Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , רציתי לשאול אם אתם יודעים איפה קונים את הגריל עם הרשת בצבע כסף שהוא מודבק על חצאיות (בחורים שלהם) ועל טמבונים וכו' , יש אצלי מקדימה אחד שחור והייתי רוצה להחליף אותו לניקל הנ'ל (מחיר והיכן קונים יעזור) . . .

ועוד שאלה למי שיודע , האם הפסי קישוט (הפנימיים) שראיתי לאחרונה על לנסר הצורה הראשונה , ואפילו על מרצדס חדשות ועוד שלל מכוניות ישנות וחדשות בעלות פסי ניקל פנימיים , האם הם אוניברסלים כלומר יתאימו גם לפגי'ו 106 XSI שלי ?

תודה .

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, לא ניתן לרכוש בשום מקום גריל כזה מוכן!

קונים רשת כסופה כזאת, מפרקים את החקל המקורי, חותכים את מה שלא רצוי ומתיכים בעזרת מלחם את הרשת, בצורה המתאימה, לחלק המקורי.

אני לא הייתי מזיק במכוון לחלקי הרכב שלי... :?

פורסם

קודם כל תודה , ולא אמרתי שיהיה מוכן ובאותו מידה וכו' , פשוט שמתי לב שלהרבה מכוניות אפילו בחו'ל אם תחפשו מכוניות משפורות בגוגל הוא ימצא את אותו גריל לכולם (אלו עם הגריל כסוף) וגם בארץ יש אותו , אז כנראה שיש דרך נפוצה להשיג אותו אם מישהו יוכל לשתף במידע כלשהו זה יהיה נחמד .

ואגב חיפשתי באוטו דיפו ולא מצאתי , תודה בכל זאת :)

פורסם

כנס לדפי זהב, חפש שם רשתות. תתקשר לכמה חנויות מהתוצאות שאל לגבי הרשת שאתה מחפש רצוי להגיע לחנות וליראות מהמבחר רשתות אני בטוח שתמצא משהו שיתאים לך.

פורסם
כנס לדפי זהב, חפש שם רשתות. תתקשר לכמה חנויות מהתוצאות שאל לגבי הרשת שאתה מחפש רצוי להגיע לחנות וליראות מהמבחר רשתות אני בטוח שתמצא משהו שיתאים לך.

ממש לא. רוב הרשתות הנ"ל מחלידות ולא מתאימות. רובן גם מאבדות צבע.

סע לכל חנות לאביזרי רכב, בדר"כ יש להן את הרשת.

גם בכל חנות לשיפורי רכב יש את הרשת הזאת.

בכל מקרה גם מי שאמר שמלחימים טועה. בשביל מה להלחים? למה סתם לעשות סיכוי לנזקים?

עדיף להדביק עם דבק סיליקון.

• תוכן חדש...