Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת BMW 318i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב במווי 1994 יד שני עם 122 ק"מ ראיתי את האוטו נראה שמור ללא תאונות, כך זה נראה בעין לפחות, יד 2! הנהגת הראשונה היתה בחורה, והשני בחור בן 30+ (נראה כך) נסעתי אליו כמה מטרים הילוכים 1-2-3 עובדים טוב בלי קפיצות, ABS בולם מצויין, הבחור רוצה (4K (35K מעל מחירון חוץ מיזה יש ספר טיפולים מלא ויש חשבוניות של טיפולים, קצת מפריע שעשה הרבה טיפולים בזמן אחרון כמו החלפת צינור דלק, הגה ומזגן ברור לי שכנראה זה בלל בלאי שנים אבל מה אתם אורמים כדאי?:roll:

worship my god: The BMW

פורסם

הק"מ של הרכב מאוד נמוך יחסית לשנתון וזה טוב. אם בבדיקה תגלה שהרכב נקי מבחינת השלדה, לך על זה. נסעתי על במוו שנת 94 שעברה 300 אלף והיא נסעה כמו חמאה. תלוי כמובן באיך החזיקו אותה הבעלים הקודמים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הק"מ של הרכב מאוד נמוך יחסית לשנתון וזה טוב. אם בבדיקה תגלה שהרכב נקי מבחינת השלדה, לך על זה. נסעתי על במוו שנת 94 שעברה 300 אלף והיא נסעה כמו חמאה. תלוי כמובן באיך החזיקו אותה הבעלים הקודמים.

גיא.

הבחור אכן הבטיח ששלדה נקיה כמו שאמרתי אין אפילו זכר לתאונה על הגוף החיצוני ואני מכיר מכוניות שעברי תאונות, אני אבדוק בטסט בכל מקרה אבל תודה.

עוד שאלה האם באמת אשפר לזייף קלומטראז' ברכב כזה (שעון דיגיטלי) ומה כמות הבלאי הטבעי?

פורסם

עוד שאלה האם באמת אשפר לזייף קלומטראז' ברכב כזה (שעון דיגיטלי) ומה כמות הבלאי הטבעי?

תמיד אפשר לזייף.

תבדוק את הבלאי הפנימי של הרכב, שם קצת קשה לזייף.

אם הרכב נראה מבפנים טוב כמו נתון הק"מ, זה כנראה המרחק שהרכב צבר.

מה זה מה כמות הבלאי הטבעי ?

פורסם
אני חושב שהבחור שואל מה הבלאי שצריך להיות לרכב עם ק"מ כזה.

לזה הכוונה, הרכב נראה טוב מבפנים קצת ריפוד בד קרוע על הדלת אבל זה בכל הבמווי וזה רק מצד שני, לא של הנהג

כמו שאמרתי קודם עשה טיפולים נרחבים, שאלה אם זה מבלאי או שהוא גמר אותה ב 50,000 ק"מ

פורסם

תבדוק איפה בוצעו הטיפולים של האוט אם זה מוסך מורשה תוכל לבדוק את מס הק"מ המצויין בטיפולים הקודמים

בולמי הזעזועים באטו הזה נוטים להישחק הרכב שלי משנת 98 והחלפתי את כל הבולמים כדי לבדוק

תחפש סימנים של נזילות מים מהרדיאטור החיבור שם עדין

חוצמזה זה אחלה של רכב

אבי

פורסם

לאישתי הייתה פולקסווגן פולו עתירת תקלות, בין היתר התקלקל ברכב לוח השעונים.

צ'מפיון התקינו ברכב (באחריות) לוח חדש, בסיום הטיפול שאל אותי החשמלאי "מה היה הקילומטרג' של הרכב?"

עניתי והמספר הוזן ללוח השעונים באמצעות מחשב שהיה לחשמלאי.

בקיצור עם המיכשור המתאים אפילו לא צריך לפרק שום דבר - פשוט מתחברים ומשנים את הנתונים איך שרוצים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

אני מציע לחפש BMW משנת 98 ומלה.

לי יש 318i ואני מרוצה ממנה מאוד. ניתן לשפר אותה חיצונית פנימית וטכנית. אחרי כל מנה שיפורים כרגע יש לי 126 כ"ס והיגוי מושלם! פנסים חדשים מחול ועד.

אם לכל טיפול אתה תגיע למוסך האחזה היא יקרה במיוחד.

ואם אתה יודע ורוצה לעבוד לבד אז זה דיי סבבה.

• תוכן חדש...