Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערת מינהל המערכת:

אנא קרא את כללי הפורום, כך תגלה ששימוש בנקודות האלה:... מיותר, ואסור.

הנושא על כן ננעל.

אתה מוזמן לפתוח תרד' חדש, על פי כללי "נוהל כתיבת כותרת" (זו שלך תקינה) ועל פי כללי הפורום.

בברכה

ההנהלה

שלום לכולם,

יצאתי לבלות היום בערב..

ויצא לי לתדלק בתחנת פז שנמצאת באזור התעשייה כפר סבא.

אני מדבר על התחנה שנמצאת מול מגה ולא ליד האצטדיון...

בדר"כ אני מתדלק בפז "מוזס" שנמצאת בכניסה לאלפי מנשה.. ששם ההנחה לליטר סולר היא 185 אג'.

בתחנה של כפר סבא - מול מגה ההנחה היא 200 אג' לליטר סולר.

קצת פקפקתי בתדלוק שלי .. זאת פעם ראשונה שאני מתדלק שם ורציתי לדעת איך ההנחה? 200 אג' ? זה סביר היום? גבוה? אולי אני סתם משלם בתחנה הקבועה שלי... או שמה הדלק בתחנה בכפ"ס לא "איי איי איי" .. יש סיבה לדאגה?

מישהו מכיר את התחנה?

בנוסף לזאת, שמעתי על כרטיס תדלוק של חברת דור אלון, מישהו יכול לתת לי פרטים? כמה הנחה היא נותנת לי? שעשיתי חיפוש בפורום מצאתי שיש אפשרות לקנות X ליטרים במחיר הקיים, האם זה נכון?

תודה.

פורסם

הנחה של 2 ש"ח היא הנחה טובה למדי, למרות זאת יש בצפון הארץ הנחות יותר גדולות כגון 2.20 ואני אפילו מכיר תחנה שמוכרת בהנחה של 2.70 (!!). אין לך מה לדאוג מההנחות אלא רק מהמחיר שעולה.

ולמנהלים - אמנם הערתם את הערותיכם אבל שכחתם לנעול...

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...