Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FOCAL K2P ב-1600 ש"ח, הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קיבלתי את ההצעה הנ"ל.

ראיתי שהמחירים מסתובבים סביב 3K ש"ח.

האם המחיר הזה לא זול בצורה מחשידה? ובמיוחד כששמענו שיש זיופים רבים בשטח?

אני מעדיף ללכת על HERTZ HI-ENERGY רק בגלל שאני רגוע יותר לגבי הזיופים.

מה דעתכם?

פורסם

קרוב לוודאי שזהו הזיוף

הייתי ממליץ לך להתקשר לימ"ר יבואנית פוקל בארץ ולשאול אותה על חנויות שעובדות איתה ישירות .

הציעו לי לקנות כמה יחידות במחיר מגוכך - כמובן שסירבתי :)

פורסם

אני הייתי קונה ומחתים את החנות על מקוריות המוצר.

אם זה מקורי- אין להם בעייה להוכיח מקוריות .

כמו כן- הייתי שולח מייל לחברה כדי לוודא שהרמקול לא מזוייף,

מה הקשר למחיר זול?

אולי זה המחיר האמיתי ולא המחירים שקורעים אותנו כל השנה?

נ.ב.

מי הציע לך את הרמקול בכזה מחיר?

.

ZZR

פורסם

תבקש מהבנאדם שמוכר את הפוקאל מספר סידורי..

תיצור קשר עם היבואן קוראים לו רוני,תן לו את מספר הסידורי הוא יבדוק ויגיד לך אם זה מזויף או לא.

שווה לנסות 1600 שקל.

מקס :)

פורסם

נראה הגיוני מאוד תסתכל באתר הזה מוכרים את אותו הסט ולא את הKF במחיר של 1900 שקל

http://www.nokout.co.il/pl_product~165K2POWER~2~3.htm

רק תעשה בדיקה שזהו באמת סט של פוקל ולא סט made in aza

בהצלחה

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

פשוט טוחנים אותנו עם מחירים מגוכחים .

אני אישית מכיר חנויות ( שכמובן לא מופיעות בדפי זהב ... ולא בזאפ ) שמוכרים מורל פולס חדש ב 400 ש"ח

דוטק ב 700 ש"ח . ומונובלוק של אלפיין שמוציא 400 RMS בפחות מ 2000 ש"ח , ולא זה לא זיופים .

פשוט אנשים פה רגילים לקנות סט קומפוננט ב 4000 ש"ח שמכירו בחו"ל הוא 100 דולר , מעניין לאיזה כיס הכסף הזה זורם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס - למה לקשקש ?

לדעתי אם החנות הזו באמת קיימת אז היא עושה הרבה מאד כסף בהלבנת כספים

כי לא יתכן שהם ימכרו מוצר במחיר שעולה לחנות עצמה ואף זול יותר .

פולס ב400 ש"ח נו באמת .

פורסם

אני לא בטוח איך זה במזוייף. אבל אם חדש ו מקורי, מגיע לך כרטיס שעליו רשום דגם ומספר סידורי של המוצר. גם על המגנט בפנל נרוסטה שלו יש לך מספר סידורי בחריטה.

פוקל KF עולה סביב ה 2000 ש"ח אולי 1800. 1600 זה זול. אם זה K2P UPGRATED אז המחיר הוא זול עד מחשיד. תזהר.

פורסם

תודה על התגובות.

זו בדיוק הסיבה שאני מעדיף ללכת על ההרץ - היות ואנחנו יודעים בוודאות שיש זיופים של פוקאל בארץ, אני מנחש שהמחיר הנמוך בצורה מחשידה מרמז על זיוף.

להחתים את החנות - לא יעזור לי בכלום. אם קניתי מוצר מזויף, הדבר האחרון שבא לי זה לרדוף אחרי חנות ולתבוע אותה על סכום נמוך יחסית. רק ההתרוצצויות והפסד ימי עבודה יעלה לי יותר ממחירו של קומפוננט חדש.

ההרץ נשמעו לי מצוין, והיות והסיכון לזיוף נמוך יותר - אני אבחר בהם.

תודה לכולכם.

פורסם
פשוט טוחנים אותנו עם מחירים מגוכחים .

אני אישית מכיר חנויות ( שכמובן לא מופיעות בדפי זהב ... ולא בזאפ ) שמוכרים מורל פולס חדש ב 400 ש"ח

דוטק ב 700 ש"ח . ומונובלוק של אלפיין שמוציא 400 RMS בפחות מ 2000 ש"ח , ולא זה לא זיופים .

פשוט אנשים פה רגילים לקנות סט קומפוננט ב 4000 ש"ח שמכירו בחו"ל הוא 100 דולר , מעניין לאיזה כיס הכסף הזה זורם .

למה אתה סתם כותב שטויות בלי שום בסיס מאחוריהם?

הפולס והדוטק עולים לחנות יותר ממה שרשמת וזה עוד לפני מע"מ.

אלא אם הוא לוקח 1000 ש"ח להתקנת HU ו1500 ש"ח על התקנת סט קדמי, אז הוא יכול להרשות לעצמו למכור המחירים הללו.

או שהוא מוכר ציוד גנוב.

עכשיו תחליט מה מה2 מתאים לך יותר.

under construction..

פורסם
למה אתה סתם כותב שטויות בלי שום בסיס מאחוריהם?

הפולס והדוטק עולים לחנות יותר ממה שרשמת וזה עוד לפני מע"מ.

אלא אם הוא לוקח 1000 ש"ח להתקנת HU ו1500 ש"ח על התקנת סט קדמי, אז הוא יכול להרשות לעצמו למכור המחירים הללו.

או שהוא מוכר ציוד גנוב.

עכשיו תחליט מה מה2 מתאים לך יותר.

לא שטויות ולא נעליים, באסם מערכות בנצרת מוכר פולס ב400 ונותן אחריות מלאה.

לגבי הדוטק באמת שלא ראיתי ב700 בשום מקום. וגם בטח זה הMKII.

:-) just smile
פורסם

רק בשביל הידיעה הכללית הפולס כבר לא מיוצר מסוף 2006, ומינואר 2007 כבר לא היה יותר פולס למכירה במורל.

אולי באסם מערכות בנצרת עשה החלפה עם מישהו, או שאולי קיבל סטים במתנה עקב איזה רכישה גדולה, או משהו אחר.

במחיר הזה הוא לא יכול למכור אלא אם הוא אוהב להפסיד כסף, או למכור במחירי עלות.

לא ייתכן שכל המדינה מכרה את הפולס ב600 ש"ח והרוויחה עליו פרוטות ופתאום מגיע "באסם הגדול" ומוכר ב200 ש"ח(30אחוז) פחות מכל חנות אחרת בארץ.

זה לא מדליק לך נורה אדומה?

under construction..

פורסם

מה זה משנה אני לא מבין , איך למה כמה , כמו שלא שואלים אנשים כמה הם מרווחים או מאיפה יש להם כל כך הרבה כסף .... העובדות הוא שיש ב 400 ש"ח חדש ( וכן , בנצרת ) עם אחריות .

ודוטק , טוב לגבי הדוטק אולי זאת הזדמנות במיוחד לבן דוד שלי שהוא בערך מכיר את בעל העסק , אבל ב 700 שח כן , אולי גג חדש הוא מוכר ב 850 לכל אחד אחר , אבל המורל פולס ב 400 ש"ח לכל אחד , ואלה עובדות וחבל שאתם סתם מתווכחים .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...