Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מנהלים חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SUBARU B4 OUTBACK

נכון להיום הוזילו את הדגם הזה ב-13.000 ש''ח ל-151.000 ש''ח כדי שיתחרה במונדיאו החדשה.

לפי דעתי, זו ההזדמנות לקפוץ על בי4 סטיישן!!

יש לי חבר עם אאוטבק 2004

אוטו מצוין, נוחות נהיגה מעולה, בטוח ומאובזר.

אבל יש בעייה אחת,

האוטו הוא מאוד צפוף, לא מרווח בכלל

מאחורה הוא מתאים רק לילדים, אנשים מעל 1.80 ס''מ נכנסים ומרגישים צפיפות בלתי נסבלת.

שלומי.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי חבר עם אאוטבק 2004

אוטו מצוין, נוחות נהיגה מעולה, בטוח ומאובזר.

אבל יש בעייה אחת,

האוטו הוא מאוד צפוף, לא מרווח בכלל

מאחורה הוא מתאים רק לילדים, אנשים מעל 1.80 ס''מ נכנסים ומרגישים צפיפות בלתי נסבלת.

אני לא יודי על מה אתה מדבר, לאחרונה נסעתי על B4 מודל 2007 ידנית 165 כ''ס. חייה שלא יאמן, והסלון בסדר גמורר.

63029960.jpg

t_ruchka_338.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתה נהגת על האוטו או נסעת?

ואני לא אומר שיש בעיה עם הסלון

אני אומר שמאחורה ממש צפוף

הגובה שלי ה 1.82 וממש צפוף לי מאחורה.

אני מדבר על נסיעה לא על נהיגה

מבחינת נהיגה אין מה להגיד

האוטו מתנהג יופי, נוחות נסיעה טובה מאוד ומקדימה היא מאוד מרווחת.

שלומי.

פורסם

אכן תיקון משמעותי :wink:.לדעתי המחירים אמורים לרדת עוד בראשון לינואר עקב הורדת המס.

לפותח התרד גם אני הייתי שוקל את המליבו.כמובן שקודם כל עורכים נסיעת מבחן.

פורסם

קדילק, תודה על התיקון. כמובן שמדובר על B4 SW, לא אאוטבק.

אתה נהגת על האוטו או נסעת?

גם וגם, וגם מאחור.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

4. יופי, אז חידשתי לך. המאליבו שלי עם מנוע 3.5 ליטר, 217 כ"ס צורכת כמו מכונית עם 2000 סמ"ק בערך. כ 13.5-14.0 קמ' לליטר בנסיעה רגועה ושיוט על 90-100 קמ"ש (1500 סל"ד!).בעיר בנסיעה לא אידיאלית היא צורכת 7-8 קמ' לליטר.

מחזק את הטענה, לאחר בדיקות שביצעתי מאליבו 2007 צורכת בממוצע 11 ק"מ לליטר.

בנסיעה חזקה מאוד הרכב צורך עד כ- 5-7 לליטר ובנסיעה רגועה בסל"ד קבועה בדרך בין עירונית הצריכה עומדת על כ- 14 ק"מ לליטר.

עידן.

פורסם
מחזק את הטענה, לאחר בדיקות שביצעתי מאליבו 2007 צורכת בממוצע 11 ק"מ לליטר.

בנסיעה חזקה מאוד הרכב צורך עד כ- 5-7 לליטר ובנסיעה רגועה בסל"ד קבועה בדרך בין עירונית הצריכה עומדת על כ- 14 ק"מ לליטר.

עידן.

אתה מדבר על המאליבו החדשה או היוצאת?

שלומי.

פורסם
כ

4. יופי, אז חידשתי לך. המאליבו שלי עם מנוע 3.5 ליטר, 217 כ"ס צורכת כמו מכונית עם 2000 סמ"ק בערך. כ 13.5-14.0 קמ' לליטר בנסיעה רגועה ושיוט על 90-100 קמ"ש (1500 סל"ד!).בעיר בנסיעה לא אידיאלית היא צורכת 7-8 קמ' לליטר.

כבעלים של אחת מודל 2005 אני ממליץ לך לבדוק ל"א בגלגלים כי צריכת הדלק שלך גבוהה. שלנו בנסיעה שרובה עירונית עומדת על צריכה ממוצעת של כ 11 ק"מ לליטר (הנסיעות העירוניות נעשות ע"י אבא שלי והנסיעות הבין עירוניות הן בעיקר בזמני הפקקים).

שכחת להוסיף למשוואת העלויות שמאזנות את ירידת הערך את עלות הביטוח המגוחכת (2390 ש"ח למקיף עבור רכב חברה. חודש לפני 3 שבועות).

מה שכן, המאליבו לא מתאימה לכל אחד וחובבי נהיגה לא יאהבו אותה. יש לה המון כוח אבל הגה לא מתקשר ולטעמי היא גם רכה מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כבעלים של אחת מודל 2005 אני ממליץ לך לבדוק ל"א בגלגלים כי צריכת הדלק שלך גבוהה. שלנו בנסיעה שרובה עירונית עומדת על צריכה ממוצעת של כ 11 ק"מ לליטר (הנסיעות העירוניות נעשות ע"י אבא שלי והנסיעות הבין עירוניות הן בעיקר בזמני הפקקים).

שכחת להוסיף למשוואת העלויות שמאזנות את ירידת הערך את עלות הביטוח המגוחכת (2390 ש"ח למקיף עבור רכב חברה. חודש לפני 3 שבועות).

מה שכן, המאליבו לא מתאימה לכל אחד וחובבי נהיגה לא יאהבו אותה. יש לה המון כוח אבל הגה לא מתקשר ולטעמי היא גם רכה מידי.

לחץ האוויר בסיידר. כך או כך תיצרוכת הדלק אכן מפתיעה מאוד. כל מי ששאל אותי נותר פעוּר פה.

עלות הביטוח המקיף אצלי היא 3500 ש"ח(שזה כמחצית מהעלות של ביטוח מקיף אצל המתחרות) ולכן גם אם ישנה ירידת ערך קצת יותר גדולה, עדיין החיסכון בביטוח מאזן מאוד את התמונה.

אני מסכים עם שי לגבי ההגה הלא מי יודע מתקשר, דבר שלא יענג נהגים ספורטיביים וכו'. אני כנהג לא ספורטיבי נהנה מאוד מההגה הקליל. מה שכן.....המאליבו יוצאת כמו טיל מכל רמזור. עוצמה שלא ניתן לפספס.

לגבי המאליבו החדשה 2008 הסיפור הכללי שונה. אם לשפוט מהמידע המגיע ממבחנים שנעשו בארץ ובחו"ל מדובר על מכונית מצויינת בכל הפרמטרים גם יחד:

1. מעיתון "ידיעות אחרונות"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3466737,00.html

או:

2.מירחון "אוטו"

או:

3.מהמגזין הנחשב "Car & Driver"

http://www.caranddriver.com/autoshows/12210/2008-chevrolet-malibu.html

ועוד ועוד.....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני גם קיבלתי בהתחלה הצעת מחיר דומה לשלך. ב B2BIT ראיתי שהביטוח צריך להיות יותר זול אז פניתי למי שמבטח לי את המשאית (סוכנות שבעת אלונים) ומהם קיבלתי את המחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני גם קיבלתי בהתחלה הצעת מחיר דומה לשלך. ב B2BIT ראיתי שהביטוח צריך להיות יותר זול אז פניתי למי שמבטח לי את המשאית (סוכנות שבעת אלונים) ומהם קיבלתי את המחיר.

במרץ אני צריך לחדש את הביטוח. אני חושב שאכן ראוי שאעשה בדיקה יותר מקיפה הפעם.....

פורסם

לDANNY66 האקדמאי/חוקר שלום רב!

יצא לי היום לנסוע בשברולט מאליבו (3.6 ,דגם בסיסי, מודל 2008 עם 6300 ק"מ) מאזור התעשיה פולג עד לירושלים.

איפסתי את המחשב תצרוכת דלק ואכן בסוף המסלול (102 ק"מ) הראה לי תצרוכת של 16.2L/100 !(בצג של הרדיו)

לא התפרעתי עם הרכב ובממוצע ,הרכב הסתובב לו בסביבות ה 2200 טור. אולי פעם או פעמיים האצתי את הרכב לצורך עקיפה.

אז זה מחזק את טענתי אליך, כי פשוט לא הגיוני שמנוע כה גדול ולא חדשני יעשה"ליטר ל-14" זה אולי בתנאי שמישהו דוחף לך את הרכב :-).לי יש רכב שני בבית מדגם פולו 1.4 16V , שהוא נקרא מאוד חסכוני, בתנאים ההכי פחות מאומצים הרכב עושה, ליטר ל15.

חשוב לציין שבחזור (ירושלים - איזור התעשיה פולג) המחשב רשם 14.6 ל100 ק"מ.כנראה בגלל הירידות.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
לDANNY66 האקדמאי/חוקר שלום רב!

יצא לי היום לנסוע בשברולט מאליבו (3.6 ,דגם בסיסי, מודל 2008 עם 6300 ק"מ) מאזור התעשיה פולג עד לירושלים.

איפסתי את המחשב תצרוכת דלק ואכן בסוף המסלול (102 ק"מ) הראה לי תצרוכת של 16.2L/100 !(בצג של הרדיו)

לא התפרעתי עם הרכב ובממוצע ,הרכב הסתובב לו בסביבות ה 2200 טור. אולי פעם או פעמיים האצתי את הרכב לצורך עקיפה.

אז זה מחזק את טענתי אליך, כי פשוט לא הגיוני שמנוע כה גדול ולא חדשני יעשה"ליטר ל-14" זה אולי בתנאי שמישהו דוחף לך את הרכב :-).לי יש רכב שני בבית מדגם פולו 1.4 16V , שהוא נקרא מאוד חסכוני, בתנאים ההכי פחות מאומצים הרכב עושה, ליטר ל15.

חשוב לציין שבחזור (ירושלים - איזור התעשיה פולג) המחשב רשם 14.6 ל100 ק"מ.כנראה בגלל הירידות.

1. מדהים. נסעת במאליבו החדשה 2008 בעוד שהיא לא הגיעה עדיין לאולמות התצוגה ולא נמכר ממנה ולו פריט אחד ?!!!!. אני יודע זאת במפורש משום שאני בקשר עם היבואנית UMI ונכון לרגע זה לא התחילה המכירה(ואני מחכה כדי להזדכות בטרייד אין על שלי ולרכוש את החדשה).

2. א. גם כשתגיע המאליבו החדשה עם מנוע ה 3.6(252 כ"ס) תצרוכת הדלק תהיה גבוהה יותר במעט מזאת שבדגם היוצא. המידע שנתתי מוקדם יותר בפורום נכון לדגם שנמכר בשנים 2005-2007.

ב. יתכן שהדגם שייובא יהיה עם מנוע 3.5 ליטר/217 כ"ס כמו זאת שנמכרה עד כה בשנתון של 2007.

3. א. אם טעית והתכוונת למאליבו הנוכחית אזי היא בעלת מנוע של 3.5 ליטר ולא כפי שכתבת.

ב. לא ממש עיינת בכל התגובות. אם תעיין בכל התגובות תמצא עוד בעלי מאליבו שמספקים אותם נתוני צריכת דלק כמו שלי ואחד שמצליח להגיע אף לתצרוכת טובה משלי. כולנו הוזים?

ג. ועוד הערה: אם נסעת על 2200 סל"ד סימן שלא נסעת במהירות חוקית או אידיאלית. כתבתי שבמהירות של 90 קמ"ש הסל"ד על 1500 וזה אומר שנסעת(ואני יודע את הטווחים) על מהירות גבוהה מ 120 קמ"ש (כנראה 130 קמ"ש לפחות)וזאת נסיעה שבה בכל מקרה תצרוכת הדלק גבוהה יותר....

• תוכן חדש...