Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שמן גיר מתאים לפיג'ו 206 1.4 אוטומאטית ?

ואיזו כמות אני צריך ?

האם יש הליך מיוחד להחלפת השמן ?

אני יודע שפיג'ו קמצנים ולכן אין מדיד, פשוט ממלאים עד שנשפך מהפקק התחתון ?

ואני גם יודע שע"פ היצרן לא צריך להחליף.

אני יודע עוד המון דברים אבל זה לא עוזר לרכב לנסוע כמו שצריך ולפני שמשפצים את הגיר לא יזיק לנסות לבדוק אולי הבעיה בשמן שסרח.

תודה מראש.

נ.ב

ביצעתי חיפוש, היו הרבה שאלות בנושא אבל תמיד תגובות בסגנון "אל תעשה לבד - לך למוסך". תגובות כאלה לא עוזרות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שמן גיר סינטתי, בהחלפה מלאה 6 ליטר, כדאי להחליף במוסך כי אין לך מקום להיפטר מהשמן המשומש בבית (הפח ברחוב זו לא תשובה).

מדידת גובה שמן כאשר המנוע מונע, הגיר חמים (כ 60 צלזיוס), משולב ל P. פותחים את הבורג הקטן, שנמצא בתוך הבורג הגדול בתחתית הגיר. נותנים לשמן לרדת עד שהזרם נהיה חלש עד אפסי וסגרים את הבורג.

לריקון השמן פותחים את הבורג הגדול.

תמיד, אבל תמיד אם אתה מרים את הרכב ונשכב תחתיו, תאבטח את הרכב עם בוקים\בלוקים וכו'. מה ש "נראה שזה יחזיק" - לא יחזיק. אם יש לך ספק - אין ספק! יש ספק - אל תעשה לבד אלא במוסך!

בהצלחה

• תוכן חדש...