Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל להיות נהג שירות צריך להיות לפחות בן 19 (לא נהג חדש) אבל יש מקומות שדורשים גם 24+ (לא נהג צעיר).

תגש למגרשי השכרה- אלדן, AVIS, A.V., ניו קופל וכו' ותשאל.

בכל אופן ממה שראיתי ושמעתי יש להם תנאים לא רעים בכלל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
בשביל להיות נהג שירות צריך להיות לפחות בן 19 (לא נהג חדש) אבל יש מקומות שדורשים גם 24+ (לא נהג צעיר).

תגש למגרשי השכרה- אלדן, AVIS, A.V., ניו קופל וכו' ותשאל.

בכל אופן ממה שראיתי ושמעתי יש להם תנאים לא רעים בכלל.

מעניין מאיפה שמעת,

טוב בכל מקרה נחזור לעניינו,

אני עבדתי בחברת רכב מאוד גדולה שהזכרת , המשכורת חרא, התנאים חרא , מתייחסים אליך כמו פועל תאילנדי,

בכל מקרה אני עבדתי שם תקופה ארוכה, כי אחרי 4 חודשים שהייתי נהג קידמו אותי בחברה למשרה מאוד טובה אז נשארתי,

בכל מקרה מחתימים כל נהג שמעוניין לעבוד למינימום שנה , מן הסתם זה לא חוקי והם לא יכולים לעשות לך כלום אם תפסיק אחרי כמה חודשים,

תשלח קורות חיים לחברות ליסינג האלה בתקווה שיענו לך.

בהצלחה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אפשר לשאול בבקשה לאיזו משרה קידמו אותך לאחר 4 חודשים?

והאם בתור נהג איפשרו לך מידי פעם לקחת רכב של החברה הביתה ולהחזירו יום למחרת? אני זוכר שפעם קראתי באחר הפורמים שיש חברות ש"מצ'פרות" את הנהגים בדרך זו.

פורסם
אפשר לשאול בבקשה לאיזו משרה קידמו אותך לאחר 4 חודשים?

והאם בתור נהג איפשרו לך מידי פעם לקחת רכב של החברה הביתה ולהחזירו יום למחרת? אני זוכר שפעם קראתי באחר הפורמים שיש חברות ש"מצ'פרות" את הנהגים בדרך זו.

נציג ליסינג בחרת הייטק מאוד גדולה (שאני לא רוצה לנקוב את שמה)

והייתי לקוח רכבים של החברה בלי ידיעת החברת ליסינג, אבל באישור של הקצין רכב של החברת הייטק

הוא אהב אותי מאוד, ואנחנו עד היום בקשר .

בתפידי בתור נציג ליסינג, הייתי יושב בחברת הייטק ואחראי על הרכבים שלה שם. לא קשור לחברת ליסינג,

רק מקבל ממנה משכורת ולפעמים מבקר בסניף ההשכרה הקרוב...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לדוג' להיות נהג שירות או משהו... מדובר על ע. זמנית!

תודה.

באופן זמני רק לזמן השביתה קשה לי להאמין, זה לא שווה את זה לקחת אותך.

כמה פעמים אתה עובד בשבוע? אם תוכל לתת מעצמך לפחות 4 משמרות בשבוע, דבר איתי אני אוכל לעזור לך.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...