Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתבצעת קניית רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ואני עושה העברה בנקאית, האם קודם אני מעביר את הבעלות של הרכב על שמי במשרד הרישוי ורק אחר כך אני מבצע את ההעברה הבנקאית? או קודם אני מעביר את הכסף ורק אחר כך עושה העברת בעלות?

במידה ואני עושה העברה בנקאית, מיד רואים את הכסף בחשבון של המוכר? או צריך לעבור יומיים עד שהוא יראה את הכסף בחשבון?

תודה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

צ'ק בנקאי- הדרך הכי בטוחה.

תרשום צ'ק בנקאי למוטב בלבד על שמו של המוכר.

זה יעלה לך משהו כמו 13 ש"ח.

במידה שאתה מתחרט, אתה מחזיר את הצ'ק לבנק, והבנק מזכה אותך בחזרה.

הצ'ק שווה ערך לכסף מזומן, לכן תשמור עליו היטב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
צ'ק בנקאי- הדרך הכי בטוחה.

תרשום צ'ק בנקאי למוטב בלבד על שמו של המוכר.

זה יעלה לך משהו כמו 13 ש"ח.

במידה שאתה מתחרט, אתה מחזיר את הצ'ק לבנק, והבנק מזכה אותך בחזרה.

הצ'ק שווה ערך לכסף מזומן, לכן תשמור עליו היטב.

מזה פחדתי, מה הכוונה שווה ערך למזומן? אם נניח אני ח"ו מאבד אותו, או שהמוכר לוקח את הצ'ק ובורח איתו, אז אין שום אפשרות לבטל את הצ'ק? (כמובן שעשיתי זכרון דברים מלא כולל מחיר וקילומטרז' וכל הפרטים).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

העברה בנקאית מאותו בנק מתבצעת on-line.

צריך לבדוק אם כך הדבר גם כשמדובר בבנקים שונים.

לגבי צ'ק בנקאי - ברגע שאתה הוצאת אותו הוא שווה ערך מזומן,

ברגע שאתה מקבל אותו הוא טעון בדיקה (לפני העברת בעלות) שכן יש מקרים גם של צ'קים בנקאיים מזוייפים.

אני בטוח שתחשוב על מקום סטרילי :oops: לצ'ק בזמן המדובר.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אני קונה, אני מוציא את הצ'ק, כך שהוא לא מזוייף.

העברה בנקאית היא מהרגע להרגע רק אם מדובר באותו הבנק, אם מדובר בבנק שונה לוקח 3 ימים לכסף לעבור.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

אני בטוח שתחשוב על מקום סטרילי :oops: לצ'ק בזמן המדובר.

סטרילי?

תלוי למי.?:oops:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צ'ק למוטב בלבד ניתן לפדות אך ורק דרך חשבון בעל שם זהה לשם שכתוב על הצ'ק.

אם על צ'ק למוטב בלבד כתוב "שלמו ל-XYZ בלבד", יהיה ניתן למשוך את הכסף מחשבון בעל השם XYZ ולא דרך אף חשבון אחר. גם אם הצ'ק הלך לאיבוד, אין כל סכנה שגורם זולת זה שכתוב על הצ'ק יוכל לעשות איתו משהו.

כשמתבצעת העברה בין חשבונות של שני בנקים שונים, ניתן לראות בחשבון המחויב את הפעולה באופן מיידי. בחשבון המזוכה ניתן יהיה לראות את הפעולה בד"כ בסיום יום העסקים הבא היות והסליקה הבין בנקאית לוקחת קצת זמן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כאשר מכרתי רכב וקניתי אחד חדש, שילמתי רק בצ'ק בנקאי.

לאחר בידקת הרכב וסיכום המחיר, ניגשים עם המוכר לבנק, הוא ממתין כמה דקות, לוקחים צ'ק מהשירות האישי ומראים למוכר שהכל אוריגינלי.

שלב הבא הוא ללכת לדואר ולאחר העברת הבעלות, להביא למוכר את הצ'ק.

• תוכן חדש...