Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנהיגה

leonchik1976
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, חברה! :lol:

בשעה טובה קניתי רכב. את הרשיון עשיתי מלפני 12 שנים, אך מאותו זמן נהגתי רק על אוטומט, והרכב שקניתי הוא ידני. לא זכור לי שאי פעם בשיעורי נהיגה נכבה לי האוטו, ופה, המון פעמים בתחילת הנסיעה הוא נכבה לי. אשמח אם מישהו יתאר מה תהליך הנכון של תחילת הניסה (לגבי קלאץ' והגז).

תודה לכולם מראש...

פורסם
הי, חברה! :lol:

בשעה טובה קניתי רכב. את הרשיון עשיתי מלפני 12 שנים, אך מאותו זמן נהגתי רק על אוטומט, והרכב שקניתי הוא ידני. לא זכור לי שאי פעם בשיעורי נהיגה נכבה לי האוטו, ופה, המון פעמים בתחילת הנסיעה הוא נכבה לי. אשמח אם מישהו יתאר מה תהליך הנכון של תחילת הניסה (לגבי קלאץ' והגז).

תודה לכולם מראש...

תקשיב חבר בלי לפגוע אבל אתה לא שפוי , לך למורה נהיגה שיעשה לך 3/4 שיעורי רענון, תראה איפה אתה עומד עם זה

זה סכנה בשבילך ובשביל מי שאתה מסיע \אין בושה בכך לך תרענן את עצמך

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

כמו שנאמר, לך למורה נהיגה ותעשה רענון.

אם קנית רכב עם מנוע בנזין אז תקפיד שאתה מגיע למורה שיש לו רכב עם מנוע בנזין.

קלאץ' בדיזל ובנזין שונה במעט, בבנזין הוא יותר רגיש.

פורסם

שלום לכולם!

אם אתה לא רוצה ללכת לשיעור רענון,

פשוט תן קצת יותר גז ואז תעזוב בעדינות את הקלאצ'.

לא יותר מידי גז, כדי שהטורים לא יעמדו על 3000 (:lol:) אלה ממש קצת כדי שהאוטו לא יתכבה.

אבל בכל זאת, מה שכתבתי פה לא מישתווה למה שמורה יסביר ויתן לך לנסות באוטו שלו.

לא יודע לגבי רגישות בבנזין, אבל אצלי הברלינגו (דיזל), דיי רגישה,

אי אפשר סתם לעזוב קלאצ' ולנסוע, (כמו שהיה מלמד המורה בגולף...).

בהצלחה!

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

חוקית למי שעבר טסט על אוטומט יש הגבלה ברשיון לנהוג אך ורק על אוטומט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
חוקית למי שעבר טסט על אוטומט יש הגבלה ברשיון לנהוג אך ורק על אוטומט

את הרשיון עשיתי מלפני 12 שנים, אך מאותו זמן נהגתי רק על אוטומט

כנראה שיש לו רישיון לידני,

רק שהרכבים שלו היו אוט'.

פורסם

אופס :p

אני קראתי לא נכון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא צריך שום שיעורי נהיגה, לאחר יום יומיים אתה תתרגל.

תחילת נסיעה - קלאץ' לחוץ, הילוך ראשון, העלה טורים לאיזור 1500-1700 סל"ד, שחרר בעדינות את הקלאצ' עד לנקודת חיבור (אתה תרגיש ירידה קטנה בטורים). תן עוד קצת גז, שחרר קלאץ' בעדינות עד הסוף.

פורסם
לא צריך שום שיעורי נהיגה, לאחר יום יומיים אתה תתרגל.

קלאץ' לחוץ, הילוך ראשון, העלה טורים לאיזור 1500-1700 סל"ד, שחרר בעדינות את הקלאצ' עד לנקודת חיבור (אתה תרגיש ירידה קטנה בטורים

תן עוד קצת גז, שחרר קלאץ' בעדינות עד הסוף תחילת נסיעה - ).

בוודאי , לא צריך. חבל על הכסף...

על מה מדובר סך הכל, מיומנות בתפעול הרכב, חיי אדם, בטיחות.

אז אתה מנסה ללמד אותו באינטרנט וכותב שטויות. אם הוא ישחרר קצת קלאטש' עד לנקודת החיבור הרכב יתחיל כבר לנוע ולא רק כשישחרר עד הסוף....

פורסם

כשציטטת את ההודעה שלי, התבלגן לך סדר המילים שם, תנסה לקרוא את ההודעה המקורית שוב, לא כתוב שם, שהרכב יתחיל לנסוע רק אחרי עזיבה מלאה של הקלאצ'.

שנית, לבן אדם 12 שנות ותק נהיגה, והוא למד לנהוג בזמנו על גיר ידני.

כשתלמיד חדש מתחיל לנהוג בפעם הראשונה בחייו על מכונית, בנוסף להעברת הילוכים יש המון דברים, שהוא צריך להתמודד איתם, כמו השתלבות בתנועה, תפעול ההגה, בדיקת מראות ועוד. בשביל זה אכן חייב מורה נהיגה.

כאן מדובר בבן אדם, שמיומן (אני מניח) בתפעול הרכב ובנהיגה, ורק צריך להתרגל להילוכים ידניים.

• תוכן חדש...