Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ר 100 (לחיילים שבינינו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ירחמיאל וחנן,

אני "תרמתי" 38 חודשים לצבא ועד היום אני שונא את המערכת האטומה הזאת.

אם אני אהיה (ללא קשר לת'רד הנ"ל) קול ההגיון שיגרום לפחות בני נוער לבזבז 3 שנים מהחיים שלהם לחינם, את עבודתי עשיתי.

אולי המערכת אטומה, אבל עדיין היא הטובה ביותר שיש לנו, מי שחושב שבזבז 3 שנים כנראה לא הבין את הרעיון מהתחלה, אולי חינוך בבית, אולי בית ספר, מי יודע ? עניין של ערכים אשר נראה שחסרים במקומותנו, צודקים ירחמיאל, חנן ועוד רבים וטובים, מישהו חייב לעשות את העבודה ולא להגיד שהשני ילך. - זאב

zeev

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתקשר לר"מ2 ותגיד להם שאני, מ.א. 4663985, מוכן למסור לך את הגימלים שהם חייבים לי. גם ככה לא נראה לי שמישהו בצבא יכול להפיק ממך משהו מועיל.

הם התקשרו לאימי לפני כ17 שנים, ושאלו אותה למה אני לא מגיע אליהם לקבל עוד גימלים, ולקבל הפנייה לוועדה שתוריד לי את הפרופיל הקרבי, לאחר ניתוח שעברתי. היא ענתה להם בתדהמה שאחרי הניתוח חזרתי לעיישייה בלבנון ואני כבר שבועיים שם, במוצב.

גם הוועדה הרפואית עדיין מחכה לי, לאחר שחוברתי עם פלטינות כמה שנים מאוחר יותר.

שיחכו. עוד ארבע שנים למנאיאק בפלחה"ן צנחנים, חטיבת משחררי י-ם. אח"כ שיורידו לי פרופיל.

מילואימניק גאה.

כרגיל, כיף לשמוע את ההודעות שלך.

ירחמיאל וחנן,

אני "תרמתי" 38 חודשים לצבא ועד היום אני שונא את המערכת האטומה הזאת.

אם אני אהיה (ללא קשר לת'רד הנ"ל) קול ההגיון שיגרום לפחות בני נוער לבזבז 3 שנים מהחיים שלהם לחינם, את עבודתי עשיתי.

אף אחד לא טען שהצבא מושלם ושהצבא מתאים לכולם.

זה שאתה "בזבזת" 3 שנים מהחיים שלך בתור שירות משעמם ולא מועיל למדינה לא אומר שכולם כאלה.

על כל אחד כמוך שמבזבז את 3 השנים שלו לחינם יש עשרות שעושים משהו מועיל ב 3 השנים, משהו אמיתי, משהו שמציל חיים.

אז אין מה לעשות, תסבול קצת. תסבול כדיי שהאנשים שבאמת עוזרים לא ירצו להתחפף גם...

ואני רושם את זה בתור אחד שלצערו גם כן עשה שירות לא מועיל של 3 שנים, אבל זה מה שהתאפשר לי. אז נכון, אני אישית בזבזתי 3 שנים מהחיים שלי וזה לא הועיל יותר מדיי לאף אחד, אולי לאיזה קצין שהכנסתי את האוטו שלו למוסך בתור נהג.

אבל גם אם אני אישית לא הרווחתי, הרי התמונה הכוללת חשובה יותר - והיא לגרום לכולם לעשות את המקסימום, לא לברוח כשהם בעצם יוכלו באמת לתרום.

Back to the original - NC again.

פורסם
אז אין מה לעשות, תסבול קצת. תסבול כדיי שהאנשים שבאמת עוזרים לא ירצו להתחפף גם...

לסבול קצת ?!

לכבוד מי אני אסבול ?!

לכבוד המדינה שדואגת לי ללחם שעולה 10 שקל ?!

לכבוד הרשות המחוקקת שחברים בה מושחטים ועברייני מין ?

לכבוד ראש הממשלה שלי ששלח בחורים בני 18 למות לחינם ?

ואני כן רוצה שאלה שבאמת עוזרים "יתחפפו" גם, לפחות הם יתחפפו חיים ולא ישכבו מתים

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
לסבול קצת ?!

לכבוד מי אני אסבול ?!

לכבוד המדינה שדואגת לי ללחם שעולה 10 שקל ?!

לכבוד הרשות המחוקקת שחברים בה מושחטים ועברייני מין ?

לכבוד ראש הממשלה שלי ששלח בחורים בני 18 למות לחינם ?

אם אתה חושב שהמצב פה יותר גרוע מאשר במדינות אחרות, אתה טועה לגמרי.

צריך את צה"ל, אבל יש צורות להתנהג לחיילים ויש צורות שצריכות להיות פסולות.

פורסם

אלעזר, אחלה של קו מחשבה יש לך :?

תפקידו של הצבא הוא להוציא לפועל את החלטות הממשלה, גם אם אתה כחייל לא מסכים עמן. את זכותך להשפיע על מהלך החיים כאן אתה זכאי לממש בבחירות לכנסת או במסגרת הפגנות (וגם אז, לא בתור חייל אלא כאזרח).

הצבא כאן הוא צורך חיוני להמשך קיומנו. יש אנשים שתורמים לצבא גם יותר ממה שהם צריכים (היה לי הכבוד להיות אחד כזה), יש אנשים שתורמים פחות מסיבות אובייקטיביות ומובנות, יש כאלה שלא תורמים כי הם פשוט לא יכולים ויש כאלה שמחפשים כל דרך אפשרית לדפוק את כל השאר. תבין שצבא זה לא פיקניק וסביר להניח שרוב החיילים חווים משבר לפחות פעם אחת (גם את זה עברתי), אבל הגדולה שלנו כאנשים זה להתמודד עם המשבר ולא להרים ידיים ולברוח תוך ידיעה שיהיה איזה פראייר שכבר ידאג לכסות עלינו.

אני במקומך הייתי מתבייש לכתוב תגובה כדוגמת התגובה האחרונה שכתבת.

ודבר אחרון: די כבר לכתוב מושחתים עם ט'!!! זה משגע אותי! :x

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

וואו. איך אתם נסחפים.

הבחור רוצה קצת חופש. (לא יודע מה היציאות, אבל אני מניח שהוא לא עושה יומיות) זכותו.

שבוע ב4 חודש זה כלום. לא יקרה כלום אם יוציא 3 גימלים.

ואתם כבר הקצנתם את זה והחלטתם בשבילו שהוא משתמט שלא רוצה לשרת.

ד"א

לא יודע מה איתכם, שירתתי כמעט שנה בקרבי עם יציאות בסגנון 17\4 ו27\1 לפעמים, תלוי במצב.

ומי יודע כמוני שלא משנה מה אתה רוצה, הצבא שם עליך זין. היה לי נתונים טובים לפני הצבא, קב"א של 56! פרופיל 87, החליטו שאני הולך ליעני קרבי (נ"מ) ועושה שם - כלום!.

מיותר לחלוטין. בכל זאת, ניסיתי, 4 חודשים טירונות - הייתי מצטיין. ובשביל מה? כלום. לא עזר לאף אחד, בטוח שלא לי.

צבא מלבד מספר יחידות מצומצם ומספר תפקידים מצומצם - זה על הפנים. ניצול מטומטם של כח אדם, ללא התחשבות ביכולות (עזבו רגע רצון, יכולת של בני אדם אני מדבר) הכל עובד בלי הגיון.

וכמו שאמרו פה כבר, המדינה של היום זה לא כמו שהיה לכם פעם, ששירות צבאי היה תרומה. המדינה פה על הפנים, מהאזרח הפשוט עד הראש ממשלה (וזה עובר בדרך כמה אלופים בצה"ל וגם את שר הבטחון). אם הייתי יכול כלכלית לעזוב, כבר לא הייתם רואים אותי. אבל לצערי - זה לא כזה פשוט.

הנה. אמרתי את מה שיש לי להגיד, אחרי שכל שרשור על צבא אני מנסה להתעלם.

איפה אתם חיים תגידו לי?! בלי להיות בצבא אפשר לראות את השכונה שיש שם.

זה כבר ביצה ותרנגולת, צבא זה חרא כי אנשים לא רוצים לשרת, או שאנשים לא רוצים לשרת כי הצבא זה חרא.

לא יודע מה קדם למה - כרגע הצבא חרא וגם אנשים לא רוצים לשרת.

לא נראה לי שזה ישתנה בקרוב.

פורסם

אז אתה אומר ששירות בנ"מ זה מיותר?

אין דבר כזה מיותר בצה"ל ! אם יש משהו, סימן שצריך אותו!

גם מש"ק ממטרות זה משהו שצריך!

גם שק"מיסט זה משהו שצריך. אם שמת לב לזה או לא. הכל שם בשביל מטרה מסויימת. לא מתאים לך לעשות את התפקיד שלך בצה"ל ולא משנה מה הוא. תשתחרר מצה"ל ותמשיך את חייך! אדם אחר יגוייס ויעשה את התפקיד שאתה לא עשית!

לא חסר דרכים לצאת מצה"ל. מישהו בבסיס שלי השתחרר כי הוא אמר לקב"ן שיש לו סיוטים בלילה שנחשים אוכלים אותו כי נבטים זה באמצע המדבר!

לא חסר איך לברוח.. תקופת הצבא היא דבר לא פשוט ולכולם יש משברים. יש גם כאלו שלא עוברים את זה.

GS300.

פורסם
לסבול קצת ?!

לכבוד מי אני אסבול ?!

"אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך , תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה".

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אלעזר היקר אתה פשוט מגעיל אותי.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לסבול קצת ?!

לכבוד מי אני אסבול ?!

אתה "תסבול" (וזה לא סבל אלא פרעון חוב מוסרי) לכבוד החברים שלי שטמונים באדמה בגלל ששילמו בחייהם עבור זה שאתה יכול לשבת ולכתוב בפורומים, לכבוד אלה שנשארו נכים למען אותה המטרה ולכבוד כל אלה שמשלמים בזמנם, כספם, בריאותם ולעיתים גם בחייהם כדי שתוכל לישון בנחת ולהשתלח בהם.

אם אני וחבריי האזרחים השפויים יכולם לשרת 3 שנים מלאות בתנאים קשים וללכת כל שנה במשך 20 שנים לחודש מילואים כדי להבטיח את שלוותך אז אתה חייב לנו את פרעון החוב.

זכותך להגיד "תודה אבל לא מתאים לי" אבל אז אם אתה אדם עם אפילו קמצוץ של יושר אישי ומוסר חובה עליך גם לארוז את דבריך ולשחרר את המדינה מנוכחותך. מדינה היא קואופרטיב שבו כל חבר מחוייב לתרום את חלקו על מנת לקבל את מה שהוא צריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שירתתי "קצת " יותר מ-3 שנים, ועם המילואים הרבה יותר, בחילה תוקפת אותי כאשר אני קורא את דבריו של הנ"ל, כולנו תרמנו כדי שזה יוכל להשתלח במדינה ובצבא, אם לא היינו עושים זאת לא בטוח שהיה לו מהיכן לפזר את הגיגו. בושה. - זאב

נ.ב. הייתי אפילו מוסיף בשם המדינה, שאנחנו נותר על נוכחותו של הנ"ל כאן.

zeev

פורסם

עזוב מוסר. זה כנראה לא מדבר אליך. לא משנה.

אל תעשה צבא. גם אין שום ציפיה שכולם ישתתפו במאמץ הציבורי.

אבל, המוח שלך קטן מלהבין שברגע שיהיו מספיק כאלו ש"יתחפפו" כמו שאתה מנסה לשכנע, ירצחו שוב שישה מיליון יהודים?

לפעמים קשה להבין עם איזו מנת משכל מוגבלת עדיין אפשרי להקליד הגיגים לאינטרנט.

פורסם

אלעזר כתב:

לסבול קצת ?!

לכבוד מי אני אסבול ?!

לכבוד האשה המבוגרת לידך באוטובוס, ששרדה שואה כדי להגיע למדינה הזו.

לכבוד הילד בצד השני (ואולי אפילו שלך) שאין שום סיבה שידע אסון שכזה.

לכבוד זאתי מהעבודה, שהבן שלה נהרג בפיגוע האחרון.

לכבוד ההורים השקולים, שבניהם ובנותיהם מתו בהגנה על החיים שלך!

צריך עוד דוגמאות, או שהבנת את הפואנטה?

אתה מוקף באנשים שמחובתך לכבד, אבל אתה רק רואה את עצמך, ואת טובתך האישית.

יכול להיות שהצבא חרא, אבל הגישה שלך היא מה שמורידה את המים.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...