Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חבריי!

לאחרונה אימי מעוניינת להתקדם ולמכור את הסיוויק שלנו מודל 2002 לאחת מן המכוניות הנ"ל.

אני אתחיל בזה שיש לנו את הרכב הנל קרוב ל3 שנים ואין לי מילה אחת לא טובה להגיד. בחיי! אוטו אמין 100%!!! (טפו טפו טפו!)

עכשיו לאחר שהגעתי לשתי האופציות: מאזדה 3 וסיוויק כאשר שניהם ממודל 2005/6. אני נמצא בהתלבטות האם להישאר עם סיוויק או לגוון עם מאזדה 3?!

הגיוון בא גם מתוצאה של רכב יחסית יקר לטעמי (הסיוויק) וגם מרווח טיפולים של 10K, שאין ספק שזה בריא ונוח לרכב אך לא לכיס.

מה שגורם לי לחשוב יותר בכיוון של המאזדה, טיפולים כל 15K אך עם מושב אחורי צפוף ותא מטען לא לגיטימי.

להבדלים בין המנועים אני מודע, וכמו כן לאיכות החומרים שהסיוויק יוצרה בשנים אלו בטורקיה.

למרות כל אלה, אני לא יודע במה להחליט בדיוק!

מה עושים?!

מישהו יכול לתת לי כאן כיוון בנושא?!

אודה לעוזרים!!!

Polo 2012

פורסם

חשבת על טויוטה קורולה מאותן השנים?

לדעתי היא עדיפה על שתי האופציות שהשארת לעצמך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חשבת על טויוטה קורולה מאותן השנים?

לדעתי היא עדיפה על שתי האופציות שהשארת לעצמך.

+1

מצטרף להמלצה, קורולה מאותן שנים, תיהיה מעט יקרה יותר אך אופציה עדיפה בהרבה.

פרט לכך, סביר להניח שההפרש ברכישה יתקזז בביטוח הזול יותר שתשלם עבור קורולה, לעומת המזדה והונדה, היקרות להחריד בביטוח!

אם נפח תא המטען בליטרים אינו משמעותי עבורך, ממליץ בחום על גרסת ה- RUNX שנראית הרבה יותר טוב (לא אוביקטיבי מצידי) :-).

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לא נמשך לקורולה נוסיף על כך שהאוטו עצמו מיושן ומתאים לאנשים מבוגרים, זו דעתי. אין לו אופי ספורטיבי במרכב שלו.

Polo 2012

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הקורולה בשנים הללו.

רכב אמין מאוד ונוח מאוד.

אבל אם בכל זאת תירצה להישאר ולבחור בין השתיים תלך על הסיויק

המאזדה והסיויק הן פחות או יותר באותה הרמה ובאותן הביצועים וכפי שאתה מרוצה מהרכב עכשיו, תהיה מרוצה גם מהסיויק הבאה.

אבל ירידת הערך של ה-3 גדולה מהסיויק.

לכן אני הייתי ממשיך עם הסיויק

שלומי.

• תוכן חדש...