות תחרותיים בעונה הבאה ?

(מתי היא מתחילה ד"א ?)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

האם יש לסוזוקי איזשהו סיכוי להיות תחרותיים בעונה הבאה ?

(מתי היא מתחילה ד"א ?)

ב-25 לינואר . מונטה קרלו.

עיקרי מסיבת העיתונאים לאחר המירוץ :

Q:

Seb, congratulations on a record-equalling fourth consecutive world title. Do you think that this is the hardest Championship you have ever won? How nervous were you feeling today? Was this one of the toughest rallies you have done all season?

SL:

Yes for sure this is the hardest Championship. There were lots of big battles at the start of the season with Marcus and we had to take a lot of risks to go flat-out and try and take a win. I had really to be on my limit all the time. To win this Championship for me is a really great moment. For all my team, and for Guy (Frequelin) for whom it is his last season, I am really happy for that. It wasn’t a tough rally for me because I didn’t have to go on the limit. I immediately found a good rhythm and I didn’t have to take risks.

Q:

Mikko, congratulations. Was this a perfect rally for you? What was the key to your excellent pace in such tough conditions? How worried were you about the threat from behind?

MH:

Apart from the final stage it was a perfect rally, no big dramas. Friday was difficult in the fog and rain and luckily I didn’t throw it away in the last stage. When conditions are like they have been you can never be quite sure of anything. I know Marcus and Sébastien had their own fight for the Championship so they were not giving it 110 per cent flat-out all of the time, but Marcus kept a nice pressure yesterday so I needed to be flat-out all of the time to keep ahead of him

Q:

You will be Ford’s number one next year: do you think you can take the fight to Seb who is a four-time World Champion now?

MH:

I am definitely going to try and if I can just get the good feeling in the car then I think there is a chance. But of course it will be very difficult but I am definitely not going to give up. We will see!

.

pix-t.gifpix-t.gif

Q:

Marcus, congratulations on ending a fantastic career on the podium. What are your thoughts now that your long and very successful career is over? How much have you enjoyed this year?

MG:

It’s okay now, but maybe after two months it will be a different story so you will have to ask me again then. I am a little bit disappointed to not get the Championship but it was quite clear before the start that it would be difficult after Ireland. It is over, yes, but it is also nice that I don’t have to drive in the fog and the rain and the mud anymore! It has been a very good season for me. The last two rallies before weren’t good, but everything else has been perfect with no problems with the car.

Q:

How difficult was this rally for you Marcus – just waiting for something to happen to Sébastien? Did you think about trying to challenge Mikko for the win?

MG:

No not really. We started slowly and Mikko was going quite fast - very quickly it was clear there was nobody else between us so it was not a good idea to push for a win and make a mistake.

Q:

Seb, next year with no Marcus, do you think that you will have an easier time? Who do you think will be your next big rival?

SL:

Yes, but when you look at Mikko you can see he is going faster all the time. I am sure it won’t be as easy as people think and with new rivals like Sordo and Latvala, I am sure it will be a good fight.

Q:

Malcolm, how are Ford’s plans shaping up for 2008? Will it be a life without Marcus – and are you worried about it if so?

MW:

Well I am, yes, but I think as Seb said, there is a lot of young talent out there and Mikko has won three rallies this year. My brief to him before we started this rally was to finish in the position you plan to be in next season. It’s going to be a very interesting fight but all the rallies it’s been Marcus and Sébastien. But as he said, it won’t be easy.

galleria_wales2007r.jpg

07209035_elena.jpg

07209044_podium.jpg

• תוכן חדש...