Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ר 100 (לחיילים שבינינו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב.

לא כל כך מסובך. הנה הדרך בשבילך :

קח ביצה

צבע אותה בצבע צהוב

צייר עליה בשחור עיניים ופה.

גש לפסיכיאטר.

תתיישב על הכיסא אצלו, וודא שהדלת סגורה.

ותגיד לו כך: שמע, אני מזמין אותך לקרב פוקימונים! (ואז בצעקה) פיקאצ'ווווו צצצצצאאאאא!!!! " ודפוק לו את הביצה על הראש.

פרופיל 21, ואז "אמא? חזרתי הביתה!"

GS300.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם! בתור חייל מתוסכל, גם אני מבזבז את רוב ימיי בצבא במחשבה איך להוציא כמה שיותר גימלים.

חבריי סיפרו לי שישנו ד"ר בתל מונד שנקרא ד"ר 100, למה? כי בעד 100 שקל הוא יתן לך 3 גימלים.

מישהו שמע/מכיר/יודע על העניין?

אשמח אם תוכלו לשפוך יותר אור על הנושא...!

תודה מראש!

בחור שקורא לעצמו "סרסור המכונית" פותח שרשור שכותרתו " דוקטור 100".

מנהלים - אנא מכם, לשים בדביק עם הכותרת: "השרשור הכי מטופש אי פעם".

השרשור הזה שבר את שיא השיאים של הטימטום, אבל מה.... גרם לי לצחוק איזה עשרים דקות. :lol:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
תקשיב.

לא כל כך מסובך. הנה הדרך בשבילך :

קח ביצה

צבע אותה בצבע צהוב

צייר עליה בשחור עיניים ופה.

גש לפסיכיאטר.

תתיישב על הכיסא אצלו, וודא שהדלת סגורה.

ותגיד לו כך: שמע, אני מזמין אותך לקרב פוקימונים! (ואז בצעקה) פיקאצ'ווווו צצצצצאאאאא!!!! " ודפוק לו את הביצה על הראש.

פרופיל 21, ואז "אמא? חזרתי הביתה!"

אחד החזקים!!!

שמעתי כמה וכמה סיפורים של שרוטים שברחו מצה"ל ( "הגפרורים רוצים להתנקש בי , למרות שאני דווקא חבר טוב שלהם" ).

וזה אחד הטובים!

פורסם

ירחמיאל צודק במאה אחוז.

בשלב שבו אחוז ההשתמטות מצה"ל הוא גבוה להחריד, עם כל הכבוד לדמוקרטיה וחופש הדיבור בפורום, יש נושאים שלא צריך לתת להם במה, ונושא הוצאת הגימלים וכל מיני "הכשות" למיניהן, כולל דיוני השתמטות ות'רדים כמו "איך להוריד פרופיל" ו"איך לעבוד על הקבן", לא צריכים, לדעתי, ואני בטוח שלדעת עוד כמה כאן, להופיע בפורום הזה או כל פורום אחר.

שביט, מילואימניק גאה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גילוי נאות: הכותב הוא קורבן של חוק מרפי שלאחר שהיה משוחרר כשלושה חודשים שבר את היד והיה עם גבס שהיה מספק לו חצי שנה רמ 2.

היה איתי סוכן ביטוח במילואים שכל הזמן פינטז ליפול מהריאו, לגמור עם המילואים ולהוציא כסף מצה"ל. עם המזל שלו ביום האחרון של המילואים האחרונים שלו לפני גיל 45 הוא נפל מהריאו אבל יצא רק עם כמה צלעות שבורות ומכות יבשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שביט כמילואמניק גאה, אתה צריך לדעת שלאחוזי ההשתמטות יש הרבה סיבות ואני לא אמנה אותן כאן,

כל אחד ואחד שסיים שירות סדיר יודע אותן.

אורן, מילואמניק סטרייט ומחפש דרך לצאת מהם

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

תתקשר לר"מ2 ותגיד להם שאני, מ.א. 4663985, מוכן למסור לך את הגימלים שהם חייבים לי. גם ככה לא נראה לי שמישהו בצבא יכול להפיק ממך משהו מועיל.

הם התקשרו לאימי לפני כ17 שנים, ושאלו אותה למה אני לא מגיע אליהם לקבל עוד גימלים, ולקבל הפנייה לוועדה שתוריד לי את הפרופיל הקרבי, לאחר ניתוח שעברתי. היא ענתה להם בתדהמה שאחרי הניתוח חזרתי לעיישייה בלבנון ואני כבר שבועיים שם, במוצב.

גם הוועדה הרפואית עדיין מחכה לי, לאחר שחוברתי עם פלטינות כמה שנים מאוחר יותר.

שיחכו. עוד ארבע שנים למנאיאק בפלחה"ן צנחנים, חטיבת משחררי י-ם. אח"כ שיורידו לי פרופיל.

מילואימניק גאה.

פורסם

איך הגעתם מ-3 ימים גימלים להשתמטות מהצבא?

אם אתה רוצה גימלים - תאכל משהו מקולקל - כמו מיונז שעמד בחוץ. אני מבטיחה לך שתהיה מושבת כמה ימים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מניח שהוא רוצה גימלים כדי לקבל קצת חופש מהצבא ולהיות בחוץ, לא כדי להיות מרותק לשירותים בבית :shock:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תאמין לי שנגחתי בהרבה קירות והצלחתי להשיג כך את מה שאני מאמין בו. ידוע לי שלהשתמטות יש סיבות רבות, אני לא הגעתי מכוכב אחר! אבל יש רצון - ויש רצון. ראה תשובתו של חנן הג'יפולוג. מדוע פותח השרשור לא מתנהג כמוהו? כי יש גבול לכמה הוא מוכן להקריב? מסכים איתו! הוא צודק ויש כאלה שיגידו שחנן הוא הצד המוקצן השני. אבל: מראש השאלה שלו מביעה חוסר רצון לתת את המינימום שעליו לתת. את כול המחשבות להקדיש ל"איך לתחמן את הצבא"? "איך לבצע עבירה פלילית"? מה יש, הוא לא יכול להשקיע רבע מהאנרגיה המחשבתית שלו באיך להעביר את השירות בצורה מועילה יותר?

לפני שאתה קופץ, תיקרא ותיקרא טוב. גם בין השורות ותבין. תבין גם איזה אזרח יצא ממנו.

ירחמיאל (שהתנדב לצה"ל ליחידה לא קלה - למרות שלא היה חייב...)

פורסם
תאמין לירחמיאל (שהתנדב לצה"ל ליחידה לא קלה - למרות שלא היה חייב..

:mm_yeah:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זאת ממש בושה לחפש להוציא גימלים סתם!

עם כל מה שעוברים בצבא אולי יש לפעמים חשק, אבל לעשות את זה זה לא מוסרי. גם אם אתה ג'ובניק זה אומר שאתה מוכן להשאר בבית ולתת לחבריך ליחידה לעשות את העבודה שלך.

בשנתיים ששירתתי לא הוצאתי גימל אחד לא מוצדק, וסיבות היו לי.

אפילו היה לי יום שנפלתי מקומה שניה על שולחן ושברתי אותו, אז הלכתי בבוקר לאיכילוב. אחר כך אמרו לי שיש לי רק סדק ממש קטן בשתי צלעות. מה עשיתי? חזרתי ליחידה לעשות את העבודה שלי!

אחרי שעתיים הגיע המפקד שלי, ראה את המסמכים ואמר לי " תגיד, אתה מפגר? יש לך 3 גימלים. מה אתה עושה כאן?".

אפילו לא שמתי לב לזה ששמו לי גימלים, וכל מה שרציתי זה שיגידו לי שאני בסדר.

(גילוי נאות: הכותב השתחרר דרך קב"ן בלית ברירה אחרי איומים שיזרקו אותו לכלא צבאי לחודשיים בשל בעיות עם המפקד של המפקד).

(גילוי נאות 2: הכותב עלה שנתיים לפני זה לארץ במטרה להתגייס לקרבי והיה מצטיין טירונות וקורס חוקרי מצ"ח)

פורסם

די די די .

עזבו את הבחור.

לא רוצה צה"ל? נמאס? יכול ליהיות שהוא סתם במשבר. גם אני הייתי שם וסיימתי כראש צוות חמ"מ בחיל האוויר. תפקיד שלא קל להגיע אליו. משברים יש לכולם ושאף אחד שהיה ביחידה קרבית לא יגיד שהיה נהנה מלסגור שבת אחרי שבת, הזנקות באמצע הלילה, לישון 3 שעות מתוך 24 וכוננות גבוהה. אז די!

לא משבר? הוא לא רוצה צבא? עדיף שילך לקב"ן וישתחרר או שישתין כמה לילות רצופים במיטה ויקבל יומיות ממשק"ית ת"ש.

מה לעשות? צבא זה לא משהו שמתאים לכל אחד.

GS300.

פורסם

ירחמיאל וחנן,

אני "תרמתי" 38 חודשים לצבא ועד היום אני שונא את המערכת האטומה הזאת.

אם אני אהיה (ללא קשר לת'רד הנ"ל) קול ההגיון שיגרום לפחות בני נוער לבזבז 3 שנים מהחיים שלהם לחינם, את עבודתי עשיתי.

Jealousy is misery, suffering is grief

• תוכן חדש...