Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע האנשים מוחקים את מס' הרכב, כאשר הם מפרסמים אותו באתר ?.

davidmzr
שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עד היום אינני מבין מדוע מוחקים את מס' הרכב, כאשר מצלמים ומפרסמים אותו למכירה, ממה פוחדים ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם שוטר נכנס לאתר ואתה מתפאר במגוון השיפורים שיש לך באוטו, תוך שניה הוא מוצא את הכתובת שלך ומתחיל להתעלל בך בכל שיטה חוקית ולא חוקית רק כי הרכב שלך משופר.

ובעניין אלה שסתם מעלים תמונות בלי קשר למכירה, תאר לך שיש לי בתור אזרח גישה לנתונים כמו במשטרה, אני יכול למצא איפה אתה גר ולבוא לגנוב חלקים, להרוס לך את הרכב, או להטריד אותך עד שתמכור לי אתה אוטו שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר היו (כולל בפורום זה) מקרים של חדירה לפרטיות, הטרדה, והצקות, בקשר לניסיון לגרום לאנשים למכור את רכבם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם קורה שאתה מדבר לא יפה למישהו ובאחד המפגשים הוא ירצה לשרוט לך את האוטו.

כבר קרה לי שמישהו שרט לגמרי רנו 11 אחד כי הוא חדב שהוא שלי.

ובשביל רנו 11 זה לא סתם. פגיעה בצבע משמעותה טוטאל לוס, כנ"ל כשנגמר לך הדלק או כשצריך להחליף ווישרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיחה היא שהרנו 11 הוא כל כך זול וכל כך זבל שמיכל דלק עולה יותר מהאוטו עצמו.

ואין לי מושג למה רצו לשרוט לי את האוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צחוק צחוק.... הייתה לחבר שלי רנו 11. אוטמוטית! עם מזגן! וחלונות חשמל! ביעס אותי כשאמר שהוא מכר ב-1500 שקל...

אגב, לגבי המס' שלי בוולקן, הוא די יפה (חוץ מהסיומת 04 שהורסת את הרצף!) ככה שאני מעלה תמונות עם המספר. גם ככה יחשבו שערכתי בפוטושופ :) חוץ מזה שאין מה לגנוב והיא חוקית לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המקרים שתיארתם מתקשרים למשטרה. בין אם זה להתעלק עליך בצורה חוקית בגלל שיפורים ועד לחשיפה של מידע אישי על מנת לגנוב חלקים או סתם לשרוט את האוטו.

טוב שהמשטרה שלנו גרמה לנו לבנות אמון בהם :-)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צחוק צחוק.... הייתה לחבר שלי רנו 11. אוטמוטית! עם מזגן! וחלונות חשמל! ביעס אותי כשאמר שהוא מכר ב-1500 שקל...

אגב, לגבי המס' שלי בוולקן, הוא די יפה (חוץ מהסיומת 04 שהורסת את הרצף!) ככה שאני מעלה תמונות עם המספר. גם ככה יחשבו שערכתי בפוטושופ :) חוץ מזה שאין מה לגנוב והיא חוקית לגמרי.

שלי גם הייתה עם כל זה, רק שהאוויר של המזגן היה יוצא רק מלמטה כי למעלה נאלצתי לאטום את זה איזה יום אחד שנסעתי בחורף והיד שלי הייתה כחולה מהקור (המזגן והמאוורר היו כבויים אבל בכל מקרה נכנס אוויר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובשביל רנו 11 זה לא סתם. פגיעה בצבע משמעותה טוטאל לוס, כנ"ל כשנגמר לך הדלק או כשצריך להחליף ווישרים.
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

קרעת אותי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדבקות? איך מדבקות יכולות לעזור נגד שיפשופים ?

אני לא אוכל כל הזמן סנדוויצ'ים, נראה לך שיש לי כוח להכין כל פעם אחד ?

האמת שלאחרונה החלונות לא סגורים,בעקבות מזג האוויר :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאמינו לי שזה צעד חכם לטשטש את המספר.

פעם איזה פסיכי עם גישה למאגר הלקוחות של צ'מפיון מוטורס הצליח להגיע אליי.

היום המצב קצת שונה,נראה אתכם מאתרים גולף כסופה שדומה לעוד מאות אחרות :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...