Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר בקסנטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלתי קודם אבל זה לא ממש עזר כי אולי לא פירטתי, אז הנה:

לפעמים כשאני מניע את הרכב ופעם זה קרה בזמן נסיעה יש אורות מהבהבים ליד תיבת ההילוכים (s ומצב חורף למי שמתעניין) והתיבה פשוט לא מוכנה להעביר הילוכים אני מתחיל נסיעה ואני תקוע באותו הילוך שנה ואני לא מצליח להגדיל מהירות, בנוסף כאשר אני עומד ברמזור (בזמן שזה קורה) ואני עוזב ברקס הרכב לא מתחיל לזחול קדימה אלא נשאר במקום. עם אני מנתק את המחשב לכמה דקות ואז מחזיר הכל עובד כשורה.

שאלתי היא: מה זה והאם ניתן לתקן בזול.

בלי שום קשר רציתי לדעת האם ניתן להחילף את תיבת ההילוכים לגיר ידני, האם זה מסובך,לא חוקי או שדורש אישורים מיוחדים ויקרים או כאלה שסתם קשה להשגה.

תודה לכולם,

שבת שלום ונסיעה בטוחה

פורסם

שכחתי לציין שהקסנטיה שלי היא העלת תיבת הילוכים AL4, מודל 2000 ומנוע טורבו דיזל, הרכב עבר לפני מספר חודשים טיפול בו ביצעו החלפת שמן ובדיקה כללית.

• תוכן חדש...